Jump to content

θερμοκρασια καρτας γραφικων

Recommended Posts

Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας...

Το αν μία κάρτα έχει ή δεν έχει αισθητήρα είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας πάνω στον σχεδιασμό της κάρτας.

Παράδειγμα: η προηγούμενη Albatron FX-5900ΧΤ/128 (με VIVO) που είχα, είχε αισθητήρα για θερμοκρασία της GPU αλλά και της μνήμης. Η σημερινή FX-5900XT/128 (με VIVO) από την MSI δεν έχει κανένα αισθητήρα.

Τώρα αν υπάρχει αισθητήρας (κυρίως Winbond) με κατάλληλα plugin του προγράμματος οδήγησης ενεργοποιούνται και εμφανίζονται ακόμη και μέσω του MBM-5 (Motherboard Monitor)

Αρχική απάντηση από mlemo [Σήμερα, στις 01:01]

Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας...

Το αν μία κάρτα έχει ή δεν έχει αισθητήρα είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας πάνω στον σχεδιασμό της κάρτας.

Παράδειγμα: η προηγούμενη Albatron FX-5900ΧΤ/128 (με VIVO) που είχα, είχε αισθητήρα για θερμοκρασία της GPU αλλά και της μνήμης. Η σημερινή FX-5900XT/128 (με VIVO) από την MSI δεν έχει κανένα αισθητήρα.

Τώρα αν υπάρχει αισθητήρας (κυρίως Winbond) με κατάλληλα plugin του προγράμματος οδήγησης ενεργοποιούνται και εμφανίζονται ακόμη και μέσω του MBM-5 (Motherboard Monitor)

που μπορω μα βρω τετια plugins για τιν καρτα μου?????????????

στης ati καρτες ειναι λιγο διαφορετικα απο τις nvidia πολυ λιγες εταιριες δεν ακολουθουν τις προδιαγραφες τις ati στο pcb οποτε 9800pro με εσθητηρα ισως να υπηρχε μια εταιρια μου διαφευγη το ονομα αν ειχε κιολλας και δεν νομιζο και η asus να ειχε αν κανω λαθος ας με διορθωσετε γιαυτο ειμαστε τοσο σιγουρη. στης nvidia καρτες τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:25]

που μπορω μα βρω τετια plugins για τιν καρτα μου?????????????

Από ότι παρατήρησα στην ASUS 5700 κάρτα σου, έχεις ενεργοποιημένη ήδη τη μέτρηση της θερμοκρασίας. Οπότε τι άλλο ζητάς;

να μπορεσω να τισ βαλω στο ΜΒΜ5 γιατι εκει δεν κραταει log η κατι να ξερω τι μου γινετε

επισισ γιατι οταν κανο minimize 1 game για να δω temps μεσα σε 2 δευτερα εχει πεσει η temp

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:20]

να μπορεσω να τισ βαλω στο ΜΒΜ5 γιατι εκει δεν κραταει log η κατι να ξερω τι μου γινετε

επισισ γιατι οταν κανο minimize 1 game για να δω temps μεσα σε 2 δευτερα εχει πεσει η temp

Τώρα κατάλαβα!

Επισκέψου το φόρουμ της ιστοσελίδας του MBM5.

Εκεί υπάρχει "έντονο ενδιαφέρον" για παρουσία της θερμοκρασίας της GPU μέσω του MBM5. Υπάρχουν και κάποια για κατέβασμα αλλά δεν λειτουργούν με όλους τους αισθητήρες (νομίζω με μια συγκεκριμένη έκδοση Winbond)

Καλή επιτυχία!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 03:04]

κατι ειδα εδω για κατι plug-in καρτας γραφικων!

που μπορω να τα βρω και τι θα καταφερω?

Το θεμα ειναι ηπο ερευνα:shifty: :shifty: :shifty:

ας ελπισουμε να βρω τιποτα για τα καρουλια μας FX5700:o :o :o

αλλα δεν το κοβω γιατι κανεισ σοβαρος gamer δεν εχει τετιο μπρικι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.