Jump to content



AMD Drivers


DJD

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κανείς καλός άνθρωπος να εγκαταστήσει τους catalyst σε redhat7/centos7 ή fedora 21; Σε Fedora 17 στο προηγούμενο μηχανάκι μια χαρά παίζανε, στις τελευταίες εκδόσεις με το X99 δεν βλέπω προκοπή. Δοκίμασα διάφορα, ακολούθησα κι αυτόν τον οδηγό αλλά προκοπή δεν είδα. Είτε δε μπαίνουν είτε καταλήγω με σπασμένα X. R9 290 είναι η κάρτα.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε nVIDIA.

Ή φώναξε τον gdp77 για ένα καφεδάκι :D

Στα σοβαρά τώρα, τι να σου πω, δεν έχω δοκιμάσει R9 σε linux ( δεν υφίσταται και λόγος, δεν ασχολούμαι με mining/gpu-grid ).

Φαντάζομαι την ιδέα να δοκιμάσεις ubuntu δεν την βλέπεις με καλό μάτι :p

Έγινε επεξεργασία από billpeppas
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ubuntu εγκαθιστώ τώρα να δω πως θα τα πάει κι η επόμενη κάρτα όντως θα ναι nvidia γιατί η amd έχει ρίξει πολύ φτύσιμο με τους drivers. Γενικώς είμαι redhatoειδής τύπος οπότε τα debionειδή δε μου κάθονται καλά..

Link to comment
Share on other sites

 

Έχει καταφέρει κανείς καλός άνθρωπος να εγκαταστήσει τους catalyst σε redhat7/centos7 ή fedora 21; Σε Fedora 17 στο προηγούμενο μηχανάκι μια χαρά παίζανε, στις τελευταίες εκδόσεις με το X99 δεν βλέπω προκοπή. Δ

 

 

 

Γιεπ σε ubuntu μια χαρά παίζουν :angry:Βέβαια δεν έχω ήχο γιατί η αγαπητή Creative δεν έχει drivers για την ZX...

 

:p

 

Μου θυμησες αυτό:

 

Ημέρα 11η

Επιτέλους κατάφερα να κάνω install τα slackware, βέβαια δεν έχω internet, δεν λειτουργεί ο ήχος, δεν λειτουργεί το ένα dvd-rom, η οθόνη μου δείχνει μόνο 640x480 και 16 χρώματα, το ποντίκι πάει μόνο του πέρα δώθε, το πληκτρολόγιο γράφει μόνο ιαπωνικά και έχασα και τα Windows με όλες τις τσόντες, τα mp3 της Καλομοίρας και κυρίως το msn της Μαιρούλας.

Σίγουρα η Micro$oft φταίει!!!

 

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=32409

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες τους 14.6 beta; Στο site λεει οτι υποστηριζουν AMD Radeon™ R9 200 Series, οπότε φαντάζομαι ότι συμπεριλαμβάνουν και την 290 σου. Δοκιμασε να κανεις build package για την διανομη σου, ακολουθώντας τις οδηγίες της AMD.

 

Αν θες να παραμείνεις σε rpm-based distro, δοκιμασε Fedora 21, ή OpenSUSE 13.2 και βαλε αυτό για τους AMD drivers: https://lizards.opensuse.org/2014/12/13/new-proprietary-amdati-catalyst-omega-fglrx-14-12-14-501-1003-1-rpm-released/

 

γενικά latest and greatest support δεν θα έχεις με το CentOS και το RedHat. Ειναι server-based :)

Link to comment
Share on other sites

Σε fedora 21 προσπαθώ να βάλω τους τελευταίους 14.12 αλλά δεν, και build δοκίμασα και τίποτα. Το centos/redhat το ειπα επειδή κι αυτά το ίδιο θέμα έχουν, ξέρω τι είναι. Suse δε βάζω ούτε να με πληρώναν, καλύτερα ubuntu. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.