abarth Posted December 22, 2004 #1 Share Posted December 22, 2004 Ειχα βρει ενα στο Phoenix αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν πολυ ενδιαφερον ... σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα... Αν γνωριζει κανεις κατι θα επιθυμουσα να αφησει καποιο μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted December 22, 2004 #2 Share Posted December 22, 2004 Τι εννοείς ? Όλα τα Πανεπιστήμια έχουν ιστοσελίδες που πληροφορούν για το πρόγραμμά τους, τις διαδικασίες αποδοχής κτλ. Εσύ ψάχνεις κάτι ποιό ειδικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Posted December 22, 2004 #3 Share Posted December 22, 2004 http://www.scit.wlv.ac.uk/ukinfo/uk.map.html======================Αυτη η σελιδα θα σε βοηθησει αρκετα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Posted December 22, 2004 Author #4 Share Posted December 22, 2004 εχμ, εννοω για σπουδες online ... με ενδιαφερει κυριως οτι εχει να κανει με πληροφορικη και καλο θα ηταν να ειναι δημοσια (με πληρωμη βεβαια αλλα να ανγνωριζονται Ελλαδα) ... εχω ηδη πτυχιο οδοντιατρικης (απο Ελλαδα) αλλα η γνωση ειναι παντα καλο.. και επιπλεον σε κατι που ηδη ασχολουμαι ειναι καλο να εχω και κανενα πτυχιο-χαρτι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Posted December 22, 2004 #5 Share Posted December 22, 2004 Δεν εχω κοιταξει αν υπαρχει ονλαιν αλλα το Ανοιχτο Πανεπιστημιο το μελετας σαν λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted December 22, 2004 #6 Share Posted December 22, 2004 ναι ειναι πολυ σιγουρο οτι 8α σε παρουν! 5 συνεχομενη χρονια που εκανα αιτηση και βγηκα 10256 σειρα καταταξης. LOLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Posted December 22, 2004 #7 Share Posted December 22, 2004 ε ποτε δεν ξερεις . εγω μια φορα εκανα και βγηκα επιλαχουσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted December 22, 2004 #8 Share Posted December 22, 2004 Το παλέυω το πράγμα εδώ και 3 χρόνια αλλά τίποτα.Τύχη να έχεις και όλα γίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted December 23, 2004 #9 Share Posted December 23, 2004 χα, όλοι οι καμμένοι eap.gr. εγώ δεν βρήκα καν το όνομά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Posted December 23, 2004 Author #10 Share Posted December 23, 2004 εχμ ειμαι στο ΕΑΠ αλλα στο Φυσικων Επιστημων. Για πληροφορικη κυριως με ενδιαφερει και φυσικα μονο το εξωτερικο εχει σοβαρες πιθανοτητες, Ελλαδα στο ΕΑΠ με 1/12 πιθανοτητες ειναι καπως ματαιο. Οσο για το οτι βγηκες επιλαχουσα Πασχαλια παιζει πολυ μικρο ρολο. Καταρχην εξαρταται τι αριθμος εισαι.Και φυσικα μην περιμενεις να μην δηλωθουν πολλοι, αν εισαι (για πληροφορικη) εως 1050 αντε ισως εχεις ελπιδες αλλιως χλωμοτατο το κοβω... τεσπα.. το ψαχνω ακομα για Ανοιχτο Πανεπιστημιο εξωτερικου...αν βρειτε κατι , εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Posted December 23, 2004 #11 Share Posted December 23, 2004 Το ξερω οτι παιζει μικρο ρολο ,απλα το ανεφερα σαν παραδειγμα οτι δεν ειναι αδυνατον, αλλα απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει πασο .το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο .δες τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.