Jump to content



Πρόταση τιμής για hardware


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για αγγελία κατ' αρχήν - απλά γνώμες θέλω!

 

Πρόκειται να φύγω στρατό και δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσω το pc μου για αρκετό καιρό. Όταν δε απολυθώ σκέφτομαι ότι θα θέλω να έχω κάτι πιο πρόσφατο harware-wise. Βγαίνουν οι Skylake , DDR4 και τα συναφή. Έτσι σκέφτομαι να δώσω το combo μου μητρική-επεξεργαστή-μνήμες.

 

  • Gigabyte Z77X-D3H
  • Intel i7-3770 Box
  • Corsair vengeance Low Profile 2x8GB

 

Τι τιμή θα αποδίδατε στα παραπάνω; Τα έχω 2 χρόνια , τα καθαρίζω κάθε Κυριακή από σκόνη και αλλάζω πάστες στον επεξεργαστή κάθε 6-μηνο. Ποτέ δεν επιχείρησα οτιδήποτε stressing πάνω τους όπως overclocking ή κάτι σχετικό - ο επεξεργαστής εξάλλου δεν το επιτρέπει μιας και δεν είναι η έκδοση "K".

Δεν έχω ξαναδώσει μεταχειρισμένο hardware και δε θέλω να ξεγελάσω κανέναν αλλά να μην πιαστώ και κότσος. Κάτι να συμφέρει και τις 2 πλευρές!

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον έχεις αποδείξεις και άρα άλλο ένα χρόνο εγγύηση για CPU/Mobo:, 65-70 πές οι μνήμες ανά στικ, 180-200 ο I7 και κανένα 50-60ρικο η μητρική θα ήταν sweet spot για να τα στείλεις σχετικά γρήγορα με κανένα χαλαρό παζάρι. Αλλά ας πεί και κανένας άλλος.

Link to comment
Share on other sites

Πάνω από 300 μπορεί να τα δώσει όλα μαζί, αλλά το θέμα είναι -->> πόσο γρήγορα θέλει να το πουλήσει...

 

​Γνώμη μου, πούλησε τα ξεχωριστά εάν ΔΕΝ βιάζεσαι και υπάρχει κάποιος πίσω στο σπίτι που δεν θα πάει στρατό και μπορεί να τα δείξει στους ενδιαφερόμενους...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.