Jump to content


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ποντικιού το οποίο δυστυχώς μια μέρα που άνοιξα τον υπολογιστή, σταμάτησε να λειτουργεί και συγκεκριμένα δεν κινείτε ο κέρσορας και το μόνο που λειτουργεί πάνω του είναι το δεξί κλικ και τα λαμπάκια.

Δοκίμασα να ξαναπεράσω το firmware, αλλά τίποτα.

Το περίεργο είναι ότι το είχα δοκιμάσει σε άλλους δυο υπολογιστές, έναν με Windows 7 Ultimate 32bit, χωρίς να βάλω drivers και λειτούργησε (πλέον δεν λειτουργεί) και σε ένα λαπτοπ με 8 που δεν λειτούργησε καθόλου εξαρχής.

Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει και πως να το λύσω, γιατί λογικά είναι κάποιο κόλλημα του firmware.

 

Πάντως πολύ απογοητευμένος από το συγκεκριμένο ποντική, που έκανε και 135€.

Το μόνο που μου άρεσε ήταν το σχήμα του και ότι δεν είχε πάρα πολλά περιττά κουμπιά, που στις περισσότερες φορές ενοχλούν και είναι και για εμένα προσωπικά άχρηστα. Έμοιαζε με τα καλά και πάνω από όλα ποιοτικά ποντίκια της Microsoft, που δυστυχώς πλέον δεν βγάζει με αυτό το σχήμα και τα έχει κάνει σχεδόν όλα της σαν μπάλες.

 

Τώρα πάντως είμαι σε αναζήτηση ποντικιού και βλέπω το  G502S, G602, G700s (αυτά τα χαζά κουμπιά που έχει στον δείκτη, μάλλον θα τα πατώ κατά λάθος)  από Logitech.

Μου άρεσε εμφανισιακά το CM Reaper όπως επίσης και το Stealseries Rival.

Razer ούτε με σφαίρες ξανά

Οπότε ακούω γνώμες και εδώ!

 

Link to comment
Share on other sites

Κουνιόταν ο κέρσορας που και που μόνος του.

Η μπαταρία ήταν άθλια.

Ο διακόπτης για να βγάλεις το καλώδιο ήταν με τελείως άκυρο μηχανισμό.

Το βασικό, χάλασε!!!

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον επεσες σε στραβο κομματι... στα ποντικια η razer ειναι απο τις καλυτερες στα αλλα περιφεριακα οχι και τοσο, π.χ το deathadder ειναι απο τα καλυτερα ποντικια που μπορεις να αγορασεις.

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον επεσες σε στραβο κομματι... στα ποντικια η razer ειναι απο τις καλυτερες στα αλλα περιφεριακα οχι και τοσο, π.χ το deathadder ειναι απο τα καλυτερα ποντικια που μπορεις να αγορασεις.

Νope.

Απ ολα τα ποντικια της το deathadder ηταν αυτο που αξιζε..αλλα και παλι ακομη και αυτο ειχε-εχει θεματα ποιοτητας..

Link to comment
Share on other sites

Οτι γραφει πανω razer ειναι για πεταμα τελικα. Με μια μικρη εξαιρεση για το deathadder. Δεν ξερω τα γουστα σου και τα χερια σου αλλα εχω το ασυρματο G602. Παροτι ασυρματο στεκεται παρα πολυ καλα στα παιχνιδια fps που παιζω, τα κουμπια δεν τα εχω πατησει ποτε κατα λαθος, ειδικα αυτα τα δυο που ειναι στο δεικτη πρεπει να τα ψαξεις για να τα πατησρεις! Απο μπαταρια παει πολυ καλα. Το εχω απο τον ιουλιο κι εχω αλλαξει δυο. Τωρα ειμαι στην τριτη (το δουλευω μονο με μια λογω βαρους)

Link to comment
Share on other sites

Το G502S που το έπιασα στα χέρια μου προχτές, ενώ μου αρέσει που είναι έτσι μοντέρνο, δυστυχώς στα χέρια μου ήταν λίγο μικρο και ότι δεν είναι και ασύρματο.

Μια από αυτές τις μέρες ένας φίλος θα μου φέρει ένα G700 να δω πως θα μου κάτσει στο χέρι και κυρίως αν πατάω κατά λάθος τα 3 εξογκωμένα κουμπιά διπλά στον δείκτη, που είναι και η μεγαλύτερη ανησυχία μου και αν όλα ΟΚ, θα πάω σε εκείνο, αλλιώς στο G602, που τα έχει πιο flat.

Link to comment
Share on other sites

απο ποντίκια razer έχω αλλάξει 5: lachesis,deathadder 3,5g, deathadder 2013, imperator και taipan, και όλα έιχαν κάποιου έιδους πρόβλημα. Όταν διαβάζω για πρόβλημα με razer ποντίκι μου φένεται απολύτα φυσιολογικό να υφίσταται, το μη φυσιολογικό θα ήταν να μην υπάρχει πρόβλημα. Βάλε και το mamba τώρα που είναι και ασύρματο και απευθείας πολλαπλασιάζεις της πιθανότητες για να σου βγάλει πρόβλημα.

Έγινε επεξεργασία από diam0ndKinG
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.