Jump to content



Linux mint + chrome


avpap

Recommended Posts

εχω εγκαταστησει chrome στο μιντ 17.2 . Ειναι εξαιρετικο αλλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι αργει αρκετα να φορτωσει αποθηκευμενα credentials. Αφου δωσω το password για το keyring πρεπει να κανει 2-3 λεπτα. Καμμια σχεση με chrome σε windows 7 οπου τα φορτωνει σε 30'' max. Υπαρχει καμμια ρυθμιση που μπορω να αλλαξω ή το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο;

Link to comment
Share on other sites

καποτε συνηθιζα να χρησιμοποιω windows με chrome. γιατι ο chrome ηταν ο πιο γρηγορος. οταν ομως εβαλα linux βρηκα τον firefox να ειναι πιο γρηγορος, πιο βολικος, πιο ασφαλες, πιο σταθερος.

 

δεν εισαι ο μονος που συνανταει προβλημα με mint + chrome.

Link to comment
Share on other sites

Στο ίδιο μηχάνημα κάνει αυτόν τον χρόνο ή σε διαφορετικό;

Στο ιδιο μηχανημα για αυτο και μου κανει εντυπωση. Το προβλημα δεν ειναι οτι "αργει" γενικα ο chrome, ειναι οτι αργει να συγχρονισει username/passwords σε σχεση με τον chrome σε win7. Δεν θα ηθελα να αλλαξω browser μονο και μονο για το λινουξ, γιατι στη δουλεια και στο κινητο μου (android) χρησιμοποιω chrome, οποτε θα ειναι ταλαιπωρια να μεταφερω ολα τα user/pass στο mozilla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.