Jump to content



Linux app


Νταμοτσιδης

Recommended Posts

στο ubuntu πλέον υπάρχει το ubuntu software center που είναι το ίδιο πράγμα

μπορείς να δεις πχ ανα κατηγορία τι app θέλεις και βάζεις ή βγάζεις

Έγινε επεξεργασία από Guest
Link to comment
Share on other sites

Σε άλλο thread είχες καταλήξει να βάλεις mint. Το mint βασίζεται στο ubuntu και χρησιμοποιεί το αντίστοιχο app store. Υπάρχουν βέβαια και εφαρμογές τρίτων που δεν έχουν μπει στο app store και θα πρέπει να τις εγκαθιστάς με τα αντίστοιχα deb files που θα βρίσκεις στα site τους. (download and click διαδικασία είναι, μην ανησυχείς).

 

 

Εδώ δεν εχω πχ. Tapatalk μπορώ να εγκατάστησω και App της Android ??
Σε ευχαριστώ .

 

 

Αν καταλαβαίνω καλά θες να τρέχεις android apps στο linux. Καταρχήν να ξέρεις ότι οποιαδήποτε εφαρμογή είναι φτιαγμένη για ένα λειτουργικό σύστημα (π.χ. android) δεν μπορεί να τρέξει σε άλλο λειτουργικό σύστημα natively (π.χ. linux), εκτός αν ο κατασκευαστής της εφαρμογής έχει φτιάξει ξεχωριστές εκδόσεις για άλλα λειτουργικά συστήματα.

 

Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να τρέξεις εφαρμογες του android στο Linux ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ (είναι για ubuntu, αλλά όπως σου έγραψα το mint που χρησιμοποιείς είναι ubuntu based, οπότε λογικά ακολουθώντας τις οδηγίες θα δουλέψουν και σε mint)

Έγινε επεξεργασία από gdp77
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.