Jump to content

ASUS HD7770 1GB ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Recommended Posts

Γεια σας μολις αγορασα κι εγκατεστησα την ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 1GB PCI-E RETAIL   ! Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μετά από κάποια λεπτά χρήσης ο υπολογιστής crushάρει τελείως η οθόνη δείχνει αυτό. Είναι στα συνημμένα αρχεία. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος ότι κρασάρει;

Για το "κόκκινο", κλείσε την οθόνη και άνοιξε τη πάλι ή πάτα το κουμπί search (signal) αν έχει η οθόνη σου. Και η δικιά μου το κάνει κάποιες φορές (sapphire).

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος ότι κρασάρει;

Για το "κόκκινο", κλείσε την οθόνη και άνοιξε τη πάλι ή πάτα το κουμπί search (signal) αν έχει η οθόνη σου. Και η δικιά μου το κάνει κάποιες φορές (sapphire).

Για να μαι πιο συγκεκριμενος κρασαρει οταν βλεπω βιντεο. Και ειμαι σιγουρος γιατι σταματαει κι ο ηχος κι ακομα και με κλειστη οθονη μπορεις να κανεις shutdown με τα hotkeys και δεν δουλευει τιποτα αρα κρασαρει το πιο πιθανο ...  :(

Edited by Cpn_Jell
Link to comment
Share on other sites

Εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις του Catalyst, που αφορούν την αναπαραγωγή βίντεο?

 

Ρίξε μια ματιά και για θερμοκρασίες....

Edited by Phant0m
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε την σε αλλο pc να σιγουρευτεις και κοιτα να ''παταει'' καλα.

Εχω δει πολλα κουλα απο καρτα που δεν πατουσε σωστα και μονο εκει δεν μου πηγαινε το μυαλο.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις του Catalyst, που αφορούν την αναπαραγωγή βίντεο?

 

Ρίξε μια ματιά και για θερμοκρασίες....

απλα εκανα το install και δεν πειραξα τιποτα ... 

Win 8 έχεις?

win 7

 

Δοκιμασε την σε αλλο pc να σιγουρευτεις και κοιτα να ''παταει'' καλα.

Εχω δει πολλα κουλα απο καρτα που δεν πατουσε σωστα και μονο εκει δεν μου πηγαινε το μυαλο.

το θεμα ειναι οτι δουλεψε κομπλε τωρα που την δοκιμασα στο μαγαζι του τεχνικου μου, δεν παρουσιασε το προβλημα που παρουσιαζει σ εμενα και μολις πηγα το κουτι σπιτι το ξανακανε αρα κατι παιζει με τις πριζες 

Link to comment
Share on other sites

Σε τι να φταίνε οι πρίζες..!!!

Κατ`εμέ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν,

Το καλώδιο σύνδεσης από την κάρτα στο μόνιτορ το οποίο πιθανότατα δεν το πήρες μαζί σου

Και δεύτερο κατά την μεταφορά στον τεχνικό κάτι κουνήθηκε έκανε σωστή επαφή,αλλά στην μεταφορά από τον τεχνικό στο σπίτι η επαφή αυτή χάθηκε και πάλι με τα αποτελέσματα που είχες και πριν.

Edited by venex58
Link to comment
Share on other sites

Σε τι να φταίνε οι πρίζες..!!!

Κατ`εμέ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν,

Το καλώδιο σύνδεσης από την κάρτα στο μόνιτορ το οποίο πιθανότατα δεν το πήρες μαζί σου

Και δεύτερο κατά την μεταφορά στον τεχνικό κάτι κουνήθηκε έκανε σωστή επαφή,αλλά στην μεταφορά από τον τεχνικό στο σπίτι η επαφή αυτή χάθηκε και πάλι με τα αποτελέσματα που είχες και πριν.

Το καλωδιο συνδεσης το πηρα μαζι μου. Το πηγα 2 φορες στον τεχνικο εκει δουλευε κανονικα και σπιτι μου παρουσιαζε το προβλημα αρα δεν νομιζω να κουνηθηκε και τις 2 φορες βαλαμε και 2 εξτρα παξιμαδια για σταθεροποιηση. Το μονο που αλλαζει καθε φορα ειναι τα πολυπριζα που χρησιμοποιουμε αλλο στο μαγαζι κι αλλο στο σπιτι. Αλλα τι μπορει να φταινει στο πολυπριζο ? Εχω ακουσει οτι η πριζα πιο κοντα στο καλωδιο εχει πιο σταθερη ταση απ τις υπολοιπες ισχυει ?

Link to comment
Share on other sites

Το σύστημά μου παίρνει ρεύμα από δυο απλά πολύπριζα με μήκος καλωδίου 3,5 μέτρα.Πολλές φορές όπως και τώρα με δυο κάρτες γραφικών.Παρόμοιο πρόβλημα τροφοδοσίας δεν είχα ποτέ.

Δοκίμασε το σύστημά σου σε μια άλλη οθόνη, ακόμη και σε tv,να δεις τι κάνει, ώστε να αποκλίσεις την πιθανότητα κακής υποδοχής του μόνιτορ.  

Τι καλώδιο έχεις για την σύνδεση της κάρτας με το μόνιτορ??  DVI ή HDMI ? Αν έχεις DVI δοκίμασε και την δεύτερη έξοδο της κάρτας σου να δεις τι γίνετε.

Edited by venex58
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα να δεις αν συμπεριφέρετε το ίδιο? Έπρεπε να πας το κουτι στον τεχνικό να βαλει τη δική του στο δικό σου pc. Αυτά τα πράγματα θέλουν δοκιμές.

Αν παίξει αποκλείεις και την πιθανότητα να φταίει το πχ. το mobo. Μου φαίνεται χλωμό. Παράδειγμα φέρνω έτσι?

 

Αλήθεια ποια μητρική έχεις?

Edited by pasjohn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το μηκος του καλωδιου τροφοδοσιας δεν παιζει κανενα ρολο! Μηπως ειναι φθαρμενο (δύσκολο βέβαια να είναι αυτό)

Τα δε watt του τροφοδοτικού σου να υποθέσω είναι αρκετά ε?

Link to comment
Share on other sites

Το σύστημά μου παίρνει ρεύμα από δυο απλά πολύπριζα με μήκος καλωδίου 3,5 μέτρα.Πολλές φορές όπως και τώρα με δυο κάρτες γραφικών.Παρόμοιο πρόβλημα τροφοδοσίας δεν είχα ποτέ.

Δοκίμασε το σύστημά σου σε μια άλλη οθόνη, ακόμη και σε tv,να δεις τι κάνει, ώστε να αποκλίσεις την πιθανότητα κακής υποδοχής του μόνιτορ.  

Τι καλώδιο έχεις για την σύνδεση της κάρτας με το μόνιτορ??  DVI ή HDMI ? Αν έχεις DVI δοκίμασε και την δεύτερη έξοδο της κάρτας σου να δεις τι γίνετε.

Για τη συνδεση καρτας με μονιτορ εχω DVI. Δοκιμασα και την αλλη εξοδο και συμβαινει το ιδιο πολυ πιθανο να φταιει η οθονη γιατι χρησιμοποιω το ιδιο καλωδιο με αυτο του τεχνικου. 

Μπορείς να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα να δεις αν συμπεριφέρετε το ίδιο? Έπρεπε να πας το κουτι στον τεχνικό να βαλει τη δική του στο δικό σου pc. Αυτά τα πράγματα θέλουν δοκιμές.

Αν παίξει αποκλείεις και την πιθανότητα να φταίει το πχ. το mobo. Μου φαίνεται χλωμό. Παράδειγμα φέρνω έτσι?

 

Αλήθεια ποια μητρική έχεις?

Προς το παρον δεν εχω δοκιμασει αλλη καρτα. H motherboar μου ειναι η ASUS P8H61-M LX R2.0

Το μηκος του καλωδιου τροφοδοσιας δεν παιζει κανενα ρολο! Μηπως ειναι φθαρμενο (δύσκολο βέβαια να είναι αυτό)

Τα δε watt του τροφοδοτικού σου να υποθέσω είναι αρκετά ε?

Δεν ειναι φθαρμενο το καλωδιο οχι. Το τροφοδοτικο ειναι 500W νομιζω ειναι αρκετα πιστευω.

Link to comment
Share on other sites

Ποιον επεξεργαστή έχεις? Δοκίμασε με την ενσωματωμένη που έχει. Έχεις πρόβλημα με αυτή?

 

Πριν πάρεις αυτή την κάρτα είχες άλλη? Είχες πρόβλημα?

 

Με τι καλώδιο την συνδέεις? Αν την συνδέεις με HDMI ή displayport, σύνδεσέ τη με DVI.

 

Το τροφοδοτικό μπορεί να είναι 500άρι. Μήπως είναι παλιό και έχει θέμα? Ποιο έχεις?

Link to comment
Share on other sites

Ποιον επεξεργαστή έχεις? Δοκίμασε με την ενσωματωμένη που έχει. Έχεις πρόβλημα με αυτή?

 

Πριν πάρεις αυτή την κάρτα είχες άλλη? Είχες πρόβλημα?

 

Με τι καλώδιο την συνδέεις? Αν την συνδέεις με HDMI ή displayport, σύνδεσέ τη με DVI.

 

Το τροφοδοτικό μπορεί να είναι 500άρι. Μήπως είναι παλιό και έχει θέμα? Ποιο έχεις?

εχω τον i3 η ενσωματωμενη λειτουργει μια χαρα.. Δεν ειχα αλλη καρτα πριν παρω αυτη. Την συνδεω οπως ειπα και στο φιλο παραπανω με DVI. Το τροφοδοτικο ειναι 3 ετων και ειναι το Allied Tech 8500BTX  500W

Link to comment
Share on other sites

Τότε λογισμικό είναι. Ειτε είναι οι drivers είτε ρυθμίσεις στο scaling του CCC. 

 

Ρίξε μια ματιά  εδώ και παίξε με τις ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...