Jump to content



Recommended Posts

Γεια σε όλους . Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ η ηπαρχει η δινατοτητα να βρω στο Ίντερνετ Office free δεν θέλω της καινούργιες εκδόσεις θέλω κάποια παλιά δεν με ενδιαφέρει .. Αν γνωρίζετε κατι πείτε μου εγω ειμαι όλος αυτιά :) ευχαριστώ (προκαταβολικά ) :))

Link to comment
Share on other sites

MS Office δωρεάν δεν παίζει.

Αλλά και πάλι θα σου έλεγα να αποφύγεις office 2003 και παλιότερα λόγο μη συμβατότητας (και το converter δεν παίζει τέλεια).

Επέλεξε κάποιο libre office πχ.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ τελευταία ερώτηση πια ειναι τα ποιο φθηνά Office που κικλοφορουν .. Εχω 2ο φορητούς η/υ το ενα με w7 και το αλο με w8 ... Αν μπορεί καιρός ας βοιθισει . Swantiner σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω συναντήσει ακόμη πρόβλημα στο να ανοίξω αρχεία .doc/docx & .xls/xlsx.

Αν στο excel χρησιμοποιείς περίπλοκες συναρτήσεις, ίσως εκεί συναντήσεις πρόβλημα -παλιά είχα ένα θεματάκι με κάτι εξελόφυλλα για κάποιο εργαστήριο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ

Το Libre Office ανοίγει τα Word Exel κτλ. ;;;

Καλησπέρα. Αμα μπορείς να διαθέτεις 10 ευρώ μηνιαίως σου προτείνω συνδρομή στο office365 για να μπορείς να εγκαταστησεις και να τρεξεις το office σε ως και πεντε υπολογιστες και φυσικα με απεριοριστο χωρο στο onedrive αν χρησιμοποιεις υπηρεσιες cloud

Link to comment
Share on other sites

Deninho σε ευχαριστώ θα το κατεβάσω να το κοιτάξω . Όσον αφορά για 10 ευρώ τον μινα φίλε μου yz3427 για να εχω office365 εγω εχω καλλίτερα να αγωρασω με 100ευρω που μετά απο 10 μήνες θα μου ειναι ποιο φθηνό, και εκτός απο αυτό το θέλω σε εναν υ/η . Αλλα σε ευχαριστώ για τον ιδέα ^^

Link to comment
Share on other sites

libre office... Μην το σκέφτεσαι.

 

Επίσης πολύ καλό και δωρεάν είναι το wps office (πρώην kingsoft office) που έχει UI παρόμοιο με του ms office και κορυφαία mobile έκδοση για συγχρονισμο με το tablet/mobile σου

 

Ούτε ευρώ δεν αξίζει να δώσεις στην ms για να "κλειδωθείς" στο κλειστό λογισμικό της.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.