Jump to content

Κριτική DVDR με Plextor 716A

Recommended Posts

να μια με TDK 8x απο πλαισιο

εγγραφή ταινίας

αναγνωρίσθηκε απο το PLextools ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για 12χ αλλα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για 16χ (ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ)

Γράφτηκε σε 4 λεπτα και κατι

παραθετω screenshots για να τα συζητήσουμε

post-1246-1416071476,4852_thumb.jpg

εξαιρουμένης της αυξησης στα 2,5 με 3 γιγα το υπολοιπο ειναι παραδειγμα προς μιμηση

Υπενθυμίζω οτι το δισκάκι ειναι 8Χ και το εγγραψα σε 12Χ αφου μου το επετρεψε απο μονο του το nero .

Το aytostrategy ειναι ον

και τελος ενα beta - jitter προχειρο

beta Πολυ καλο οπως βλέπετε , κατω απο 0,01 παντου και κρατά οριζόντια γραμμή τουλάχιστον μεχρι το τελευταίο γίγα

το jitter δεν μας χαροποιησε και ιδιαίτερα αλλά ειναι σίγουρα κατω απο το μισο του max

αν σας ενδιαφερει να ποσταρω και με αλλες μαρκες για να εχουμε υλικο προς συζήτηση

post-1246-1416071476,6498_thumb.jpg

το πλεχτορ σου δίνει ενα πρόγραμμα , με το οποίο εχεις την δυνατότητα να κανεις πολλές λειτουργίες .

μερικες απο αυτές ειναι και αυτά που εκανα ποστ

για παραδειγμα ειναι κατι σαν nero , αλλα εχεις την δυνατότητα επιπλέον να ρυθμίσεις διαφορα πραγματα για το drive,παραμετρους , εχτρα δυνατοτητες ,

ελεγχο ποιότητας εγγραφης cd-dvd,

ελεγχο ποιοτητας αδειων cd-dvd , ,

δημιουργία mp3 ,προστασια δεδομενων με κωδικο ,

εγγραφή 1GB σε διακάκια 700MB,

μεχρι και να κανεις erase ενα επανεγραψιμο cd-dvd

αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες να σου στειλω

το προγραμμα λεγεται plextools profecional και συνεργάζεται μονο με plextor cd-dvd

τι εννοεις "τι επιφανεια?"

ενα δισκακι TDK , 8χ, -R , 4,7GB , μονης οψης

τοσο ήταν 4 και κατι , δενε χω κρατήσει screenshot

αν μου δψθεί ευκαιρία με καμια ταινία θα κρατήσω screenshot , μη τα χαλαω ετσι

Α! στο δισκακι 48χ CD , SONY , -R, ειχα 2:40 , σε 48χ , δεν το αναγνώρισε για παραπάνω ταχύτητα

θα ανεβασω φωτό και για δισκάκι cd

οτι θελετε πειτε μου

Γειά σας παιδιά, είμαι νέος στην παρέα.

Απέκτησα εδώ και μια βδομάδα το Plextor 716A και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σκέτη χλίδα.

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η λειτουργία gigarec.

Αν γράψω cd μ' αυτήν την λειτουργία, το δισκάκι θα αναγνωρίζεται μόνο από το συγκεκριμένο drive (Plextor 716A );

Αρχική απάντηση από user67

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η λειτουργία gigarec.

Αν γράψω cd μ' αυτήν την λειτουργία, το δισκάκι θα αναγνωρίζεται μόνο από το συγκεκριμένο drive (Plextor 716A );

αν δεν κάνω λάθος, ναι, παίζει μόνο σε Plex (νομίζω και σε άλλα Plex που υποστηρίζουν Gigarec)

εχω το ιδιο

το μονο που θελω να σου πω ειναι τα εξης

-με το γιγαρεκ οντως διαβάζονται μονο απο πλεξτορ , αλλά αν δεν το παρακάνεις με την συμπίεση γιγαρεκ , μπορεί να διαβάζονται και απο αλλα

δηλαδή αν δεν το πας στα 1 γιγα αλλα δωσεις κατι παραπάνω μπορεί και να διαβάζονται

-με το γιγαρεκ δεν γραφεις σε μαξιμουμ ταχυτητα , την μειώνει αυτόματα

-με το γιγαρεκ δεν μπορεις να εχεις burn proof

-με το γιγαρεκ γραφεις μονο σε cd-r

-με το γιγαρεκ γραφεις μονο σε Disk At Once

παρολα τα παραπανω 'ΔΕΝ' , συνεχίζω να πιστευω οτι ειναι μια καταπληκτική λειρουργία και την στηρίζω απόλυτα

ας μην ξεχνάμε οτι το γιγαρεκ λειτουργεί και ΑΝΑΠΟΔΑ , δηλαδή μειωση της χωρητικότητας ενεκεν ΑΥΞΗΣΗΣ της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

για μπακαπ ειδικα μια χαρά το βρίσκω , νομιζω οτι οποιος εχει το συγκεκριμένο drive δεν θα το αλλάξει συντομα , οπότε δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και τα εγγεγραμένα cd του .

Α!

νομιζω οτι διαβάζεται και απο cdrom και απο παλαιώτερα cdrw-dvdrw αν εχουν το γιγαρεκ , δηλαδή δεν είναι μια λειτουργία που την εχει μονο το συγκεκριομένο μοντέλο

Μην ξεχνάμε και την αντικατάσταση σο σπίτι αν παθει κατι , τοχει κανει φιλος απο κακό update firmware και ηρθαν , το πήραν , και σε 24 ωρες είχε αλλο !!! !!!

όχι, από όσα drives (της plextor) υποστηρίζουν gigarec.

ουσιαστικά είναι κάτι σαν αλγόριθμος συμπίεσης.

δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, εγώ δεν το χω δοκιμάσει ποτέ.

σωτηρη τι εννοεις

εννοειται απο drive της πλεχτορ λεω και γω

δηλαδή λες οτι το προηγούμενο dvdrw της πλεχτορ ΡΧ712Α δεν θα διαβάζει τα δισκάκια απο το 716Α?

εγω λεω οτι οποιο πλεχτορ εχει γιγαρεψ διαβαζει και διαβαζεται

Εγώ δεν ειχα ακουσει για συ΄πίεση , ειχα διαβασει καπου οτι αλλάζει το αποτύπωμα στο στην επιφάνεια εγγραφής , δηλαδή πιο πυκνό ή πιο αραιο,μπορει και να μην θυμάμαι καλα

το βαθος παντως στο αυλάκι το ρυθμίζει με το varirec

Δοκιμάζω τα πολυδιαφημισμένα INTENSO απο το πλαίσιο εχοντας ήδη δοκιμάσει τα πολύ καλα TDK παραπάνω

Εχουμε και λέμε , intenso dvd 8Χ ,-r , γράφτηκε με ταχύτητα 8X (νορμαλ δηλαδή ) , και ΔΕΝ αναγνωρίσθηκε οτι μπορεί να γραφτεί παραπάνω (το tdk θυμίζω γράφτηκε σε 12χ)

Τα TA inner και middle disk χαρακτηρισθηκαν ως NOT GOOD

Παραθέτω τα υπολοιπα διαγράμματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

post-1246-1416071531,4394_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.