Jump to content



Dragon’s Dogma 2


Recommended Posts

Αύριο κανει Launch το Dragon’s Dogma 2 , ήμουν έτοιμος για preorder αλλά θα περιμένω πρώτες εντυπώσεις (κυρίως performance ) .

Αν υπάρχει κάποιος που θα το εχει day 1 ας μας πει εντυπώσεις !

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ λέω να περιμένω λιγάκι, όπως αντίστοιχα και το Horizon Forbidden West. Με βοηθάει να κρατηθώ λιγάκι το τριήμερο που θα είμαι εκτός, όπως και κάποιες άλλες δουλειές που έτυχαν.

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

another-aaa-release-another-disappointme

 

Ηδη τα reviews δεν είναι και τα πιο ενθαρρυντικά περισσότερο για τα micritransactions, βέβαια λόγω και τριημέρου ισως του δώσω μια ευκαιρία . 

Link to comment
Share on other sites

 

On 23/3/2024 at 9:57 ΜΜ, το μέλος DoNaTos έγραψε:

Το πηρα , αν βρω λιγο χρονο το διημερο θα επιστρεψω με εντυπωσεις !

Με cpu/gpu της υπογραφής; 

Καλή τύχη 😕 

Θες κάνα 6μηνο για να το φτιάξουν

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως , ειναι playable στο low 1080 p  ( feeling σαν να το παιζω σε κονσολα προηγουμενης γενιας ) . Πιο πολυ βεβαια ηθελα να δω το game .

 

Έπαιξα ενα 7ωρο κ μπορω να πω οτι το παιχνίδι δείχνει εξαιρετικό μέχρι στιγμής κ απόλυτα πιστό στον προκάτοχο του, οι μάχες ειναι αρκετα καλες ,το παιχνιδι ε ωθεί να ταξιδεύεις να εξερευνήσεις να ανακαλύψεις κ να επιβιώσεις μαζι με τα pawn σου αντί να κάνεις teleport από το ένα σημείο στο άλλο (κατι που το γνωριζαμε) .

Έβαλαν δυστυχώς επιλογή να αγοράζεις άπειρα port crystal για τηλεμεταφορά, γενικα ομως δεν θα βρεις κατι κλειδωμένο μεστά στο παιχνιδι ,σε καμία περιπτωση δεν ειναι pay to win παιχνίδι η έχει lootbox κλπ , απλά τα αγνοείς όλα κ απολαμβάνεις το παιχνίδι.

Τα ποιο συμαντικά θεματα που έχει μέχρι στιγμής ειναι το performance που χρήζει βελτίωσης, το ότι δεν έχεις πολλαπλά save slot αλλά κάνεις μόνο ένα save κάθε φορά, κ ότι δεν μπορείς να φτιάξεις πολλαπλούς χαρακτήρες.  Μέχρι στιγμής μοιάζει το ιδανικό sequel, αλλά ετυμηγορία θα βγει στο τέλος.

 

Το παιχνίδι εμενα με εχει βαλει αρκετα καλα στον κοσμο του ( ειχα ακουμπησει ελαχιστα το πρωτο ) και θα παιχτει σωστα οταν μπει νεα καρτα με τουλαχιστον 12 gb vram  ( αν υπαρξει κατι αξιολογο στα 300 € ) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.