Jump to content



ερώτηση για συνδεσμολογία vga block


pug_f_e

Recommended Posts

Η ερωτηση μου ειναι η εξης και παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν ή το εχουν δοκιμασει..

Τελευταια παρατηρησα καποια pc που αντι να εχουν τη κλασικη συνδεσμολογία, δηλαδη να φευγει ενας σωληνας απο cpu , να πηγαινει στο full cover vga block και να βγαινει απο την αλλη πλευρα του μπλοκ .., Να μπαινουν παραλληλοι σωληνες.

Τι παιζει με αυτο?

Κερδιζουμε κατι?

Χανουμε καπου?

Δειτε π.χ αυτο

https://m.facebook.com/media/set/?set=a.705905606202621.1073741864.321522637974255&type=1

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν έχω δει την συνδεσμολογία αυτή σε άλλα project, μπορώ να πω από την εμπειρία μου πως πολύ απλά ίσως γίνεται ενας χαμός στο σημείο που συγκλίνουν τα νερά από την επιστροφή του block gpu + cpu (κόκκινοι σωλήνες στο block της gpu). Ίσως η επιτροφή της ροής να είναι μειωμένη.

Αυτό τώρα θα μου πείς επιφέρει αύξηση της θερμοκρασίας, σωστά;... σωστά, αλλά να είναι της τάξεως 3-5 βαθμούς και να μην ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κάτοχο, μπρός στα κάλλη....  

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω δε ξερω.. Μου φαινεται περιεργο να δουλευει γιατι και στα manual sta block , βαζουν απο τη μια εισοδο και απο ρην αλλη εξοδο.

Εξαιρεση ομως στα dual kai triple sli, που αντι να μπαινουν εναλλαξ μια εισοδος και μια εξοδος, τα ενσιαμεσα στρωματα μπαινουν 2 σωληνες. Δηλαδη συνδεση σειριακη ή παραλληλη

https://www.google.gr/search?q=slu+connection+diagram&client=ms-android-om-lge&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIr5qB04_nxgIVTDoUCh0MZAlR&biw=360&bih=511#tbm=isch&q=sli+connection+diagram+water+&imgrc=6I1SiWm8f8WtfM%3A

Link to comment
Share on other sites

Παραλληλη συνδεση εχει κανει οπως το καταλαβαινω εγω. Μπορει να ειναι και μεγαλη μουφα βεβαια γτ τα cpu block εχουν in-out το οποιο δεν ειναι διακοσμητικο υπαρχει διαφορα στις τρυπες.

Link to comment
Share on other sites

Τι παιζει με αυτο?

Κερδιζουμε κατι?

Χανουμε καπου?

Να στο αντιστρέψω

Κερδίζεις κατι χρησιμοποιώντας κοινο συστημα ψυξης σε 2 εξαρτήματα με διαφορετικες ανάγκες ψυξης?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.