Jump to content



Keyboard: decals ή lettraset


Recommended Posts

Για λατινικό πληκτρολόγιο που δεν έχει Ελληνικά τι είναι προτιμότερο; Να βάλω διάφανα αυτοκόλλητα με Ελληνικά γράμματα σαν αυτά που πουλάνε σορούς στο ebay ή να βάλω  lettraset ειδικά συν enamel;

 

To keyboard είναι φωτιζόμενο, συνεπώς σε καμία από τις 2 περιπτώσεις δεν θα έχω το σωστό αποτέλεσμα αλλά για τα αυτοκόλλητα διατηρώ περισσότερες επιφυλάξεις για ωραίο αποτέλεσμα.

 

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις 2 λύσεις;

Link to comment
Share on other sites

έχω παρόμοια απορία με σένα. Φαντάζομαι τα αυτοκόλλητα θα αξίζουν μονάχα αν περιοριστούν σε λίγα πλήκτρα που υπάρχει θέμα (ελληνικό θήτα, ψι, ξι, τελικό σίγμα, ωμέγα, ερωτηματικό, διαλυτικά) με προοπτική να αλλάζονται με κάποια συχνότητα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, φαντάζομαι στο Κ και Ε δεν χρειάζεται αυτοκόλλητο. Έχω παραγγείλει ήδη ένα σετ http://www.ebay.com/itm/290459848691 αλλά σαν ιδέα το letraset + enamel (ή βερνίκι νυχιών) μου κάθεται καλύτερα σαν κάτι που θα αντέξει στο χρόνο.

 

Σίγουρα το αυτοκόλλητο είναι 5 λεπτά υπόθεση, το letraset θα είναι τουλάχιστον μια ώρα για εφαρμογή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

[έμφαση στο ότι δεν έχω εμπειρία] έτσι όπως το φαντάζομαι το αυτοκόλλητο μου φαίνεται πιο πρακτικό στη λογική εύκολα χαλάει-εύκολα αντικαθίσταται. Θα το προτιμούσα δοκιμαστικά. Δεν διακινδυνεύεις να καταστρέψεις το πληκτρολόγιο όπως μπορεί να συμβεί με βερνίκια, μπογιές κ.λ.π. Αν αντέχει για εύλογο χρόνο σε σχέση με την τιμή του μοιάζει η πιο ανέφελη λύση.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.