Jump to content



Recommended Posts

Η αναβίωση ενός ακόμη κλασικού παιχνιδιού είναι προ των πυλών. Μέσα σε λιγότερο από 3 μέρες έχει ήδη συγκεντρωθεί πάνω από το 80% των 1.25 εκατομμυριών δολλαρίων που ζητά μέσω του Kickstarter η inXile Entertainment για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη σύγχρονη εκδοχή ενός από τα πιο δημοφιλή RPG όλων των εποχών, το Bard's Tale IV.

 

 

Για την ώρα ξέρουμε μόνο ότι το παιχνίδι θα κρατά τα βασικά χαρακτηριστικά της αρχικής τριλογίας, αγνοώντας τη χιουμοριστική έκδοση του 2004, θα χρησιμοποιεί την τελευταία Unreal Engine και θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στο Steam και στο GOG:

* A single-player, party-based role-playing game, rich in exploration and combat

* Dungeons filled not just with dangerous fights but with challenging puzzles and devious riddles
* Dynamic phase-based combat, where the pace of battle is animated and fluid, but still gives you time to think and respond to your enemies
* A game set to beautiful Gaelic music, where the Bard’s songs and melodies affect gameplay
* Co-funded by fans and inXile: if this game hits its $1.25 million goal, inXile will put in at least $1.25 million of its own money to double the initial budget!
* Built using Unreal Engine 4, for PC, Mac and Linux. Available from Steam or DRM-Free from GOG.com
* Available in English, French, German, Russian, Spanish, and Polish
* Built for and with the help of our fans.  Your feedback and input directly impact the design and features of the game during alpha and beta stages

Θυμίζω ότι η inXile έχει ξαναχρησιμοποιήσει πρόσφατα με επιτυχία το Kickstarter για να χρηματοδοτήσει δύο ακόμη παιχνίδια που τελικά φάνηκαν να αποζημιώνουν τους υποστηρικτές τους, το Wasteland 2 και το Torment: Tides of Numenera, οπότε το εγχείρημα μοιάζει να ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές.

 

Αν ενδιαφέρεστε, υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα για όλα τα βαλάντια, με τα πλήρως ψηφιακά να κυμαίνονται από $25 έως $350.

 

cc238dbae2cb88d6217b1d2ba09113fe_origina

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

η version του 2004 με εκανε να γελαω με τις ωρες ειναι κριμα να μην εχει στοιχεια απο αυτο 

Από ό,τι λέγεται μέχρι στιγμής, δε θα χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες ή το σενάριο. Πάντως, η ίδια εταιρεία το φτιάχνει, οπότε δε νομίζω να ξέχασαν τι ήταν αυτό που το έκανε τόσο διασκεδαστικό. ;)

 

Θα ρχίνω μια ματιά μέχρι την ολοκλήρωση της εκστρατείας του Kickstarter και ελπίζω στην πορεία να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παρότι ο αρχικός ενθουσιασμός των πρώτων 2-3 ημερών κόπασε σχετικά απότομα, το παιχνίδι έχει εξασφαλίσει ήδη τα $1.25 εκ. που χρειαζόταν. Ως επιπλέον κίνητρο για τους φίλους της σειράς που δεν το έχουν πάρει απόφαση ακόμη, προσφέρουν την αρχική τριλογία δωρεάν σε κάθε πακέτο (The Bard’s Tale, The Bard’s Tale II: The Destiny Knight and The Bard’s Tale III: Thief of Fate).

 

 fce4d571586cda3f0d45733a8aadddef_origina

 

Τα παλιά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μετά τις 11 του Ιούλη σε όσους υποστηρίξουν την εκστρατεία με τουλάχιστον $20. Σε πρώτη φάση θα τρέχουν σε emulator, αλλά στο μέλλον θα τα ανανεώσουν ώστε να τρέχουν απευθείας σε σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Αν υπάρχει άνθρωπος που είναι fun της σειράς δεν νομίζω να μην έχει ήδη και τα 3 σε 5-6 διαφορετικές εκδόσεις. (δλδ amstrad-amiga, pc, κλπ κλπ).

 

Οπότε δεν αποτελεί μάλλον κανένα κίνητρο.

 

Στα του παιχνιδιού, αν και δεν διάβασα γενικά τι θα περιέχει, αν υποψιαστώ ότι θα έχει κάποιου είδους automap, θα είναι αίσχος. Aν δεν πάρεις χαρτί mm μολύβι και σβήστρα, δεν νοείται Bard's Tale.

Link to comment
Share on other sites

Στις physical εκδόσεις πάνω από ένα ποσό θα έχει "old-school premium graph paper". Ακόμη και στις ηλεκτρονικές θα θα το συμπεριλάβουν ψηφιακά. Οπότε υποψιάζομαι ότι ακόμη κι αν έχει αυτόματο χάρτη για τους πιο χαλαρούς, σίγουρα θα μπορείς να τον απενεργοποιήσεις.

 

Εγώ θυμάμαι ότι και στα μεταγενέστερα Eye of the Beholder, μιλιμετρέ, μολύβι και γόμα δούλευε. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.