BeetleJuice Posted December 29, 2004 #1 Share Posted December 29, 2004 να μια με TDK 8x απο πλαισιο εγγραφή ταινίας αναγνωρίσθηκε απο το PLextools ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για 12χ αλλα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για 16χ (ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ) Γράφτηκε σε 4 λεπτα και κατι παραθετω screenshots για να τα συζητήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted December 29, 2004 Author #2 Share Posted December 29, 2004 εξαιρουμένης της αυξησης στα 2,5 με 3 γιγα το υπολοιπο ειναι παραδειγμα προς μιμησηΥπενθυμίζω οτι το δισκάκι ειναι 8Χ και το εγγραψα σε 12Χ αφου μου το επετρεψε απο μονο του το nero .Το aytostrategy ειναι ον Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted December 29, 2004 Author #3 Share Posted December 29, 2004 ΤΑ inner disk zone καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted December 29, 2004 Author #4 Share Posted December 29, 2004 ΤΑ middle + outer σκατα ! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ ??? ξερει κανεις πως διορθώνεται και ποσο κακό ειναι και απο τι προερχεται ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted December 29, 2004 Author #5 Share Posted December 29, 2004 και τελος ενα beta - jitter προχειρο beta Πολυ καλο οπως βλέπετε , κατω απο 0,01 παντου και κρατά οριζόντια γραμμή τουλάχιστον μεχρι το τελευταίο γίγα το jitter δεν μας χαροποιησε και ιδιαίτερα αλλά ειναι σίγουρα κατω απο το μισο του max αν σας ενδιαφερει να ποσταρω και με αλλες μαρκες για να εχουμε υλικο προς συζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Posted January 4, 2005 #6 Share Posted January 4, 2005 Πολύ ενδιαφέρον! Αυτά τα διαγράμματα με ποιό software τα έχεις βγάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 5, 2005 Author #7 Share Posted January 5, 2005 το πλεχτορ σου δίνει ενα πρόγραμμα , με το οποίο εχεις την δυνατότητα να κανεις πολλές λειτουργίες .μερικες απο αυτές ειναι και αυτά που εκανα ποστγια παραδειγμα ειναι κατι σαν nero , αλλα εχεις την δυνατότητα επιπλέον να ρυθμίσεις διαφορα πραγματα για το drive,παραμετρους , εχτρα δυνατοτητες , ελεγχο ποιότητας εγγραφης cd-dvd, ελεγχο ποιοτητας αδειων cd-dvd , ,δημιουργία mp3 ,προστασια δεδομενων με κωδικο , εγγραφή 1GB σε διακάκια 700MB, μεχρι και να κανεις erase ενα επανεγραψιμο cd-dvd αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες να σου στειλωτο προγραμμα λεγεται plextools profecional και συνεργάζεται μονο με plextor cd-dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted January 6, 2005 #8 Share Posted January 6, 2005 πολύ καλή εγγραφή. τι επιφάνεια το δισκάκι?πολύ γρήγορα δεν είναι τα 4 λεπτά και κάτι?λογικά θέλει 5-6+ σε 12χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 7, 2005 Author #9 Share Posted January 7, 2005 τι εννοεις "τι επιφανεια?"ενα δισκακι TDK , 8χ, -R , 4,7GB , μονης οψηςτοσο ήταν 4 και κατι , δενε χω κρατήσει screenshotαν μου δψθεί ευκαιρία με καμια ταινία θα κρατήσω screenshot , μη τα χαλαω ετσιΑ! στο δισκακι 48χ CD , SONY , -R, ειχα 2:40 , σε 48χ , δεν το αναγνώρισε για παραπάνω ταχύτηταθα ανεβασω φωτό και για δισκάκι cdοτι θελετε πειτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
user67 Posted January 11, 2005 #10 Share Posted January 11, 2005 Γειά σας παιδιά, είμαι νέος στην παρέα.Απέκτησα εδώ και μια βδομάδα το Plextor 716A και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σκέτη χλίδα. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η λειτουργία gigarec.Αν γράψω cd μ' αυτήν την λειτουργία, το δισκάκι θα αναγνωρίζεται μόνο από το συγκεκριμένο drive (Plextor 716A ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted January 11, 2005 #11 Share Posted January 11, 2005 Αρχική απάντηση από user67Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η λειτουργία gigarec.Αν γράψω cd μ' αυτήν την λειτουργία, το δισκάκι θα αναγνωρίζεται μόνο από το συγκεκριμένο drive (Plextor 716A ); αν δεν κάνω λάθος, ναι, παίζει μόνο σε Plex (νομίζω και σε άλλα Plex που υποστηρίζουν Gigarec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #12 Share Posted January 11, 2005 εχω το ιδιοτο μονο που θελω να σου πω ειναι τα εξης -με το γιγαρεκ οντως διαβάζονται μονο απο πλεξτορ , αλλά αν δεν το παρακάνεις με την συμπίεση γιγαρεκ , μπορεί να διαβάζονται και απο αλλαδηλαδή αν δεν το πας στα 1 γιγα αλλα δωσεις κατι παραπάνω μπορεί και να διαβάζονται-με το γιγαρεκ δεν γραφεις σε μαξιμουμ ταχυτητα , την μειώνει αυτόματα-με το γιγαρεκ δεν μπορεις να εχεις burn proof-με το γιγαρεκ γραφεις μονο σε cd-r-με το γιγαρεκ γραφεις μονο σε Disk At Onceπαρολα τα παραπανω 'ΔΕΝ' , συνεχίζω να πιστευω οτι ειναι μια καταπληκτική λειρουργία και την στηρίζω απόλυταας μην ξεχνάμε οτι το γιγαρεκ λειτουργεί και ΑΝΑΠΟΔΑ , δηλαδή μειωση της χωρητικότητας ενεκεν ΑΥΞΗΣΗΣ της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝγια μπακαπ ειδικα μια χαρά το βρίσκω , νομιζω οτι οποιος εχει το συγκεκριμένο drive δεν θα το αλλάξει συντομα , οπότε δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και τα εγγεγραμένα cd του .Α!νομιζω οτι διαβάζεται και απο cdrom και απο παλαιώτερα cdrw-dvdrw αν εχουν το γιγαρεκ , δηλαδή δεν είναι μια λειτουργία που την εχει μονο το συγκεκριομένο μοντέλοΜην ξεχνάμε και την αντικατάσταση σο σπίτι αν παθει κατι , τοχει κανει φιλος απο κακό update firmware και ηρθαν , το πήραν , και σε 24 ωρες είχε αλλο !!! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted January 11, 2005 #13 Share Posted January 11, 2005 όχι, από όσα drives (της plextor) υποστηρίζουν gigarec.ουσιαστικά είναι κάτι σαν αλγόριθμος συμπίεσης.δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, εγώ δεν το χω δοκιμάσει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user67 Posted January 11, 2005 #14 Share Posted January 11, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #15 Share Posted January 11, 2005 σωτηρη τι εννοειςεννοειται απο drive της πλεχτορ λεω και γωδηλαδή λες οτι το προηγούμενο dvdrw της πλεχτορ ΡΧ712Α δεν θα διαβάζει τα δισκάκια απο το 716Α?εγω λεω οτι οποιο πλεχτορ εχει γιγαρεψ διαβαζει και διαβαζεταιΕγώ δεν ειχα ακουσει για συ΄πίεση , ειχα διαβασει καπου οτι αλλάζει το αποτύπωμα στο στην επιφάνεια εγγραφής , δηλαδή πιο πυκνό ή πιο αραιο,μπορει και να μην θυμάμαι καλατο βαθος παντως στο αυλάκι το ρυθμίζει με το varirec Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #16 Share Posted January 11, 2005 Δοκιμάζω τα πολυδιαφημισμένα INTENSO απο το πλαίσιο εχοντας ήδη δοκιμάσει τα πολύ καλα TDK παραπάνω Εχουμε και λέμε , intenso dvd 8Χ ,-r , γράφτηκε με ταχύτητα 8X (νορμαλ δηλαδή ) , και ΔΕΝ αναγνωρίσθηκε οτι μπορεί να γραφτεί παραπάνω (το tdk θυμίζω γράφτηκε σε 12χ) Τα TA inner και middle disk χαρακτηρισθηκαν ως NOT GOOD Παραθέτω τα υπολοιπα διαγράμματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #17 Share Posted January 11, 2005 εν συνεχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #18 Share Posted January 11, 2005 Σειρα ειχε το MAXELL απο κασετεμπορική , 4χ , -r , ΘΑΥΜΑΣΤΕ !!! TA inner & middle disk "GOOD " !!! κοιταξτε την διαφορά παρακάτω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted January 11, 2005 #19 Share Posted January 11, 2005 Kαι τα T.Y. 8χ γραφονται 12χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted January 11, 2005 Author #20 Share Posted January 11, 2005 εν συνεχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.