suboy Posted December 27, 2004 #1 Share Posted December 27, 2004 γνωρίζει κανείς απο που μπορώ να το αγοράσω...ο οτέ δεν το πουλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted December 27, 2004 #2 Share Posted December 27, 2004 Στο δίνουν μαζί με την εγκατάσταση της ISDN γραμμής σου. Αλλιώς τι να το κάνεις; Αν έχει χαλάσει τους το γυρνάς πίσω και ζητάς καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted December 27, 2004 #3 Share Posted December 27, 2004 Αυτό το Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 05:43] Αν έχει χαλάσει τους το γυρνάς πίσω και ζητάς καινούργιο. ισχύει για όσα χρόνια έχεις ISDN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Posted December 27, 2004 #4 Share Posted December 27, 2004 Ναι .... Ισχύει για όσα χρόνια έχεις ISDN αφού το NETMOD δεν ανήκει σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον ΟΤΕ, και σε περίπτωση που καταργήσεις την ISDN σου πέρνουν πίσω το ΝΕΤMOD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Posted December 28, 2004 #5 Share Posted December 28, 2004 ναι λες και δεν σου το χρεώνουν όταν κάνεις την σύνδεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted January 3, 2005 #6 Share Posted January 3, 2005 Σιγα το moden, της Intracom κατασκευη ειναι, τι περιμενεις;;... Το εχω συνδεδεμενο στην USB2 και μου εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα. Επικοινωνω και με το τεχνικο τμημα της Intracom και μου λεει πως.. "το ξερουμε κυριε αλλα τι να κανουμε... " Αμα το βαλεις στη COM θα σου βγαλει λιγοτερα, κριμα που το καινουργιο pc-ακι μου δεν εχει COM. Θα σου πρωτεινα να αγοραζες κανενα εταιριακο απο το πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted January 3, 2005 #7 Share Posted January 3, 2005 καλυτερα να αγορασεις καποιο αλλο μοντεμ π.χ. microcom. ο οτε σε τετοια θεματα δεν παλευεται.......καλυτερα να μην εξαρτασαι απο δικο τους εξοπλισμο.......αν και εχω δσλ οτενετ εξοπλισμο εγκατασταση κλπ προτιμησα να τα αγορασω/τοποθετησω μονος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.