Jump to content



GA-H97M-D3H audio problem


cakrit

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Εδώ και μερικές μέρες η GA-H97M-D3H δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί στις αναλογικές θύρες (καρφάκια). Είτε ηχεία, είτε πηγή ήχου, είτε ακουστικά με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο.

Το λειτουργικό είναι windows 8.1 x64

Στις συσκευές αναπαραγωγής εμφανίζει μόνο το digital και σε όλα τα υπόλοιπα αναφέρει οτι δεν έχει ανιχνευτεί συσκευή. Μετά από αρκετό ψάξιμο είδα οτι υπάρχει ασυμβατότητα, προχώρησα φυσικά σε απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση drivers, κατέβασα νέους drivers και από gigabyte και από realtek αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει καμία ιδέα, πριν προχωρήσω σε επανεγκατάσταση λειτουργικού; (πιθανότατα σήμερα θα τρέξω κάποιο live cd για να δω αν δουλεύει σαν hardware)

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ... δεν ξέρω, εγώ είχα κατεβάσει τότε drivers για την Asrock και τους είχα βάλει σε ξεχωριστό partition. Δεν ήταν αυτοί του CD δλδ... Απλά δοκίμασε να κάνεις reinstall με την ίδια ή παλιότερη έκδοση από το site αν υπάρχει. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα δουλέψει. Πολύ απρόβλεπτα τα 8.1...

Link to comment
Share on other sites

Εχθές δοκίμασα να κάνω boot με live ubuntu αλλά και πάλι είχα ήχο μόνο από τα ακουστικά... υποψιάζομαι οτι είναι hardware το πρόβλημα, οπότε με βλέπω να πηγαίνω σε επανεγκατάσταση για να δω αν παίζει... αν είναι hardware θα πέσει πολύ κλάμα... καθώς για να βγει η μητρική από το κουτί φτύσω αίμα.. (mATX)

Link to comment
Share on other sites

Nέο update. Δοκίμασα επανεγκατάσταση windows αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει συσκευές που συνδέονται στα jacks... με βλέπω να την ξηλώνω και να πηγαίνει για εγγύηση... :'(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.