jax7480 Posted December 21, 2004 #1 Share Posted December 21, 2004 Δυστυχως φτιαχνω αυτο το θεμα για δυσαρεστο λογο.Χθες το βραδυ στην πολη της Λαμιας εκλαπει το αυτοκινητο ενος θειου μου και σχεφτηκα οτι καλο θα ηταν να ενημερωσω σχετικα, μηπως και πεσει στα ματια κανενος.Το αυτοκινητο ειναι VW Passat, του 97, χρωματος κυπαρρισι με τασια, και πινακιδες ΜΟΙ-6271(κοκκινες). Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ προσεγμενο και δυστυχως δεν εχει καποιο διακριτικο που θα μπορουσε καποιος να το ξεχωρισει εκτος απο τις πινακιδες.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων.Οποιος εχει καποια πληροφορια(οποιαδηποτε) ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Posted December 21, 2004 #2 Share Posted December 21, 2004 Eχω τηνεντυπωση οτι δε θα μεινει για πολυ ακομα "κυπαρρισι' ουτε κ θα ξανακυκλοφορησει με τις ιδες πινακιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted December 21, 2004 Author #3 Share Posted December 21, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Eχω τηνεντυπωση οτι δε θα μεινει για πολυ ακομα "κυπαρρισι' ουτε κ θα ξανακυκλοφορησει με τις ιδες πινακιδες! Τελικα φιλε μου σημερα το μεσημερι το αυτοκινητο βρεθηκε, εντελως ΑΘΙΚΤΟ.Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Posted December 21, 2004 #4 Share Posted December 21, 2004 E o tτύπος που το πήρε θα χεζόταν πάνω του και δεν προλάβαινε να πάει σπίτι μέ τα πόδια και είπε να πάει με αυητοκίνητο ,συμβαίνει .....το κάνω και εγώ , εξάλλου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted December 21, 2004 #5 Share Posted December 21, 2004 πάλι καλά... μπααα... κανα βιαστικό ραντεβού με γκομενάκι μυρίζει... τσεκάρετε τα καθίσματα για λεκέδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted December 21, 2004 #6 Share Posted December 21, 2004 Τελικα τι ειχε γινει; Σας το πηρε κι αυτο ο Chroma; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Posted December 21, 2004 #7 Share Posted December 21, 2004 Κωλοφαρδος ο θειος. Καλη φάση χαιρομαι που το ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted December 21, 2004 #8 Share Posted December 21, 2004 τέλος καλό όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.