Jump to content



unknown filesystem. grub rescue;


Νταμοτσιδης

Recommended Posts

Γεια σας . Εχω εν PC που εχω εγκατεστημένα windows 7 και backtrack R3 (Linux) . Εμ αποφάσισα να βάλω στο pc μου Linux mint και έκανα Bootable ενα usb στικ απο το προγράμμα YUMI . Δεν μπόρεσα να τα εγκατάστησω επιδη μου έβγαζε post-64494-1420700353,0863_thumb.jpg αυτό εδώ . Αποφάσισα να μπω στα win και να διαγράψω απο τα Partision τα Linux (δεν ξέρω αν το γράφω και σωστά το partition ) για να κανει boot (μπορεί να ειναι και λάθος σκέψη ) τεσπα έκανα διαγραφή απο τα Partision και δεν έκανα ο χαζός διαμόρφωση (αν θημαμε καλά γίνετε ) και μετά έκανα restart το pc . Όταν πάει να κανει boot τώρα με πετάει στο grub και δεν ξέρω πως να κανω Format . Όταν προσπαθώ να κανω boot το usb στικ και πάλη μου βγάζει την παραπάνω εικονα που έβαλα η αν κανω κανονικά boot με πετάει στο grub που εκεί μου βγάζει unknown filesystem. grub rescue τη να κανω για να εγκατάστησω τα Linux mint και να κανω διαμόρφωση τον δίσκο ? δεν με ενδιαφέρει να χάσω τα αρχεία μου . Εχω και αλον εναν υπολογιστή που να διμιουργισω Bootable usb η να κανω Brun CD . Τη προτείνετε ??

Link to comment
Share on other sites

Λογικά όλα αυτά. Το usb δε γράφτηκε καλά ή κάποιο άλλο πρόβλημα έχει ο υπολογιστής και δεν ξεκινάει από το usb σωστά. Να ΜΗΝ είναι πάνω σε usb hub, μακριά καλώδια προέκτασης. Το partition δεν το διαγράφεις έτσι χύμα στο κύμα, γιατί μετά το grub δεν ξέρει πού είναι. Τώρα θα πρέπει να κάνεις edit το grub να σβήσεις το backtrack και να φορτώνει μόνο windows. To backtrack πάντως δεν έφταιγε που δε σου ξεκίναγε το usb.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαρηστω για της απαντισεις . Βρήκα λυςη Μπουτάρα με dvd τα Windows και έκανα Format . Όσον αφορά για το boot me usb πιστεύω πως τα στικάκια ειναι προβληματικά . Usb hub Dan ξέρω τη ειναι . Θα αγοράσω dvd για να Μπουτάρω τα Linux αλλα για να μιν μινω με την απορία αν τα usb ειναι προβληματικά η το pc η το YUMI θα αγωρασω ενα στικ ακριβό και θα κανω δοκιμή σας ευχαριστώ πολύ !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.