Jump to content



390x vs 390 ...ποια να παρω?


Recommended Posts

Τοτε λοιπον δειξε μας νουμερα να το δουμε και εμεις αυτο, διοτι καποια τεστ σε καμποσα παιχνιδια που ειχα κανει οσο ειχα την 290χ με ενα φιλο μου που ειχε 970 δειξανε αλλα, τι ακριβως τεσταρες λοιπον?

Μου φαινεται τουλαχιστον ανυποστατος ο ισχυρισμος σου οτι μια 970 χρονισμενη στα 1470mhz πυρηνα ειναι πιο αργη απο 290χ στοκ.

Φιλε μου δεν ανοιξα το ποστ για να ξεκινησω flamewar nvidia vs amd ουτε για να παρουσιασω κατι (ετσι κι αλλιως δεν κρατησα τιποτα φωτος η ss η οτιδηποτε, απλα ειδα, ψιλοσοκαριστικα για τη λαθος επιλογη μου και την διορθωνω) ουτως η αλλως nvidia ειχα εδω και πολλα χρονια σα μοναδικη επιλογη (η τελευταια φορα και μοναδικη που ειχα κοκκινη καρτα ακομα λεγοταν ΑΤΙ).

Τωρα αν εχεις κανει κι εσυ τις δοκιμες σου κι εβγαλες τα δικα σου συμπερασματα ειναι αναλογα το τι θελει ο καθε ενας, εγω επαναλαμβανω αυτο που γραφω αφορα αποκλειστικα αναλυση 2560χ1440 και ολα max. κι οχι κατι αλλο.

Η 970 ηταν η πιο αθορυβη καρτουλα που ειχα ποτε και με αριστη καταναλωση, και φυσικα συμπαθεστατη ΑΛΛΑ οπως φαινεται δεν ειναι τοσο δυνατη σε μεγαλες αναλυσεις, τωρα τι να της κανω? φταιω εγω που η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη?

Στην τελικη δε σχολιασα καν την καρτα, εσεις αρχισατε να τη σχολιαζετε, εγω μια απλη ερωτηση εκανα αναμεσα σε δυο συγκεκριμενες καρτες χωρις καν να αναλυσω το τι πως και γιατι...

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

Μα δεν θελω να ξεκινησω κανενα flame war την "πραγματικοτητα" που αναφερεις σχολιασα η οποια και φυσικα δεν ισχυει, οτι δηλαδη μια 290χ στοκ ειναι ταχυτερη μιας 970 oc'ed στα 1470mhz πυρηνα.

Αnyway μαλλον κακως ασχοληθηκα.

Κατ εμε η μεταβαση απο 970 σε 390/390Χ ειναι πεταμα χρηματων,καλες αγορες ευχομαι ειτε 390χ παρεις ειτε 390 nonX.

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καποιος πρεπει να σταματησει να ειναι ευκολοπιστος.... , επειδη στο ειπαν δεν παει να πει οτι ισχυει . Δεν ειναι φιλαρακια σου , το μονο που θελουν απο εσενα ειναι τα λεφτα σου . 

Μη χαλας το θεμα του παιδιου ομως  , αμα θελεις , κανε ενα αλλο να μας πει οτι φοβασε να στειλεις την καρτα η οτι χρειαζεσε βοηθεια για RMA 

 

 

 

Και πανω σε αυτο , εχω να πω οτι εδωσες καρτα των 400ων ευρω , στα 290 , την σκοτωσες δηλαδη 

Τωρα θες να πας στην 390Χ που κανει 550+ κατοσταρικα   . Ηδη η οικονομικη σου χασουρα εχει γινει μεγαλη ..... 

Παντος η αποψη μου ειναι πως επρεπε να κρατησεις την 970 και να αλλαξεις του χρονου  (ετσι και αλλιως στην ιδια τιμη θα τις πουλανε ) 

Ομως επειδη ειναι μεταξυ 390 και 390Χ , θα πηγαινα στην 390 , δεν αξιζει η εξτρα διαφορα 

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο πρεπει να ενημερωθεις πολυ περισσοτερο σε πολλα θεματα και σε πολλα αλλα να εκσυγχρονισεις την νοοτροπια σου. Στο οφφτοπικ θεμα με τα αμαξια, ναι, σημερα εν ετει 2015 το διλιτρο τουρμπατο οπελ-σεατ-vw με πρωτο σταδιο εξελιξης οχι απλα παει το ιδιο με 2.8 η 3.5 ατμοσφαιρικο αλλα του κανει πλακα. Σε ολα τα πατηματα σε ολες τις αποστασεις σε ολες τις συνθηκες. Εχω φιλο με mercedικο c350 (v6 292hp) και πολλα βραδυα στην επιστροφη απο λιμανακια κυνηγουσαμε astra H 1.6T, punto abarth των υπολοιπων της παρεας με 240 αλογα... Το downsizing των μοτερ αυτοκινητων ειναι το μελλον και ολες οι εταιριες το κυνηγανε σαν τρελες απο τα αυτοκινητα πολης εως και τα αγωνιστικα του wrc εως και την F1. 1600cc παρακαλω... Στην f1 βεβαια αποδεικνυεται παταγωδης αποτυχια γιατι μαζι με το downsizing εχουν μπει αλλες 35 σελιδες κανονισμων πανω στα μονοθεσια. Παει αυτο.

Πανω στο θεμα καρτα γραφικων καθε τοσο ξεφουρνιζεις και ενα λαθος. Συγγνωμη κιολας αλλα γιατι πηγες και πηρες asus? Ειναι η εταιρια που εβγαλε την χειροτερη υλοποιηση amd καρτας γραφικων των τελευταιων ετων (280x) και εσυ πηγες και την εμπιστευτηκες με το καλημερα; Λογω αυτου και μονο εγω δεν ξανακοιταω asus καρτα τουλαχιστον για αλλα πεντε χρονια. Χαθηκανε τοσες αλλες εταιριες; Επισης εχεις καρτα που σου πεταει artifacts με στοκ ρολογια και δεν την εχεις κοπανησει ακομα στο κεφαλι οσων σου λενε μπαρουφες; Μεγα λαθος. Για το oc και τη διαρκεια ζωης και ισχυ εγγυησης σου απαντησαν παραπανω 100% ορθα. Θα σε παραπεμψω στο tweet της ιδιας της amd λιγο πριν λανσαρει την fury που χαρακτηριστικα ελεγε " you will be able to overclock it like there is no tomorrow"...

Τελευταια φορα που ξεφευγω.. Δεν απανταω παλι σε τιποτα εκτος απο το ερωτημα εκτος του τιτλου για τον ts. Η γενικη εντυπωση ειναι πως η 390 ειναι το καλυτερο vfm μακραν αναμεσα σ αυτες τις δυο, ενω η 390X ειναι η μονη που θα προσφερει αυξηση επιδοσεων τετοια που να χαρακτηριζεται αναβαθμιση. Στην τελικη οποια και να διαλεξεις αναμεσα σε 390/390X/980 παλι καρταρα θα εχεις!

Link to comment
Share on other sites

@ΓεώργιοςΤα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις  φιλε μου χωρις παρεξηγηση ειναι  fail.

 

Αρχικα μας παρουσιαζεις την 970 σαν κινητηρα 2,0 λιτρων πουσαρισμενο και την 290χ σαν κινητηρα 2,8 λιτρων, παντελως αστοχο  παραδειγμα και εκτος πραγματικοτητας.

 

Στην συνεχεια μας λες οτι αν  δουλευεις oc'ed μια καρτα γραφικων, σε 6 μηνες θα εχει τιναξει τα πεταλα, το αναφερεις  και με σιγουρια λες και ειναι κανενας γραμμενος νομος  αυτο, ενω στην πραγματικοτητα μιλαμε για αυθαιρετο συμπερασμα δικο σου και χωρις επιχειρηματολογια, φυσικα δεν ισχυει ουτε αυτο..

 

Μετα μας λες και το κορυφαιο οτι  κλοκαρoντας την καρτα γραφικων, ταυτοχρονα χανεις και την εγγυηση της..Seriously?Που το εχεις δει γραμμενο αυτο το πραγμα? Αναφερει κατι τετοιο στους "κανονες εγγυησης" ο εκαστοτε κατασκευαστης? Θα σου απαντησω εγω.Οχι δεν αναφερεται πουθενα  και ουτε ισχυει κατι τετοιο.

 

Και τελος, η καρτα που εχεις αν σου πεταει arctifact στα στοκ ρολογια οπως αναφερεις, δεν ειναι "προβληματακι" οπως λες αλλα προβληματαρα, προσωπικα θα ειχα γυρισει τον κοσμο αναπαδα να γινει το αυτονοητο αν ειχα καρτα με τετοιο προβλημα, αντικατασταση με αλλη δηλαδη, δεν θα δεχομουν με τιποτα να την παρω ξανα πισω απο το service επειδη την τεσταρανε αυτοι 2,5 ωρες και δεν τους παρουσιασε τιποτα..

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

....

Φιλε 9000+rpm θα συμφωνισω σε οσα γραφεις, και θα συμπληρωσω οτι για καρτες γραφικων μιλαμε, οχι για οθονες, και δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να θελει μια καρτα να ζει 5-6 χρονια (οχι πως θα χαλασει λογο oc αλλα για ευνοητους λογους)...

Εκει που διαφωνω -δηλαδη τι να πω? Αφου τη διαφορα την ειδα- ειναι στην υπερεκτιμηση της 970 εναντι των r9 x90 και επιμενω πως κατι δεν παει καλα με τη διαχειρηση της vram (μπορει να φταινε και οι drivers... ποιος ξερει? Το θεμα ειναι πως σε μεγαλες αναλυσεις η υλοποιηση της amd παει πολυ καλυτερα και χρησιμοποιει μονο vram κι οχι ram του στστηματος)

Δεν αποκλειω η 980 να μην εχει αυτο το θεμα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φιλε 9000+rpm θα συμφωνισω σε οσα γραφεις, και θα συμπληρωσω οτι για καρτες γραφικων μιλαμε, οχι για οθονες, και δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να θελει μια καρτα να ζει 5-6 χρονια (οχι πως θα χαλασει λογο oc αλλα για ευνοητους λογους)...

Εκει που διαφωνω -δηλαδη τι να πω? Αφου τη διαφορα την ειδα- ειναι στην υπερεκτιμηση της 970 εναντι των r9 x90 και επιμενω πως κατι δεν παει καλα με τη διαχειρηση της vram (μπορει να φταινε και οι drivers... ποιος ξερει? Το θεμα ειναι πως σε μεγαλες αναλυσεις η υλοποιηση της amd παει πολυ καλυτερα και χρησιμοποιει μονο vram κι οχι ram του στστηματος)

Δεν αποκλειω η 980 να μην εχει αυτο το θεμα...

 

Kαλα κανεις και το αναφερεις, αλλα επειδη και εγω ειχα μεχρι προτινως 290χ, τεσταρα σε asseto corsa - dying light - farcry4 - project cars - tomβ raider - shadow of mordors σε αναλυσεις 1080p και 1440p και την 290χ@1150mhz και την 970@1450mhz και σε ολα η 970 πηγαινε απο ελαχιστα εως αρκετα καλυτερα, εκτος του mordor που η 290χ εδινε περισσοτερα καρε εκει.

Απορω λοιπον σε τι  τεσταρες και ειδες οτι μια 290χ στοκ, ειναι ταχυτερη απο μια 970 χρονισμενη στα 1470mhz πυρηνα.

 

Anyway ετσι και αλλιως η 970 σου εχει φυγει πλεον, οποτε και η ολη κουβεντα δεν εχει απολυτως κανενα νοημα.

 

Για να συνδραμω και λιγο στο Thread οσο αφορα το ερωτημα σου μεταξυ 390 και 390Χ θα σου πω τα εξης.

Η 390 και η 390Χ -οπως λογικα θα γνωριζεις- ειναι μια 290 και 290Χ αντιστοιχα με 8gb vram και με ανεβασμενα εργοστασιακα ρολογια, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Επειδη λοιπον ειχα και 290 και 290Χ, μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι διαφορες επιδοσεων clock to clock μεταξυ αυτων των καρτων ειναι παρα πολυ μικρες, μετα βιας αγγιζουν το 5% οποτε και η χρηματικη διαφορα που τους χωριζει  φανταζει αστεια, δεδομενης της διαφορας επιδοσεων που εχουν.

Εχε υποψιν σου οτι και ειτε X ειτε nonX, πιανουνε το ιδιο ρολοι πυρηνα σε max OC -οκ αναλογα και το κομματι που θα σου κατσει εννοειτε- οποτε και ειναι απολυτως λογικη η clock to clock συγριση που κανω πιο πανω, διοτι  στα ιδια ρολογια θα τις κλοκαρεις ειτε με την μια ειτε με την αλλη.

 

Μην περιμενεις λοιπον να δεις διαφορες επιδοσεων πανω απο 5% clock to clock μεταξυ 390 και 390χ, απο εκει και περα δικα σου τα χρηματα, δικη σου και η αποφαση.

 

Τελος η προσωπικη μου αποψη-αν θελεις την διαβαζεις- ουτε η 390 αλλα ουτε η 390χ αξιζουν τα λεφτα που κοστιζουν σημερα με την καμια και εξηγω.

Μπορεις απλα να παρεις μια cuctom υλοποιηση 290χ μετεχειρη που βρισκεις πλεον ευκολα στο 250αρι και να κανεις την ιδια δουλεια με την 390χ των 500 ευρω.

Τα 8gb vram vs 4gb vram δεν προκυτε να σου δωσουν ουτε 1fps παραπανω ακομη και σε 1440p που σε ενδιαφερει, περισσοτερο marketing τρικ της amd ειναι η τοποθετηση 8gb vram στην 390χ για να δικαιολογησει την 500αρουμπα που ζηταει σημερα για να πουλησει μια 290χ στην ουσια.Τα 8gb vram σε μια καρτα επιπεδου 290χ ειναι  αχρηστα.

 

@Γεώργιος

Συνεχισε εσυ να συγκρινεις gpu με κινητηρες αυτοκινητων και να σκιζεις τα ιματια σου οτι αν κανεις oc σε μια καρτα χανεις και την εγγυηση της, ενω ουτε ο ιδιος ο κατασκευαστης δεν λεει κατι τετοιο.

Στο τελος θα μας πεις- μιας και αρεσκεσαι στα παραδειγματα αυτοκινητων- οτι αμα παρω ενα καινουργιο αμαξι και πατησω τερμα το γκαζι αυτοματα θα χασω και την εργοστασικη του εγγυηση.

Επισης αυτα τα 50/100 και 70/100 oc που γραφεις και ξανα γραφεις τι ακριβως ειναι? Πες μου οτι δεν εννοεις 50% και 70% oc στον πυρηνα της καρτας.

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στο θεμα μας τελος παντων (δε πειθεσαι οτι το θεμα vram δεν υφισταται τουλαχιστον για κανα χρονο ακομη - εδω πιο πανω γραφεις οτι το oc χαλαει την καρτα ή την εγγυηση - ο πυρηνας εχει νοημα και μετα η ραμ), η 390Χ ειναι θα ηταν η δικη μου επιλογη (αναμεσα σε αυτες τις 2) . Για τα παντα ultra σε 1440p αναλυση βεβαια , θα ηταν 980ti κατι ανωτερο αλλα εφοσον μπορεις να κανεις τη δουλεια με λιγοτερα λεφτα, γιατι οχι; 

Link to comment
Share on other sites

Ωρες ωρες ποσο θελω να βαλω ενα στοιχημα, χοντρο ομως, να μαζευτουμε σε δυο χρονια απο τωρα και να συγκρινουμε τις σημερινες καρτες γραφικων. Και αμα υπαρχει διαφορα πανω απο 5% προβαδισμα ειτε για τη μια μερια ειτε για την αλλη σε σχεση με τα σημερινα δεδομενα θα κατσω να μου τρυπησουνε τη μυτη ολοι οσοι υποστηριζουν τετοιες μπαρουφες περι future proof . Εδω η Fury που ειναι καρταρα, αποδιδει τρελες επιδοσεις με "μονο" 4GB Vram και καθομαστε και ασχολουμαστε ακομα με το αν εχουν λογω υπαρξης 8GB πανω σε μια 290Χ/390Χ. Δηλαδη ρε Γιωργη η Fury σε μια διετια οπου τα 6 GB Vram θα ειναι οπως λες mainstream, θα ειναι καρτα για πεταμα;  Μια χαρα την εφτιαξε την AMD η nVidia με τη ματσακωνια με την 970... Απο κει που περιμενε να πλουτισει πουλωντας πυρηνες θα βρεθει να πλουτισει πουλωντας 390..

 

Λοιπον με απλα ελληνικα η σειρα απο την πιο αδυναμη στην πιο δυνατη ειναι η εξης : GTX970<R9 390<R9 390X<GTX 980. Εχω ποσταρει λινκ με συγκριτικα και υπαρχουν και πολλα ακομα στο ιντερνε! Και θα εξακολουθησει να ειναι επ απειρον... Οποτε αγαπητε Νικ αν θεωρεις αναβαθμιση το ενα σκαλοπατι πανω, go for 390. Οπως εγραψα πιο πανω απο την αποψη VFM κερδιζει ολες τις υπολοιπες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κι ενω απο προχθες ημουν σχετικα σιγουρος για το τι θελω, τωρα εχω πελαγωσει...

Για να τελειωνουμε, με βλεπω με 980 ti που τις παταει ολες να μην εχω ουτε δειληματα ουτε τυψεις...

Τελος, Γιωργο αυτα που λες για το oc οτι χαλανε καρτες κι οτι χανονται εγκυησεις ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Το καθε τσιπακι εχει συγκεκριμενες δυνατοτητες και με το περιβοητο oc το μονο που κανουμε ειναι να το ρυθμισουμε σωστα, ουτε πουσαρισμα ειναι -με τον τροπο που το αντιλαμβανεσαι- ουτε τιποτα περισσοτερο απο το adjustment που θα εκανε ετσι κι αλλιως η εταιρια παραγωγης αν εβγαζε limited κομματια ρυθμισμενα στο χερι.

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

νταξει, δε θα παρω καρτα... θα παω στο αγιον ορος να πινω μπαφους και να θυσιαζω παρθενες....

 

 

@Γεώργιος στο λενε ολοι, στο ξαναλενε, στο χιλιοεπαναλαμβανουν οτι απο oc Δ Ε Ν  ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ουτε χανονται εγγυησεις  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

 

 

Αν το φοβασαι μην το κανεις, δικαιωμα σου, μη μαθεις ποτε στην τελικη πως γινεται αλλα μου χεις πηδ....ξει το θεμα ρε συ με τις εγγυησεις και τα κλοκια...

Τουλαχιστο ανοιξε θεμα στη σωστη εννοτητα

Έγινε επεξεργασία από Nick74
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Αυτες οι μπουρδες του Γεωργιου σχετικα με το Oc εχουν παει σε αλλο επιπεδο ..... οσο για τα VRAM , ελπιζω να παιζεις με 4Κ για να μπορεις να εκφερεις τετοια αποψη 

 

Nick , ηδη εχεις μεγαλη οικονομικη χασουρα απο την πωληση της 970 ,   παρε εκει μια 980τι να τελειωνει το πραμα .  Εξαλου , τι 500 , τι 600 σε αυτην την κατηγορια )

 

 

Μωρε τελικα μαλλον αυτο θα κανω, αλλα ρε συ Πετρο γιατι λες πως εχω χασουρα?

Προσωπικα θεωρω πως κατι μεταχειρισμενο πρεπει να πωλειται στα 3/4 της τιμης του και κατω (το ποσο κατω αναλογα τη χρηση). 

Link to comment
Share on other sites

Μωρε τελικα μαλλον αυτο θα κανω, αλλα ρε συ Πετρο γιατι λες πως εχω χασουρα?

Προσωπικα θεωρω πως κατι μεταχειρισμενο πρεπει να πωλειται στα 3/4 της τιμης του και κατω (το ποσο κατω αναλογα τη χρηση). 

 

 

Να μωρε , ειχα δει την εδινες 290e   (ειμουν στο τσακ να σου στειλω ε XD ) 

Ηταν η evga ftw , και την βλεπω στο skroutz πως εχει 400e , αρα εχασες 110ε 

 

 

Αμα παρεις 390/390Χ , σε βλεπω να σκας κανα 500αρικο ,    αρα 200 ευρο παραπανω απο τα χρηματα που πηρες απο την πωληση 

Αρα θα εχεις χρεωθει 300ευρο απο το πουθενα , και ουσιαστικη "φοβερη" αναβαθμηση δεν θα εχεις κανει 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 και ουσιαστικη "φοβερη" αναβαθμηση δεν θα εχεις κανει 

 

Κοιτα, οπως ειπα παραπανω, η 290χ σε 2560χ1440p με ολα max τραβαει πολυ καλυτερα και χωρις να ειμαι σιγουρος δεν αποκλειω η ολη ιστορια να εχει να κανει με τη μνημη (που σνομπαρουμε), οποτε για μενα ειναι οκ.

Επισεις εγω δε με θεωρω χαμενο με την τιμη που εβαλα... αν μου λεγαν πχ "δωσε 110 ευρω και παρε την καινουργια πολλα υποσχομενη καρτα της nvidia για χ μηνες" θα ελεγα οχι ?

 

Link to comment
Share on other sites

@Γεώργιος,

Ρε φιλε , μας τα εχεις κανει να , λεγοντας πως ασχολησε 20 χρονια με υπολογιστες και αλλα τοσα με αμαξια . Ξερεις κατι , τοσα χρονια τιποτα δεν εχεις μαθει και ειναι κριμα αυτο .

Το γεγονος οτι πιστευεις τον καθε ενα τυχωντα πανω σε αυτα τα θεματα , ειναι τραγικο .  Που στο κατω κατω , ο τυπας μπορει να μην ξερει ουτε καν να σου πει τι τασεις βγαζει ενα τροφοδοτικο .....

 

(απλα για την ιστορια , πριν κατι μερες μου ειχαν πει να παω ως τεχνικος υπολογιστων  (απλα με τις ερασιτεχνηκες μου γνωσεις) μεσω ενως προγραμματος ΕΣΠΑ .... ) 

 

 

 

 

 

Nick , αυτο το τελευταιο που ειπες δεν το ποιασα ... αλλα τελος παντων  :p 

Εκει που θελω να καταληξω , ειναι πως αμα παρεις 390/390Χ θα δωσεις περιπου 300ευρο , ενω αμα παρεις μια 980ΤΙ θα δωσεις 400ευρο  . Σε αυτην την διαφορα μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη η δευτερη 

Link to comment
Share on other sites

Για να τελειωνει η ιστορια , οσοι λενε "voids warranty" , στο λενε για να σε αποθαρρυνουν απο το oc. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι την εκανες oc. Ουτε απο το chip , ουτε απο την παστα,  ουτε απο πουθενα. εκτος και αν κανουν track το pc σου και δουνε οτι μπηκες στο MSI AB και την εκανες ας πουμε. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος, παρακαλω οχι υπαλληλος του πλαισιου ή του ισοπ. (χωρις να εχω κατι μαζι τους, το 90% οσων εχω δει ειναι το λιγοτερο ασχετοι- οχι οτι ειμαι ο σχετικος, αλλα ξερω 5 βασικα πραγματα).

 

 Στο μαγαζι μαλιστα που πηγε ο φιλος μου , τους το ειπε κανονικα, αλλα τη γυρισε με στοκ ρολογια. Δεν ειναι και χαζος. Οπως και αυτοι δε καταλαβαν , ουτε η εταιρεια καταλαβαινει. Το rma εγινε χωρις πολλα πολλα. Πως στην ευχη του το εκαναν δηλαδη; 

 

Nick74 Τελικα ποια καρτα λες να παρεις; Εγινε χονδρο μπερδεγουει εδω με τα ρολογια και τα ρευματα.

βλεπω 390Χ κοντα στο 500ρικο και 750 η 980ti. Καπου στη μεση πρεπει να ειναι η fury x.  Απο εξω η 980τι θα εβγαινε φτηνοτερα (να βρασω τα καπιταλ κοντρολς) 

 

(ΥΓ: Εχεις για αβαταρ την φωτο προφιλ μου στο Fb :p )

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Nick74 Τελικα ποια καρτα λες να παρεις; Εγινε χονδρο μπερδεγουει εδω με τα ρολογια και τα ρευματα.

βλεπω 390Χ κοντα στο 500ρικο και 750 η 980ti. Καπου στη μεση πρεπει να ειναι η fury x.  Απο εξω η 980τι θα εβγαινε φτηνοτερα (να βρασω τα καπιταλ κοντρολς) 

 

(ΥΓ: Εχεις για αβαταρ την φωτο προφιλ μου στο Fb :p )

 

 

εκει που ειχα ξεκαθαρισει για 380 η 380χ τωρα εχω αρχισει και ταλαντευομαι...

μαλλον 980ti, βλεπω τιμες Αμερικης και εχω κατασυγκινηθει...

Link to comment
Share on other sites

αν το overclock είναι εναντίων των όρων εγγύησης των καρτών γραφικών τότε θα το κάνανε disable απο το BIOS και θα τελείωνε το παραμύθι. Απο την στιγμή που είναι "ανοικτό" απο την εταιρία θεωρείται feature και το εκμεταλλεύεσαι. Και να πάρει φωτιά η κάρτα δεν σε ενδιαφέρει, ένα feature της κάρτας χρησιμοποίησες, δεν την έβαλες στον φούρνο, ας μην το δίνανε αν δεν θέλανε να το χρησιμοποιούμε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.