Jump to content



Επισκευή logitech gamepad-λιπαντικό


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα ένα πρόβλημα με τον αριστερό μοχλό σε ένα dual action gamepad της logitech, και επειδή στην ουσία ήταν άχρηστο, είπα να δοκιμάσω διάφορα. Το άνοιξα, έπαιξα με τους μοχλούς, αφαίρεσα τον πλαστικό μοχλό, και φανερώθηκε ο μηχανισμός τους μέσα, με ελάσματα και φυσικά το pcb του χειριστηρίου.

Τα ελάσματα στους μοχλούς είναι κάπως έτσι!

Τι έκανα τώρα, έτσι για το γμτ, έριξα μέσα τους evo lubricant oil που είναι για μέταλλα, μηχανισμούς κτλ, για τη σκουριά και τη λίπανση. Αυτή η βλακεία δεν εξατμίστηκε(δε ξέρω γτ πιστεύω οτι θα εξατμιζόταν εύκολα :p ), και έπεσε στο pcb κτλ...

Αυτό είναι γενικά εύφλεκτο, οπότε λέω να το αφήσω έτσι. Αν το συναρμολογήσω μετά από ώρες/μέρα, και προσπαθήσω να το δουλέψω με usb, τι απόδοση μου δίνεται να πάρει φωτιά στα χέρια μου? Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει κάτι σαν το wd40 είναι.Μην ανησυχείς φίλε αυτά είναι εύφλεκτα σε απευθείας έκθεση στην φωτιά ή σε αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες.Ασε που αμφιβάλω οτι το χειριστήριο ζεσταίνεται παρά ελάχιστα και αυτό απο τη θερμότητα του χεριού σου όχι απο την τροφοδοσία του(usb).

Όταν στεγνώσει κλείστο πάλι το χειριστήριο και αν κάνει πάλι τα ίδια δοκίμασε καλιμπράρισμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.