Jump to content



Asus A8N Sli-Deluxe


Dolly

Recommended Posts

Λοιπών έχω παραγγείλει μια από το www.scan.co.uk από τις 29/11 και σήμερα με ενημέρωσαν με mail πως παραλάβανε παραπάνω από όσες περιμένανε και έχουν σε stock τουλάχιστον για λίγο γιατί έχει μεγάλη ζήτηση, απλά σας το λέω αν θέλει κανεις να παραγγείλει η οτιδήποτε για το συγκεκριμένο mobo, απλά κινηθείτε γρήγορα γιατί δεν ξέρω ποσο θα τις κρατήσουν! Η δικη μου θα φτάσει σε εμενα δευτερα η τρίτη (στάλθηκε σήμερα), μιλάω για UK παράδοση, αλλα στέλνουν και Ελλάδα αποσο ξέρω.

Φιλικά,

Κλεισθένης.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Πετάξου στο: http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo.asp?WebProductID=158259

Και δες, εγώ την πήρα 120 λίρες όσο την έχουν στο Pre-Order olla τα αγγλικά μαγαζιά, και μετά τα μεταφορικά άλλες 5£ αλλα θυμήσου, είμαι αγγλία εγώ!

Με κάρτα πληρώνεις με ΌΤΙ θέλεις, τώρα είδα πως την βάλανε Pre-Order, που δεν ξέρω τι σημαίνει :/ Αν και ένα mail πάντα βοηθάει γιατί ειλικρινά έχουν την καλύτερη υποστήριξη που έχω δει σε on-line site, τους έχω πρήξει 20 μέρες με τις ερωτήσεις, και είναι πάντα άμεσοι και ευγενέστατοι.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν τους ρώταγα ποτε θα έρθει το mobo, ποτε θα έρθουν τα αλλα πράματα που είχα παραγγείλει (cpu, 6800GT pci-e, ram, tower etc), και γενικά πληροφορίες.

Μου στείλανε τα πράγματα την προηγουμενη βδομάδα εκτος από την μητρική, και τώρα θα μου στείλουν και την μητρική χωρίς να πληρώσω έξοδα αποστολής, (γιατί αν και δεν φταίνε την έχουν καθυστερήσει), και μου κάνανε και δώρο ένα Alcatel εσωτερικό aDSL modem που αν και φτηνό είναι κάτι.

Και στα email που στέλνω το πρωί (ώρες που είναι ανοιχτά γενικά) απαντάνε εντός 1 ώρας το πιο πολύ που μου έχει τύχει, και γενικά τους πρωτινό για αγορές.

Ήμουν fan του www.overclockers.co.uk και έχω πάρει και από εκεί πράμα, αλλα και φέρανε την μητρική πριν το ο/c's και έχουν και πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση κατά την γνώμη μου γιατί το ο/c's περνάει και καιρός μέχρι να πάρω απάντηση καμια φορα.

Απλά μου άρεσε πολύ η εξυπηρέτηση τους.

Link to comment
Share on other sites

Ωραιος ο παιχτης...

Απο Xtreme http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48038&page=3&pp=20

Well heres hoping its alright to post this in this thread

System specs.

Asus A8N - SLI

Amd 3500+ 90nm

2XLeadtek 6800GT Pci-e (not available now!)

Well, I've had this board installed for 24hours now! So how is it you ask?

How go the benchmarks? Overclocking? Enough to say oh dear! Asus seem to have

let an unfinished product out of the door again!Doh!

Set up was a nightmare, I no longer have a RAID array due to it not liking my

USB FDD, and no I didn't back anything up before reinstalling, thank you very

much for asking! Until today I was having to use a 'live' linux CD to use the computer at all!

Changing most of the settings in the bios results in the system hanging on reboot,

with the only option being to reset the RTC, which you can hardly get to due to 2X2 graphichs

cards in the way! I've tried 3 different bioses, including the latest beta, all with the same

result. This happens when you try to disable the PEG link, when you enable fan control(!),

when you set overclocking to *standard*, I could go on - there are some parts that work, but

after pulling the battery out 6 times I'm fed up of exploring!

So, you can boot at default settings so hows you 3dmark score? Urrrr, haven't got one yet!

Hangs part way through the first test on 03, and on the second test 05 (Return does manage about

50fps). I've tried 2 sets of drivers so far 67.20 and 67.22. Same results with both! Tried to

overclock the GPU and mem a little bit.. wouldn't have it, though after a bit of rewiring it

O/Ced to 375/1040 - which is very poor, I'm sure you'll admit!

Well, thats enough of a downer for now! I'm still glad I got into the game early, hehe -the

voyage into the unknown huh?

Anyone got anything to say? I have a 'spare' board arriving 12/20, but unsure whether to waste

my time trying it! RMA? Still, at least I can use my £120 MB, and £600 of graphics cards

to 'surf the net'

Link to comment
Share on other sites

Καλά μην ψαρώνετε με μερικές εξαιρέσεις, αν πάτε www.anandtech.com και περάσετε από το forum έχει 3 threads με 1000 απαντήσεις το κάθε ένα από άτομα που την έχουν πάρει και είναι υπερευχαριστημένα:)

προφανώς θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα δεν νομίζω πως το προϊόν είναι γενικά ελαττωματικό γιατί έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό αμέτρητα threads και συνήθως φταίει ο χρηστης και λύνουν τα προβλήματα.

Αν και ελπίζω να μην μου κάτσει κάνα φρούτο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Dolly [Σήμερα, στις 12:43]

και συνήθως φταίει ο χρηστης και λύνουν τα προβλήματα.

Πολυ σωστο κι αυτο....

Απλα καλο ειναι να φυλαγομαστε απο παντου...

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

Link to comment
Share on other sites

Βεβαια συμφωνώ και εγώ για αυτό, και για αυτό έχω φάει τόσες ώρες να διαβάζω για να μπορέσω να βγάλω άκρη αν διμέτωπης πρόβλημα!

Πάντως αν φτιάχνεις pc τώρα, τα λεφτά δεν είναι και τόσο πολλά από την άποψη πως με εξαίρεση την λίγο πιο ακριβή μητρική olla τα αλλα είναι ΊΔΙΑ ακριβώς τιμή, με το να τα έπαιρνες σε AGP, (γραφικά, RAM, HDD, PSU).

Δεν ξέρω αν σας συμφέρει για ανάβθμιση από ένα καλο AGP σύστημα αλλα εγώ έχω Ρ3 τώρα οποτε καταλαβαίνεις....

Link to comment
Share on other sites

Σε γενικες γραμμες παντως, εμπιστευομαι πιο πολυ καποιον ο οποιος θα πει αρνητικα σχολια για την μητρικη που μολις αγορασε, παρα καποιον ο οποιος θα ποσταρει "...την πηρα, την εστησα, μαμαει...!! Γιαυτο και ποσταρα το σχολιο του.

Οι περισσοτεροι απο μας οταν δωσουμε λεφτα για κατι (και ειδικα τοσα πολλα), θεωρουμε οτι γ@μει ανεξαρτητως αποτελεσματος... Πρεπει να πηγαινει τρομερα ασχημα η δουλεια για να βρουμε το κουραγιο να ποσταρουμε μετα απο μια μερα : "Παιδες τον ηπια κλαρινο... την εκανα παλι την μαμακια μου... φτυστε με το αξιζω"

Οποτε "σεβομαι" περισσοτερο την αποψη του παληκαριου που "ρουφηξε την πορτοκαλαδα του".

Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνώ, και από εκεί μαθαίνεις, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι πως δεν έχω δει ΈΝΑ mobo να βγαίνει και κάποιος γενικά σε κάποιο forum να μην έχει προβλήματα :) αν κάνει ανάκληση η AΣΟΥΣ τότε θα ανησυχήσω περαιτέρω πάντως:)

Αν και αύριο θα σου πω και εγώ τις εμπειρίες μου γιατί σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά θα είναι σπίτι και θα το στήσω!

Προσευχή όπως σε κάθε καινούργιο...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπών update για την mobo. Μου ήρθε εχτές, έφτιαξα το σύστημα (Αδ4-3000 Winchester, 2x512 Corsair XL 2-2-2-5, ΜΣΙ GF6800GT, ΑΤΑ hdd). Το σύστημα bootare με την μια, χωρίς κωλύματα, μπήκα ΒΊΟΣ ρύθμισα ότι είχα να ρυθμίσω, install windows, olla καλά δόξα τον theo. Δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα και το pc πετάει. Η mobo μου ρύθμισε τις μνήμες από μονη τις σε 2-2-2-5 timmings, 1T, cpu speed έτοιμο, και κανένα κόλλημα. Το αφίσα ανοιχτό όλο το βραδυ κατεβάζοντας και τρέχοντας τοστιέρες, με το fan στις 2000rpm και έβγαλε max 53'C, σε idle βγάζει 42'C. Σήμερα θα το δοκιμάσω σε max speed να δω τι διαφορες θα έχει, λογικά αρκετά μεγάλη. Η ψήκτρα που έχω είναι:http://www.xtremecomputing.co.uk/story.php?id=260

Απότι είδα έτσι στα κοφτά έχει αρκετή διαφορα, δεν ξέρω τι θερμοκρασίες θα έπρεπε να έχω? θα ήθελα να ακουσώ από εσάς που ξέρετε λίγο καλύτερα.

Σήμερα θα πάει η κάρτα ULTRA speed, και θα αρχίσω το ο/c απότι ida στο ΒΊΟΣ έχει αρκετό χορό να παίξεις, και θα ποστάρω αποτελέσματα, και 3Dmarks!

Πάντως σε games ΗL2, NFSU2, D3, σε 1024 olla Full δεν καταλαβαίνει χριστό, (αναμενόμενο βεβαια).

Link to comment
Share on other sites

Νάσε καλά ρε φιλε, ναι που λες ΑΤΑ όχι ΣΑΤΑ, αυτά είναι μόλις πληρωθώ τον Γενάρη ένα RAID με 2 σκληρούς οποτε θα σου πω και αν έχω κάνα πρόβλημα με αυτά που διάβασα!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπών παιδιά, sorry που δεν έχω κάνει update επί τις μητρική αλλα έρχομαι ελλάδα αύριο για xmas, και είχα σκιστεί στην δουλειά με αποτέλεσμα να μην έχω πειραματιστεί εκτενώς μέχρι τώρα. Επίσης εν αντίθεση με εσάς δεν είμαι guru και έτσι θα μου πάρει λίγο καιρό να το κάνω καλά ότι είναι, και πιθανός να χρειαστώ και βοήθεια. Μέχρι τώρα πάντως το σύστημα είναι rock stable, και έτσι στα γρήγορα που το δοκίμασα έτρεχε με 220 FSB και τις μνήμες 2-2-2-5. Τώρα δεν χαλάρωσα timmings ούτε έδωσα ρεύμα παραπάνω για να δω που θα πάει. Θερμοκρασία full load είναι 43'C είναι καλά?

Το ΒΊΟΣ έχει για FSB από 200-400 Mhz, και RAM υποστήριξη μέχρι DDR600, VDimm μέχρι 3.θω και θα βάλω και το τελευταίο ΒΊΟΣ να σας πω αν έχει καμια διαφορα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση και δεν ξέρω αν έχω αυνανιστεί στις ρυθμίσεις πουθενά είναι το 3DMark 05 που μου βγάζει με GT speeds 3850. Δεν είναι λίγο χαμηλό? Drivers έχω τους τελευταίους τις Ινίδια από το site.

Καμια ιδέα? Θα κάνω update μόλις καταφέρω να κάνω κάτι καλύτερο από τα 2180:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Γειά σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψει το σύστημα με A8N Sli deluxe με 20 pin PSU connector ( τους παλιούς) ή απαιτεί ( υποχρεωτικά) 24pin!!!

Αν απαιτείται τελικά , υπάρχει κάποια δυνατότητα adaptor για να μετατραπεί το 20πιν σε 24πιν και ομαλή λειτουργία.

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.