Jump to content



Ψύκτρα για 4670Κ ΣΕ SILENCIO 550


dimitris777

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα επειδή δεν μου αρέσουν οι θερμοκρασίες που βλέπω με την μαμά ψυκτρα (ισως να παιζει ρολο κ η παστα αλλα πιστευω +-2 βαθμους)θελω να βαλω μια ψυκτρα .τι προτείνετε ? σε ηψος παιρνει μεχρι 154mm .λιγο που εψαξα ελεγα για αυτη .http://www.e-shop.gr/noctua-nh-u9b-se2-p-PER.651253.τι λετε?εχει δοκιμασει κανεις τιποτα?εχει δει νουμερα? σε win εχω 35 κ σε διαφορα stress tesr σε ενα ειχα 73 και σε ενα αλλο εφτασε και 91 και το σταμάτησα πριν παρω τον επεξεργαστή στο χέρι.Γιατι η intel δίνει μεχρι 72

Έγινε επεξεργασία από rastafari
Αλλαγή τίτλου από κεφαλαία σε μικρά.
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την απαντηση, ειναι δοκιμασμενη αυτη ?για λεφτα οσο πιο χμαηλα τοσο πιο καλα!! αλλα μεχρι 60 το πολυ τα δινω αμα ειναι να γινει σωστη δουλεια .το ειδα αυτο που λες ,κοιτα εμενα τα ανεμιστηρια που εχει μεσα δεν πανε πανω απο 800 στροφες αν και τα εχω στο full εχω ενα μπροστα (που παιρνει να βαλω και ενα δευτερο ) και ενα πισω , η gpu ειμαι η 960 ,κ ετρεξα δυο test  το aida64 οου εκει ειδα 73 max cpu μετα απο 15 λεπτα και 35 mb.μετα εκανα  prime 95  κ εκει μεσα στο 5 λεπτο ειχε φτασει 93 και το σταματησα μην εχουμε τιποτα αλλο.παστα εβαλα mia akasa 455 

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

Την συγκεκριμένη πάστα δεν την έχω δοκιμάσει. 

Αυτή η θερμοκρασία σε i5 σεν υπάρχει. 

Σε idle κατάσταση τι θερμοκρασία έχεις?

Μήπως δεν έχει κάτσει καλά η ψύκτρα?

Τον έχεις κάνει oc?

Ποιο κουτί έχεις?

Link to comment
Share on other sites

δυο φορες τον εβγαλα και το ξαναεβαλα εχει κατσει καλα τωρα(δεν κουνιεται καθολου).για αυτην παστα που εχω δεν μου εχουν πει καλα λογια παντως.οχι δεν τον εχω oc  ,το silencio 550 εχω, με ανοιχτο καπακι κιολας τα δοκιμασα φαντασου εδω και 1.5 χρονο που εχω φτιαξει το pc ειχε πολυ παραπανω ακομα κ  σε idle .τωρα εχω 35 σε idle .

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μην κουνιέται αλλά μην έχει κάτσει καλά. Αν βάζεις την ψύκτρα και ακούς 4 κλικ τότε είσαι οκ.

 

Αν όντως έχει κάτσει καλά τότε το πρόβλημα είναι θέμα ψύκτρας, ίσως να είναι και πάστας αλλά και της γενικής ψύξης του κουτιού σου.

 

Αν παίζεις παιχνίδια θέλεις αλλάγή ψύκτρας. Όχι απαραίτητα ακριβή. Και εφόσον το budget σου είναι χαμηλά, παίρνεις την παραπάνω που σου είπα και είναι δοκιμασμένη και σε μένα αλλά και σε άλλους.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα το κοιταξα και απο πισω και εχουν μπει σωστα τα κλιπακια δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα.ναι παιζω παιχνιδια  .θα την δω αυτη δεν λες http://www.e-shop.gr/alpenfoehn-himalaya-2-cpu-cooler-140mm-p-PER.811351?

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

 ναι αλλα πανω που ειχα ψηθει και ειδα ποσα βιντεο παρατηρησα οτι εχει υψος 170mm και εγω οπως ειπα στο πρωτο μου post το κουτι μου χωραει δυστηχως μεχρι 154mm.   κριμα και μου αρεσε πολυ ,καμια αλλη ιδεα?.επισης τωρα που το ειδα γιατι να μην παρω κατι τετοιο αφου ειναι κ φτηνο? http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-s12v-24pk-r2-seidon-120v-120mm-revision-2-p-PER.642529

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

μα υποτιθετε οτι το υδροψυκτο ειναι σαφως ανωτερο απο το αεροψυκτο οποτε με τα ιδια λεφτα ειναι το αναποδο απο αυτα που λες δεν εχεις παραπανω θορυβο γιατι αυτη ειναι  αθορυβη κ εννοειται οτι εχεις πολυ καλυτερες θερμοκρασιες . Αλλα και παλι εχω προβλημα τωρα που το σκφετομαι και που ειδα βιντεακια ,δεν γινεται να την βαλω στο κουτι μου γιατι η μονο εξοδος που εχει για να βγει ο αερας ειναι στο πισω μερος που εκει μπαινει η υδροψυξη ,οποτε αμα την βαλω δεν θα εχει καθολου καλη κυκλοφορια του αερα.οποτε καμια αλλη δοκιμασμενη αεροψυξη μεχρι 154mm υψος ?

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχεις δίκιο αυτή που σου πρότεινα είναι μεγάλη για το κουτί σου.

 

Η υδρόψυξη έρχεται συνήθως με θορυβώδες ανεμιστήρα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να τον αλλάζουν.

Επίσης από υδρόψυξη σε υδρόψυξη υπάρχει διαφορά. Μια πολύ καλή αερόψυξη μπορεί να είναι καλύτερη από μια φθηνή υδρόψυξη.

 

Δυστυχώς το κουτί σου δεν επιτρέπει πολλά πράγματα και είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται αυτό για τις υψηλές θερμοκρασίες σε κατάσταση load, εξαιτίας της μιας μόνο εξόδου του αέρα.

Νομίζω ότι η αρχική αερόψυκτρα που είπες είναι καλή λύση.

 

Στη θέση σου θα άλλαζα κουτί να σου πω την αλήθεια, μόνο και μόνο για τον περιορισμένο αριθμό στους coolers.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια μετα απο ψαξιμο (το κουτι εχεισ δικιο κανονικα αυτο επρεπε να αλλαξω αλλα μου αρεσει πολυ κ δεν θελω να το κανω ) λεω να κανω τα εξης ,βρηκα για αεροψυξη την  CRYORIG H5 οπου διαβασα πολυ καλες κριτικες κ δοκιμες που εκαναν με αυτην ,επισης ειδα ενα βιντεακι για το κουτι μου και λεει οτι λογο οτι το εχουν κανει silence εχουν κανει την πατατα να βαλουν ενα μπροστα κ εναν πισω ανεμσιτηρα που πανε μεχρι 800 στροφες ,οποτε παρολο λεει που το κουτι εχει πολυ καλο air flow  το καστραφουν τα ανεμηστηρια αυτα.Αρα θα βαλω 2 cololemaster 120 800-2000 στροφες μπροστα κ εναν 140 πισω .πιστευω οτι μετα θα ειμαι μια χαρα βεβαια δεν ξερω τι θα γινει απο θορυβο αλλα αυτο θα το δω μην τα θελω και ολα δικα μου .

Link to comment
Share on other sites

Αρα θα βαλω 2 cololemaster 120 800-2000 στροφες μπροστα κ εναν 140 πισω .πιστευω οτι μετα θα ειμαι μια χαρα βεβαια δεν ξερω τι θα γινει απο θορυβο αλλα αυτο θα το δω μην τα θελω και ολα δικα μου .

Δεν παίρνει 14άρι πίσω. Μόνο 12άρι. Μπροστά παίρνει ή δύο των 120 ή ένα των 140.

 

Η Η5 πάλι δεν σου κάνει. 

Link to comment
Share on other sites

δεν το πιστευω θα το σπασω ημαρτον τωρα το ειδα οτι παει 1.60  :wall:  :wall:  :wall:  αντε παλι ψαξιμο που ***** το ειδα οτι εκανε δεν μπορω να καταλαβω .για τον ανεμιστηρα πισω αν και δεν ειμαι σπιτι με μια μικρη πατεντα εχω την εντυπωση πως μπαινει .αλλα σιγα βαζω 120 αρι,το θεμα ειναι τι ψυκτρα βαζουμε .σε ενα ξενο forum ειχα διαβασει οτι εβαλαν τον 212 evo που ειναι 159mm μηπως μπανει και αυτος?

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

καλα ναι δεν λεω για την  evo  απλα σε ξενα site διαβασα οτι την εβαλαν οποτε ελεγα μηπως μπαινει κ η Η5 ,με βλεπω τελικα για την πρωτη μου επιλογη δεν υπαρχει αλλη που να χωραει ,η noctua  απλα εχει δυο fans που δεν ξερω τι θα γινει με τον στροβιλισμο μεσα στο κουτι .τι να πω  

Link to comment
Share on other sites

μπα και σε αυτην που σου ειπα απο τι ειδα κατι βιντεακια μαλλον κρυβει το slot στην μνημη,επισης η πρωτη που λες εχει αλλη διαταξη οποτε δεν κανει κ η δευτερη ειναι 158mm μου φαινεται θα αλλαξω κουτι στο τελος χαχα.  βρηκα αλλη μια και φτηνη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Zalman-Cpu-Cooler-CNPS10X-Optima-2011.htm

Έγινε επεξεργασία από dimitris777
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.