Jump to content

netmod...

suboy

Recommended Posts

Στο δίνουν μαζί με την εγκατάσταση της ISDN γραμμής σου. Αλλιώς τι να το κάνεις; Αν έχει χαλάσει τους το γυρνάς πίσω και ζητάς καινούργιο.

Ναι .... Ισχύει για όσα χρόνια έχεις ISDN αφού το NETMOD δεν ανήκει σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον ΟΤΕ, και σε περίπτωση που καταργήσεις την ISDN σου πέρνουν πίσω το ΝΕΤMOD....

Σιγα το moden, της Intracom κατασκευη ειναι, τι περιμενεις;;... Το εχω συνδεδεμενο στην USB2 και μου εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα. Επικοινωνω και με το τεχνικο τμημα της Intracom και μου λεει πως.. "το ξερουμε κυριε αλλα τι να κανουμε... " Αμα το βαλεις στη COM θα σου βγαλει λιγοτερα, κριμα που το καινουργιο pc-ακι μου δεν εχει COM. Θα σου πρωτεινα να αγοραζες κανενα εταιριακο απο το πλαισιο :T:

καλυτερα να αγορασεις καποιο αλλο μοντεμ π.χ. microcom. ο οτε σε τετοια θεματα δεν παλευεται.......καλυτερα να μην εξαρτασαι απο δικο τους εξοπλισμο.......αν και εχω δσλ οτενετ εξοπλισμο εγκατασταση κλπ προτιμησα να τα αγορασω/τοποθετησω μονος μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.