Jump to content

WD χαλασμένη παρτίδα....be aware


Recommended Posts

Δεν θα τολμούσα να το αναφέρω, αλλά σήμερα ήταν ο 3ος wd με το ίδιο σύμπτωμα. Ο δίσκος παίζει κανονικά με ελάχιστα μειωμένες επιδόσεις, αλλά παίρνει αυτιά. Και είναι 100% το μοτέρ του. Μιλάμε για χαλασμό, φασαρία, δικαιολογία μετοκόμισης. Ένα delta 90άρι@12v είναι πιο ήσυχο. Οι 2 πρώτοι ήταν 200άριδες και ο σημερινός 80άρης και οι 3είς απο διαφορετικά μαγαζιά. Τους 2 πρώτους δεν μου τους άλλαζαν με την δικιολογία οτι παίζαν (και δίκιο είχαν) και οτι έπρεπε να περιμένω να πεθάνουν εάν ήταν ο θόρυβος προπομπός κάποιας καταστροφής. Αναγκάστικα να καταφύγω σε βαρβαρότητες για να έλθει ο χάρος νωρίτερα και έτσι έγινε:059: :059: :059: :059: :059: :059: :059:

Αλλά στον 3ο λέω να τεστάρω την νέα δικαιολογία του τεχνικού. Τέλος πάντων προσοχή διότι μάλλον κυκλοφορούν Β διαλογής εκει έξω...

Link to comment
Share on other sites

Thanks φιλε μου αλλα δεν προκειται ετσι κι αλλιως να παρω δισκο τωρα τι να τα κανω τοσα GB εχω (240GB) κι αδειασαν σημερα μολις επεσε γενικη ΨΨΨ αντιγραφη.......... :045:

Τωρα αυτο λες να ειναι συμπτωμα οπως παλιοτερα της Quantum που πουλουσε μουφες δισκους (εκεινη η σειρα Quantum SE ηταν σκετη απατη ολο χαλουσαν σπανια να κραταγε ο δισκος)...... :021:

Link to comment
Share on other sites

Στείλε κανένα mail στην WD. Όσο για τους Maxtor..... Αν δεν τρέξεις το Feature tool δεν παίζονται στο θέμα του θορύβου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Με το feature tool βγάζουν τον σκασμό αλλά χάνουν σε επιδώσεις.

Ένας Seagate του Jimmyfox που έχω εδώ και λίγο καιρό είναι ίσως ο ποιο αθόρυβος που έχω δει μέχρι τώρα. Και τον έχω σε εξωτερικό κουτί οπότε ξέρω τι λέω. Οι WD δυστυχώς μετά από 3-4 μήνες χρήσης αρχίζουν και σφυρίζουν ελαφρώς. Μέσα στο κουτί δεν τους καταλαβαίνεις αλλά απ' έξω είναι άλλη ιστορία.

Στην περίπτωση του Outlaw βέβαια τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ο δίσκος απεβίωσε (τι κρίμα...) και αύριο θα πάει επιστροφή. Και ήθελα να έβλεπα τι θα μου έλεγε ο 3ος μάστωρας όταν θα του ζητούσα αλλαγή λόγω πολλών db!!! Τέλος πάντων κάποιον άλλο με το ίδιο πρόβλημα στο νετ δεν βρήκα, αλλά WD δεν αγοράζω με τίποτα, ποτέ ξανά. Το αν φταίει η WD ή ο εισαγωγέας που αγόρασε πιο φθηνά Β' διαλογής παρτίδα, μου περισσεύει.

Link to comment
Share on other sites

Μωρέ και εγώ WD έχω μόνο στο σπίτι και γι αυτό και στούς πελάτες αγόραζα wd. Και οι 3, που προανέφερα, φωνακλάδες ήταν για πισιά πελατών. Είναι και θέμα τύχης (ή φάρδους:029: ) αλλά στην συγκ. περίπτωση παραείναι "σύμπτωση". Είμαι όμως και συνωμοσιόφοβος (X-Files, Πουλιάδης-Files κ.ο.κ.) και δεν περιγράφω άλλο....λολ.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι το είπα για τον Dickyάδη, γενικά.

Σήμερα τον άλλαξα και μάλιστα επιτόπου. Δεν μπήκαν κάν στον κόπο να τον ελενξουν!!! Μπάμ και κάτω με έναν ίδιο, ευτυχώς ήσυχο και λειτουργικό. Όλα τα λεφτά ο τεχνικός ο οποίος παρά το τηλεφώνημα του πωλητή για το εάν πέρασα να τον ελένξει (του τον πήγα αλλά με μπέρδεψε και με έστειλε στον πωλητή, μάλλον νόμισε οτι ήθελα να αγοράσω σκληρό:044: !!!) αυτός του είπε "δώσ του τώρα έναν να τελειώνουμε"!!!!!!! παλικάρι ο τύπος:020: . Άλλη μια απόδειξη οτι το image μιας εταιρίας εξαρτάται απο τους υπαλλήλους της (όταν αυτοί εφαρμόζουν πιστά την πολιτική της και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...