Jump to content



iPhone 5c κολάει μόλις συνδέσω φορτιστή ή καλώδιο USB


mikros2565

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα... Πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iPhone 5c από κατάστημα με κουτί και όλα τα παρεπλεκόμενα απόδειξη αγοράς και 6μήνες εγγύηση. Παρατήρησα λοιπόν ότι μόλις συνδέω τον φορτιστή ή το καλώδιο USB για σύνδεση με τον Η/Υ μετά από λίγο κολάει και συγκεκριμένα 2 πράγματα. Ξεριθμίζετε η ώρα μένει μόνιμα στις 6:36 και δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet. Και να το αποσυνδέσω δεν φτιάχνει πρέπει να του κάνω reset με το πάνω button και το home πατημένο και όσο το δουλεύω δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα...Υπάρχει πρόβλημα στο κινητό ή στον φορτιστή;;; Γιατί αν είναι ο φορτιστής να πάω να του πω να μου δώσει άλλο ειδάλως να πάω το κινητό πίσω....!

Link to comment
Share on other sites

Δεν το κατάλαβα. Πήγαινε στο κατάστημα και δοκιμάστε καλώδια /φορτιστές ωστε να βρείτε τι φταίει. Αν κολλάει σε οτι κουμπωσεις πανω, έχει θεμα η συσκευή

Λοιπόν το θεμματάκι αυτό μέχρι στιγμής δεν μου το έχει παρουσιάσει ξανά μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημματάκι τώρα είναι ότι ξερυθμίζεται η ώρα ασχετα αν το έχω ή όχι συνδεδεμένο. Βάζω χειροκίνητα την σωστή ώρα και μόλις πατήσω αυτόματη ρύθμιση πάει πίσω 25 - 30 λεπτά. Σαν να παίρνει από το ίντερνετ λάθος ώρα. Πιστεύω είναι κάποια λάθος ρύθμιση που έχω κάνει και επειδή πρώτη φορά πιάνω iPhone στα χέρια μου δεν γνωρίζω την τύφλα μου....!

Link to comment
Share on other sites

η συσκευή ήταν restored ή την πήρες έτοιμη για χρήση?

τι τοποθεσία έχει η συσκευή σου?

ρυθμίσεις/ γενικά/ διεθνές/ τοπικές ρυθμίσεις

επίσεις αν θυμάμαι καλλά αν ανοίξεις το gps θα σε βρει αυτόματα και θα τα αλλάξει

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.