Jump to content



Αγορά κάρτας γραφικών


Recommended Posts

Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση καθώς η 560 Ti τα κατάφερε καλά στο παρελθόν αλλά έχει αρχίσει και ζορίζεται στα νέα games.

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής. budget είναι κοντά στα 300-400€. Θα μου άρεσε κάτι σε nvidia λόγω physx που το χρησιμοποιώ μια στις τόσες αλλά και οι AMD εμφανίζονται αρκετα ανταγωνιστικές. Μνήμη σαφώς πρέπει να είναι μαγαλύτερη των 2GB.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι κάρτες γραφικών να είναι αθόρυβες όπως και το υπόλοιπο σύστημα και να μην υπάρχει coil whine. Επίσης αν υπάρχει κάτι σε μάυρο theme θα προτιμηθεί. Υπάρχει μικρή προτίμηση σε XFX, EVGA, MSI αλλά είμαι ανοιχτός σε άλλες προτάσεις. Ακόμη δώστε και προτάσεις για αξιόπιστα μαγαζιά για αγορά απο Αθήνα. Από msystems που έριξα μια ματιά δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία σε κάρτες γραγικών.

 

Ανάλυση είναι Full HD και δεν νομίζω να αλλάξει η ανάλυση για τα επόμενα 1-2 χρόνια.

Έγινε επεξεργασία από vagsk
Link to comment
Share on other sites

Καθαρίστηκαν.

Στείλε και πάλι.

@Frostbyte

 

Υ.Γ.1

@sakinor

 

8GB για 1080p φαίνεται overkill. Εκτός αυτού από ελληνικό κατάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις r9 390 σε 400€ και ειδικά αξιόπιστο σε περίπτωση που χρειαστείς service ή έχεις coil whine. Και μιας και αναφέρθηκε επειδή γενικά όλο το σύστημα είναι με fans κάτω απο 17-18db το coil whine είναι extra ανεπιθύμητο. Προτιμό να παραμείνω με την 560 Ti μέχρι να σοβαρευτούν οι κοκκίνη και η πράσινη και να βγάλουν καμιά σωστή κάρτα και ας είναι στην επόμενη γενιά καρτών από το να έχω θέμα με coil whine. Έχω 35-60 fps που δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή με medium graphics αλλά θα ζήσω. Με coil whine δεν θα ζήσω.

Έγινε επεξεργασία από vagsk
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@vagsk

 

επειδη και εγω λογικα θα παρω μια r9 390,θα σου συμβουλευα να κοιταξεις απο καποιο γερμανικο καταστημα μολις ανοιξει το παυπαλ και να αγορασεις απο κει.

ενδεικτεικα:

http://www.hardwareversand.de/articlesearch.jsp

Link to comment
Share on other sites

Με κίνδυνο να φάω κάνα ban προτιμώ να δώσω 50-60€ παραπάνω και να αγοράσω Ελλάδα παρά να τα σκάσω στους κΑλογερμαναράδες.

 

Ήδη μίλησα με msystems και ψάχνω να δω διαθεσιμότητα και για άλλα αξιόπιστα ελληνικά μαγαζιά. Προσανατολίζομαι σε ASUS ή MSI για την ώρα. Θεωρώ λίγο πιο καλή την MSI αλλά το theme που διάλεξαν είναι too much για το μάυρο/μπλε theme του PC μου.

Έγινε επεξεργασία από vagsk
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.