Jump to content

Recommended Posts

4 λεπτά πριν, το μέλος shattered έγραψε:

Γιατί αναγνώρισε ποτέ η toyota τα άπειρα 1NR που δουλεύουν σαν δίχρονα από την κατανάλωση λαδιού?

Βέβαια για να λέμε αλήθειες είναι γενικό το φαινόμενο να κάνουν οι κατασκευαστές την πάπια (πχ opel 1.6diesel με την καδένα από την πλευρά του σασμάν, Peugeot THP με κατανάλωση λαδιού, PSA adblue αντλίες, Peugeot/Ford 1.5diesel με την μικρή καδένα στην κεφαλή , εννοείται για ecoboom και puretech δεν τα γράφουμε καν κλπ.

Προς τιμήν της η honda έκανε κανονική ανάκληση για τις ραγισμένες κεφαλές στα  1.6diesel

Σωστα ολα αυτα.

Κατι αλλο που επιβαρύνει πολυ την κατάσταση ειναι τα 20-25κ χλμ για αλλαγή λαδιων που λενε σχεδον ολες οι εταιρειες. Αεν υπαρχει λαδι που να αντεχει το χλμ

• Like 3
8 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αλλά πίσω στα δικά μας:

00691T-1.png

Πρόσεχε που βάζεις βενζίνη τότε :pΓια την ιστορία εμένα δεν είναι στη λίστα.

• Haha 1

Αχ, με κάνετε να αναπολώ την εποχή που είχα το 320D με τα 150 άλογα και 330 Nm, που με 290 χιλιάδες χιλιόμετρα δούλευε ρολόι.

005_1445.thumb.jpg.db583a88ad3b449f2a21b1e620452516.jpg

• Like 3

Το ιδιο συναισθημα ειχα νιωσει οταν εδωσα το Ibiza......πρωτο αμαξι, το ειχα παρει κουτα το προσεχα σαν τα ματια μου. Μολις το ειδα να το οδηγεί αλλος και να φευγει ενιωσα κατι να ξεριζώνεται απο μεσα μου, και ας ηξερα οτι θα παρω κατι καλυτερο. Ηταν πολλα τα 9+ χρονια

• Like 3

Εγώ όταν έδωσα το 320 που βλέπετε παραπάνω, βούρκωσα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αν δώσω ποτέ το Ε30 μετά από 16 χρόνια που το έχω. 

• Like 3