Jump to content

πανελ και κουτί: επειγον

fonzi

Recommended Posts

Μια επείγουσα βοήθεια διότι αύριο πρωί φεύγω από αθήνα...

Πανελ για έλεγχο 3-4 ανεμιστήρων αλλά που να ρυθμίζει μόνο του τις στροφές σύμφωνα με τις θερμοκρασίες υπάρχει κάτι:

Βρήκα ενερμαξ, q-tec, akasa, αλλά νομίζω ότι δουλεύουν μόνο χειροκίνητα.

Επίσης καλό κουτί λέω για τσουνάμι (με το συμπάθιο...) ή αυτό το μπλε thermaltake 6000 που έχει το e- shop. Ti λέτε;;;

Αυτόματη ρύθμιση αν θυμάμαι καλά κάνει και το Aerogate 2. Παίρνει 4 ανεμιστήρες πάνω και δείχνει τη θερμοκρασία. Αυτό όπως και το Hardcano 12 μπορείς να τα βρείς σε αυτά που σου είπε ο Γιάννης και στα multirama.

Τώρα για κουτί εξαρτάται τι θες. Θες μεγάλο, θες μικρό, θες να παίρνει υδρόψυξη, θες να έχει πολλές θέσεις για ανεμιστήρες, θες να είναι φτηνό, θες να είναι ποιοτικό, θες να είναι αλουμηνένιο... Πες μας τπτ παραπάνω για να σε κατατοπίσουμε καλύτερα.

Γνώμη μου πάντως είναι οτι δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές σκέψεις μιας και μπορείς να τα παραγγείλεις αργότερα.

Υ.Γ.1: Αυτό για το Aerogate ρώτα το. Δεν είμαι σίγουρος. Το έχω αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι τελικά αυτόματο ή όχι :tomato: ...

Υ.Γ.2: Μπορεί να είναι κλειστή η Checkmate αλλά είναι ανοιχτό το Computer Data...

Παρε aerogate II Η cooldrive 4. Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο 12 ευρο. το δευτερο ειναι και θηκη για τον σκληρο και τον ψυχει.Το πουλαει το www.e-shop.gr και αν βιαζεσε πολυ πηγαινε απο εκει να το παραλαβεις

Αρχική απάντηση από fonzi

μήπως υπάρχει τηλέφωνο της computer data?

Περίεργο, θα ορκιζόμουν οτι απάντησα πριν αλλά δεν βλέπω πουθενά το post μου... τέσπα. Το τηλέφωνο θα το βρείς στο site Της Checkmate. Βασικά η Checkmate είναι η αντιπροσωπία και το Computer Data το κατάστημα λιανικής. ’σχετα του οτι πουλάει κιόλας η Checkmate.

Εγω εχω ενα aerogateΙΙΙ - 4 fun 4 sensors......αλλα δεν μου πολυ αρεσει digital ρυθμησεις

Δεν ξερω καποιο με ποτενσιομετρα αν θα ηταν καλυτερο.

Εχει και idle mode ρυθμηση.

Κουτι εχω ενα tsunami dream black.Καλο ειναι δεν εχω παραπονο.......ειναι πολυ ελαφρυ ....

Αρχική απάντηση από chill-out

Εγω εχω ενα aerogateΙΙΙ - 4 fun 4 sensors......αλλα δεν μου πολυ αρεσει digital ρυθμησεις

Δεν ξερω καποιο με ποτενσιομετρα αν θα ηταν καλυτερο.

Εχει και idle mode ρυθμηση.

Κουτι εχω ενα tsunami dream black.Καλο ειναι δεν εχω παραπονο.......ειναι πολυ ελαφρυ ....

Καλά το Aerogate III το 'χουνε ξεσκίσει... Εμείς λέμε για το Aerogate II.

• 1 year later...
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 11:40]

η νεκροφιλια διωκεται ποινικα αν δεν κανω λαθος

:worship: :worship: :worship: :worship: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.