Bobi Rhoads Posted December 28, 2004 #1 Share Posted December 28, 2004 παιδια ξερετε κανενα προγραμα για να μετραω την θερμοκρασιατης 5700 μου?ειτε μεσα απο προγραμα της nvidia ή ξεχωριστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Posted December 28, 2004 #2 Share Posted December 28, 2004 Η 5700 σου δεν εχει σενσορα για παρακολουθηση θερμοκρασιας, οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Posted December 28, 2004 Author #3 Share Posted December 28, 2004 ok ευχαριστω! κριμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Posted December 28, 2004 #4 Share Posted December 28, 2004 η radeon 9600 SE έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Posted December 28, 2004 #5 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr [Σήμερα, στις 14:43] η radeon 9600 SE έχει??? Μόνο η 9600ΧΤ αν θυμάμαι καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted December 28, 2004 #6 Share Posted December 28, 2004 Με κάποιο fan controller (aerogate κτλ) μπορείς να την μετράς βάζοντας τον σένσορα στην πίσω μεριά της gpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Posted December 28, 2004 #7 Share Posted December 28, 2004 Ξερει κανεις για 9800pro αν εχει σενσορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted December 28, 2004 #8 Share Posted December 28, 2004 no Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted December 28, 2004 #9 Share Posted December 28, 2004 Η πίσω μεριά της gpu δε νομίζω ότι είναι τόσο ζεστή όσο η gpu οπότε δε θα είναι αξιόπιστη η μέτρηση εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted December 28, 2004 #10 Share Posted December 28, 2004 εγω εχω της asus τιν 5700 με 256 μνημη και στα properties τησ οθονης λεει την θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Posted December 31, 2004 #11 Share Posted December 31, 2004 Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας...Το αν μία κάρτα έχει ή δεν έχει αισθητήρα είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας πάνω στον σχεδιασμό της κάρτας.Παράδειγμα: η προηγούμενη Albatron FX-5900ΧΤ/128 (με VIVO) που είχα, είχε αισθητήρα για θερμοκρασία της GPU αλλά και της μνήμης. Η σημερινή FX-5900XT/128 (με VIVO) από την MSI δεν έχει κανένα αισθητήρα.Τώρα αν υπάρχει αισθητήρας (κυρίως Winbond) με κατάλληλα plugin του προγράμματος οδήγησης ενεργοποιούνται και εμφανίζονται ακόμη και μέσω του MBM-5 (Motherboard Monitor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted December 31, 2004 #12 Share Posted December 31, 2004 Αρχική απάντηση από mlemo [Σήμερα, στις 01:01] Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας...Το αν μία κάρτα έχει ή δεν έχει αισθητήρα είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας πάνω στον σχεδιασμό της κάρτας.Παράδειγμα: η προηγούμενη Albatron FX-5900ΧΤ/128 (με VIVO) που είχα, είχε αισθητήρα για θερμοκρασία της GPU αλλά και της μνήμης. Η σημερινή FX-5900XT/128 (με VIVO) από την MSI δεν έχει κανένα αισθητήρα.Τώρα αν υπάρχει αισθητήρας (κυρίως Winbond) με κατάλληλα plugin του προγράμματος οδήγησης ενεργοποιούνται και εμφανίζονται ακόμη και μέσω του MBM-5 (Motherboard Monitor) που μπορω μα βρω τετια plugins για τιν καρτα μου????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted December 31, 2004 #13 Share Posted December 31, 2004 στης ati καρτες ειναι λιγο διαφορετικα απο τις nvidia πολυ λιγες εταιριες δεν ακολουθουν τις προδιαγραφες τις ati στο pcb οποτε 9800pro με εσθητηρα ισως να υπηρχε μια εταιρια μου διαφευγη το ονομα αν ειχε κιολλας και δεν νομιζο και η asus να ειχε αν κανω λαθος ας με διορθωσετε γιαυτο ειμαστε τοσο σιγουρη. στης nvidia καρτες τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Posted December 31, 2004 #14 Share Posted December 31, 2004 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:25] που μπορω μα βρω τετια plugins για τιν καρτα μου????????????? Από ότι παρατήρησα στην ASUS 5700 κάρτα σου, έχεις ενεργοποιημένη ήδη τη μέτρηση της θερμοκρασίας. Οπότε τι άλλο ζητάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted January 1, 2005 #15 Share Posted January 1, 2005 να μπορεσω να τισ βαλω στο ΜΒΜ5 γιατι εκει δεν κραταει log η κατι να ξερω τι μου γινετεεπισισ γιατι οταν κανο minimize 1 game για να δω temps μεσα σε 2 δευτερα εχει πεσει η temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted January 1, 2005 #16 Share Posted January 1, 2005 To Speedfan "βλέπει" τις NVidia στις τελευταίες του εκδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Posted January 1, 2005 #17 Share Posted January 1, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:20] να μπορεσω να τισ βαλω στο ΜΒΜ5 γιατι εκει δεν κραταει log η κατι να ξερω τι μου γινετεεπισισ γιατι οταν κανο minimize 1 game για να δω temps μεσα σε 2 δευτερα εχει πεσει η temp Τώρα κατάλαβα!Επισκέψου το φόρουμ της ιστοσελίδας του MBM5.Εκεί υπάρχει "έντονο ενδιαφέρον" για παρουσία της θερμοκρασίας της GPU μέσω του MBM5. Υπάρχουν και κάποια για κατέβασμα αλλά δεν λειτουργούν με όλους τους αισθητήρες (νομίζω με μια συγκεκριμένη έκδοση Winbond)Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted January 1, 2005 #18 Share Posted January 1, 2005 μεχρι στιγμησ δεν εχω βρει τιποτα και εχω σπαστι πολυ κανεισ καμια βοηθια????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Posted January 2, 2005 Author #19 Share Posted January 2, 2005 κατι ειδα εδω για κατι plug-in καρτας γραφικων!που μπορω να τα βρω και τι θα καταφερω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted January 2, 2005 #20 Share Posted January 2, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 03:04] κατι ειδα εδω για κατι plug-in καρτας γραφικων! που μπορω να τα βρω και τι θα καταφερω? Το θεμα ειναι ηπο ερευνα :shifty: ας ελπισουμε να βρω τιποτα για τα καρουλια μας FX5700:o :o αλλα δεν το κοβω γιατι κανεισ σοβαρος gamer δεν εχει τετιο μπρικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.