Jump to content



[SHOCK]η intel δεν υποστηρίζει DDR2 σε καινούργια chipset της[/SHOCK]


enduracell

Recommended Posts

Βασικά τα καινούρια 915 που προορήζοντε για "φθηνα" συστήματα θα τα κάνει με DDR και τα 925 θα τα κάνει με DDR2!!!

Το μόνο που λείπει είναι να βάλει επάνω στο κουτί των celeron "for use with DDR memory" και των P4 "for use with DDR2 memory"...:rofl:

Link to comment
Share on other sites

Παντως δεινει ενα περιθωριο ακομα για ddr2, αν δεν δει και στην hi-end κατηγορια απηχηση τοτε παει μαγκες το κλεισαμε το μαγαζι :cry:. λες και μ'ενοιαξε χαχα!! Ελπιζω να μην υποχωρηση η amd. πλακα στη πλακα δεν νομιζετε οτι σε λιγο καιρο οντως θα αντικατασταθει η ddr?

Link to comment
Share on other sites

μπα δύο χρονάκια ακόμα και βάλε για AMD. Πάντως ούτε τα OEM πρέπει να την ήθελαν, πρέπει να είχαν stock πολύ DDR πράμα, αλλά όπως είπες την Hi-end εξαρτάται άμεσα από τύπους σαν εμάς το πως θα πάει οπότε λογικό είναι.

Link to comment
Share on other sites

κοίτα πιο ασφαλές είναι να πούμε ότι η intelα κάνει βλακείες, μερικές φορές αναρωτιέμαι αν benchάρει καθόλου αυτή η εταιρία. Το θέμα είναι ότι αν ήθελε η intelα θα πίεζε την JEDEC να πιστοποιήσει και να stadaρει και DDR 533, οπότε τότε θα βλέπαμε αύξηση της ποιότητας των ΙC για DRR (το DDR400 το έσπρωξε η intel αν θυμάστε)

Link to comment
Share on other sites

Και την Rambus την έσπρωχνε, αλλά σε αραμπά με τετράγωνες ρόδες.

Κάτι ψιμάρια σαν και μένα, ξεγέλασε μόνο. Όχι πως δεν είχε μέλλον η μνήμη, αλλά ήταν πανάκριβη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.