Jump to content


RADIX INSTANT RECOVERY CARD


Hemispasm1442169066

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις πως λειτουργει η εν λογω κάρτα?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=958&Catalog_Id=1&Product_Id=219759&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=

Κανει απλως καποιο bios backup ανα διαστηματα? Τα προβληματα του OS πως τα διορθωνει? Ισως κατι απλο που δε μπορω να σκεφτω τωρα? *confused*

PS: Δεν βρηκα καποιο αλλο μέρος περισσοτερο "αρμοδιο¨για το συγκεκριμενο hardware piece.

Link to comment
Share on other sites

Λειτουργεί όπως και το πρόγραμμα goback. Χρησιμοποιεί ένα μικρό ποσσοστό του σκηρού και καταγράφει αλλαγές που γίνονται στο δίσκο σε επίπεδο hardware και αν του το ζητήσεις επαναφέρει τους τομείς του δίσκου στην κατάσταση που ήταν μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που θα του πείς. Το πλεονέκτημά του σε σχέση με το goback είναι ότι δεν επιβαρύνει το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

απο τη φωτογραφια και ως ηλεκτρονικος σου λεω οτι η καρτα μεσα της αποκλειεται να κανει backup και αποτι βλεπω ειναι αγνωστη και αν δεν δουμε να λειτουργει σιγουρα δεν θα ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα της.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τις αλλαγές του bios που λέει δεν το έπιασα. Δηλαδή τι επαναφέρει και τις ρυθμίσεις του bios; με λίγα λόγια φλασάρει το bios η κάρτα κιόλας, κάτι σαν external....dual bios? Χλωμό το κόβω αλλά αν ισχύει καλή φάση

Link to comment
Share on other sites

απο τη φωτογραφια και ως ηλεκτρονικος σου λεω οτι η καρτα μεσα της αποκλειεται να κανει backup
Δεν αμφιβαλλω. Απλα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να κανει αυτα που αναγραφονται ως χαρακτηριστικα της, για αυτο και δημιουργησα το thread.

ΞΚαποια χαρακτηριστικα καλυπτονται με την υποθεση του Γιαννη, το θεμα του Bios δε νομιζω οτι μπορει να εξηγηθει με αυτο το τροπο ομως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.