Jump to content



Crowfall


acct

Recommended Posts

Το Crowfall είναι ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που πέρασε επιτυχώς τη δοκιμασία του Kickstarter με χαρακτηριστική ευκολία. Έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 1.2 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ απομένουν ακόμη 13 μέρες.

 

Το βίντεο που συνόδευε την έναρξη της εκστρατείας είναι παρακάτω:

 

 

Διαφημίζει το παιχνίδι ως "Throne War Simulator", με μια σημαντική διαφορά από άλλα MMO: οι ήρωες είναι αθάνατοι, ενώ οι κόσμοι στους οποίους αντιπαρατίθενται καταστρέφονται μετά από λίγους μήνες και τα λάφυρα μοιράζονται στους νικητές!

 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πακέτα των $36, που εξασφαλίζουν πρόσβαση στη 2η Beta και προφανώς έκπτωση στην τελική τιμή των $50...

 

Ενδιαφέρουσα πρόταση, με αστείρευτη παραμετροποίηση για τους 12 βασικούς τύπους χαρακτήρων, κόσμους βασισμένους σε voxels, που χτίζονται και καταστρέφονται από κάθε ενέργεια των παιχτών και μια οικονομία που τους επιτρέπει να ανταλλάζουν ό,τι χρειάζονται για να διαμορφώσουν και να κυβερνήσουν το δικό τους άφθαρτο βασίλειο, μακριά από τους προσωρινούς κόσμους των μαχών.

 

Αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το τέλος του 2016.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ειναι το πρωτο παιχνιδι που σκεφτομαι να μπακαρω....αλλα εχω δει τοσα πολλα να φειλαρουν που κρατιεμαι. Ειναι πολυ δυσκολο να βγει ενα ισορροπημενο sandbox και ακομα πιο δυσκολο να ειναι fun/balanced/κλπ σε βαθος χρονου.

 

βασικο προβλημα παντως οτι ο κοσμος πλεον δεν μπορει να επενδυσει χρονο/κοπο/αιμαδακρυαιδρωτα και θελει αμεσα αποτελεσματα....

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις μια γνώμη, εγώ θα πρότεινα να περιμένεις. Αφού έχει πιάσει τον αρχικό στόχο, δεν υπάρχει κίνδυνος να μη χρηματοδοτηθεί εξαιτίας σου. Από την άλλη, σίγουρα κανένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία θα έχει πέσει η τιμή σε αντίστοιχα επίπεδα με τώρα και θα έχουν λυθεί και τα μικρά προβλήματα που λογικά θα έχει στην αρχή.

 

Ειδικά αφού πάει για τέλος του 2016, μάλλον θα βρεις καλύτερα πράγματα να κάνεις με τα λεφτά σου στο μεσοδιάστημα.

 

Πάντως, διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας για τον τρόπο που οραματίζονται ότι οι κόσμοι θα είναι προσωρινοί και κάθε νέο παιχνίδι θα έχει ημερομηνία λήξης. Ενδιαφέρον ακούγεται και το RPG κομμάτι, με πολλές επιλογές για τους διάφορους χαρακτήρες (πχ παρακάτω):

 

bcbc5d9e962ebc0a9306a09187a21a47_origina

0f6bfe8bc8f2059b3cd785809c942251_origina

 

Αν προσθέσεις και τους μόνιμους, άφθαρτους κόσμους του καθενός, όπου οι κανόνες του παιχνιδιού θα καθορίζονται ελεύθερα, το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ίδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

καλα εχω πεταξει λεφτα και σε πολυ χειροτερους τιτλους :p 

απλα περιμενω πως και πως το eve σε fantasy , η εστω κατι κοντινο στη φιλοσοφια του risk/reward/ + time invest/sink πες το οπως θες :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.