Jump to content

Βοήθεια για χτίσιμο νέου Η/Υ

oekab1992

Recommended Posts

Σας αναστατωσα αδικως εκανα βλακεια. Ειχα κοιταξει απο το τζαμι προχθες και επειδη ηταν σκοτεινα μεσα μου φανηκε πως μονο 2 θυρες φαινοντουσαν και πως ηταν οι 2 τελευταιες. Κοιταξα τωρα ανοιγωντας το παραθυρο, ολες τα σλοτς ειναι ορατα, τις εχει βαλει σωστα στο 2 και 4, και στην 1 μπαινει μνημη αν θες ας ειναι οριακα στην ψυκτρα. Ειμαστε οκ δικη μου βλακεια και στραβομαρα, μου επαιξαν παιχνιδι τα ματια μιλησα βιαστικα, ολα ειναι οκ.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Εχθές άνοιξα το μηχάνημα, πανέμορφο, εντελώς αθόρυβο και φονικό. Εγκατάσταση windows 7 ultimate 64 bit σε 12 λεπτά και cold boot σε 7 sec μέχρι να μπεις μέσα να δουλεύει οκ. Στο σπίτι έχω core 2 duo χωρις ssd με 4 gb ram, αλλά δεν ειναι πως δεν εχω δουλέψει και σε πιο δυνατό pc, στην δουλειά έχω i7 930 2,8 ghz με ssd 60 gb και 6 gb ram, οπότε είχα μια ιδέα τι πάει να πει δυνατό pc. Η μέχρι τώρα εμπειρία με το νεο μηχάνημα ειναι καθηλωτική και σοκαριστικη, έχω επιτέλους την ισχύ που πάντα ήθελα!!!

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους, μετά απο 1μιση μήνα περίπου στην κατοχή μου το μηχάνημα, απλά φυσάει. Ενημέρωσα και την υπογραφή μου σήμερα!!

Εχθές ήρθε και η 50αρα VDSL και υπήρξε νέο πολιτισμικό σοκ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.