Jump to content

Το νεό μου ψυγείο (updated, ολοκλήρωση υδρόψυξης)

nobig

Recommended Posts

Πήρα σήμερα ένα ψυγειάκη για την μελοντική υδρόψυξη. Το ψυγείο είναι με shroud και έχει πάνω ένα ενεμιστήρα 19 εκατοστά 80Watt. Αρκετά μεγάλος και θορυβώδεις. Στα 12 volt με ένα τροφοδοστικό της πλάκας 250Watt κάνει πως ξεκινάει και μετά σταματάει. Μάλλον τραβάει πολλά amber είναι και 6.6 ο άτιμος. Στα 5 και στα 3.3 volt δουλεύει κανονικά το μουλάρι. Το ψυγείο είναι για ψύξη λαδιού πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει σε bar. Τι αντλία βάζουμε σε τέτοιο πράμα; Για μείωση θορύβου έχω σκεφετεί κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά. Έλεγχος του duty cycle με PWM στα 3,3 ή 5 volt. Απο ροή αέρα πάντως δεν το συζητάμε οι delta μοιάζουν με καραμελίτσες. Στην έσχατη περίπτωση που δεν καταφέρω να τον χαμηλώσω ίσως να αλλάξω φουρφούρι

post-955-1416071488,403_thumb.jpg

πωπω ρε μαγκαααααααααααααααααααααα...............τι τουρμπινα ειναι αυτη!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!

παντως μια χαρα ψυγειακι ειναι για ''τσαμπα''.......χοχοχοχοχοχοοο.........

πολυ τερας ρε το φουρφουρι.........αυτο ειναι για κανονικο τυφωνα........τι delta και μαμακιες.......

οπως σου ειπα πρεπει να δεις τι θα κανεις με την τροφοδοσια του.ειναι παρα πολλα τα αμπερ.........θα προσπαθησω να βρουμε και μια αντλια να δουμε τι παιζει απο ροη το ψυγειο......εγω παντως θα ψηνομουνα να ασχοληθω αρκετα και να δω τι μοντ μπορω να του κανω ωστε 1ον να δουλευει και 2ον να μην μου παιρνει τα αυτια......

καλη συνεχεια τρελεεεεε:hehe: :banging: :hehe:

Δουλεύει δουλεύει!!! Με παλιό τροφοδοτικό ΑΤ με γραμμή 12 στα 11,2:rofl: Δουλεύει. Τώρα μένει να σχεδιαστεί το κύκλωμα ισχύος. Γίωργη βρές αντλία να δοκιμάσουμε

καλή φάση αν και προσωπικά δε πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά σε σχέση με το θόρυβο που βγάζει γιατί έχει μεγάλο κέντρο που πέφτει όλο πάνω στο ψυγείο...

ΑΝ μεγαλωσεις και το shroud θα πηγαινει καλυτερα μου φενεται...

Αν και δεν μου αρεσουν τα νερα με το ψυγειο απεξω ,αυτο δεν το βλεπω και πολυ ασχημο...

ε ναι σίγουρα μια που είναι έτσι και γω θα το δοκίμαζα μόνο από περιέργεια να δω τι κάνει, ποτέ δε ξες, η θεωρία πολλές φορές απέχει από την πράξη :)

εγω σου προτεινω να πειραματιστεις με τον ανεμιστηραΚινγκΚονγκ αλλα δοκιμασε και 2 12αριδες εαν καθονται καλα.οσο το βλεπω παντως μου αρεσει σαν ψυγειακι....μοιαζει με τρανζιτ αλλα στο πιο ομορφο

(σιγα με τις τοματες)

αυριο θα σου πω εαν βρω και καμια αντλια.οβερ

• 4 weeks later...

εγω θα σου προτινω να πεξεις με την αποσταση του ανεμηστηρα απο το ψυγειο εαν γινεται γιατι ο θορυβος νομιζω περισσοτερο προερχεται απο τον προσκρουομενο αερα παρα απο το μοτερ του ανεμιστηρα. κ βεβαια μπορεισ να πεξεισ με στροφες

• 8 months later...

Ξεθάβω ένα αρχαίο θέμα για να δείξω την υδρόψυξη μου ολοκληρωμένη πλέον. Μέχρι να τελείωσω τα ανέβασμα μην ποστάρετε παρακαλώ.

Το τανκ που χρησιμοποιώ, Φάνη ζήλεψα το ρεσορατορ σου :p

Ανοξοίδωτο

post-955-1416072239,5478_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.