Jump to content



Προβλημα εκκινησης H/Y


Recommended Posts

Γεια σας παιδα τι λεει ολα καλα? 

Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης απο την στιγμη που εβαλα μια καινουργια καρτα ( hd 6790 ) το pc μου εχεις θεμα να ξεκινησει με την πρωτη. Δηλαδη παει να ανοιξει και σβηνει , μπορει να παρει με την πρωτη μπορει να ανοιξε και μετα απο 5 προσπαθειες. Οταν λες παει να ανοιξει και σβηνει δεν εννοω μπαινει στα windows και σβηνει . Θα μου πειτε ειναι μικρο το τροφοδικο. το θεμα ειναι οτι ειναι 600w coolmaster δεν ειναι ουτε μικρο ουτε μαρκας με εκαψες αυτο που κανει εντυπωση και φυσικα οταν παρει προς δεν εχω θεματα μετα ουτε σε gaming να σβησει ουτε τιποτα.

Any ideas? 

 

Το σύστημα είναι 

Μobo: ASUS P5E3

CPU : Intel Q6600

Ram : 8GB DD3 ( 4X2)

3 HDD SATA

GPU: ATI 6970 1 GB

PSU : 600W 

DVD-R και τετοια δεν εχω.

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω προκειται για κλασσικη περιπτωση bios update! Περνα το τελευταιο bios για τη μητρικη σου και κατα πασα πιθανοτητα θα στρωσει. Αν δε στρωσει τοτε μαλλον ειναι τροφοδοτικο..

Link to comment
Share on other sites

δεν νομίζω για bios γιατί με την παλιά μου την κάρτα Nvdia 9600 gt επαιζε κανονικά. Απλά μου κανει εντύπωση οκ δεν λεω οτι η 6970 δεν ειναν βαριά καρτα τρώει σίγουρα παραπάνω ρεύμα αλλά και σε ενα psu guide που βρήκα και έβαζες ολα τα στοιχειά του υπολογιστή και σου έλεγε πόσο W πρέπει να είναι το PSU έλεγε recommended κάπου στα 450.

Link to comment
Share on other sites

Η παλια σου καρτα επαιζε κανονικα γιατι ηταν παλια. Ξερεις ποσα χρονια διαφορα εχουν αυτες οι δυο καρτες; Δοκιμασε το. Κι εγω ετσι το εμαθα και σου δινω αυτη την απαντηση.

Link to comment
Share on other sites

Αν το τροφοδοτικό είναι πάνω απο 4ετία δεν αποδίδει πλέον το 100% της ισχύος του και τα αμπέρ σε κάποιες γραμμές πέφτουν. Μέτρα το με ένα πολύμετρο στο καλώδιο της κάρτας γραφικών για να το δεις μόνος σου. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις ένα psu tester απο αυτά που πουλάνε σε όλα τα μαγαζιά και συνδέσεις ένα ένα τα καλώδια του τροφοδοτικού και σου λέει απο μόνο του που υπάρχει πρόβλημα.

Τροφοδοτικό πιστεύω πως είναι το πρόβλημα.

Έγινε επεξεργασία από Attilas
Link to comment
Share on other sites

Τα ms-tech τα κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τα oem και noname τροφοδοτικά. Καλά για τα λεφτά τους αλλά όχι κάτι στο οποίο να μπορείς να βασιστείς για πολύ καιρό.Καλύτερα να δώσεις ένα 10% παραπάνω και να πάρεις επώνυμο. Το ξέρω γιατί έχω 2 τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ με το ms-tech εδω και 1.5 χρόνο είμαι πολύ καλά γιαυτο το πρότεινα !

Ίσως η τύχη σου τελειώνει!

(από το link που παρέθεσες)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.