Jump to content

Catalysts 4.9 και unkown device


GreenDay
 Share

Recommended Posts

%7Boption%7DΠαιδια εγκατεστησα σημερα επιτελους τους catalyst 4.9 της ΑΤΙ για να μπορω να παιξω επιτελους το DOOM 3. Εβαλα τους επισημους και οχι τους beta.

Το μικρο προβληματακι μου ειναι οτι καθε φορα που φορτωνω τα windows xp pro, μου εμφανιζει το add new hardware wizard για 2 unkown devices τα οποια υποπτευομαι οτι εχουν να κανουν αμεσα με την καρτα γραφικων και σας παραθετω 2 εικονες να καταλαβετε . Δε θυμαμαι τι ακριβως υπηρχε σ'αυτη τη θεση στο system μου πριν εγκαταστησω τους catalyst 4.9.

Πριν, ειχα εγκαταστημενους τους drivers της Αsus απο το cd που ειχε το κουτι της 9600 xt κι ολα δουλευαν τελεια. Τωρα δεν εχω κανενα προβλημα εκτος του οτι πεταγεται συνεχεια το add new hardware και το κακο ειναι οτι δεν εντοπιζει τι στο διαολο ειναι αυτο το hardware με τιποτα οταν πατησω next.

Οπως βλεπετε στη φωτο , σιγουρα αυτα τα 2 devices ανηκουν στην 9600 xt.

Τελος αλλη μια απορια μου : με τη νεα εγκατασταση, στο control panel,στο system --> display adapters εμφανιζεται η καρτα μου ως RADEON 9600 SERIES κι οχι συγκεκριμενα σαν 9600 xt που ειναι. Υπαρχει καποιο προβλημα ή ειναι απλα λογω των catalyst , αυτοι δηλαδη βλεπουν τις καρτες γενικα σαν οικογενεια καρτων ? (9600,9800 κτλ) ?

Τελος να σας δωσω αλλη μια πληροφορια : εχω εγκαταστησει τα εξης αρχεια :

1)wxp-w2k-8-051-040825a-017633c.exe (catalysts 4.9)

2)control-panel-8-051-040825a-017633c.exe (control panel)

ΔΕΝ εχω εγκαταστησει το control center γιατι σε προηγουμενο post διαβασα οτι ειναι προβληματικο. Μου χρειαζεται? Υπαρχει περιπτωση αυτο αν το εγκαταστησω να βρει τα unknown devices?

Eυχαριστω και συγγνωμη για το πρηξιμο παιδια

post-400-1442173753,5257_thumb.jpg

post-400-1442173753,6723_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μου το είχε κάνει και εμένα αυτό με την ίδια κάρτα όταν είχα περάσει τους 4,9 beta οπότε και είχα ξαναβάλει τους 4.8. Πέρασα χτες τους 4,9 με το Control Center αλλά δεν το ξαναεμφάνισε.

Σίγουρα έβαλες τους τελευταίους 4,9?

Link to comment
Share on other sites

Ναι σιγουρα τους εβαλα τους τελευταιους, μονο που δεν εχω εγκαταστησει το Control Center , παρα μονο το Control Panel. Λες να φταιει αυτο?

Οταν λες οτι σου εκανε το ιδιο, ποιο εννοεις? Σου εμφανιζε RADEON 9600 SERIES ή σου εβγαζε για unknown devices?

Ποια devices ειναι αυτα τελικα, μπορεις να μου πεις μηπως βγαλω καμια ακρη?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα ρε σεις δε δουλεύει το Control Center όπως δούλευε στου 4.8.

Βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω ati card.

Θα βάλω το Control Center από την 4.8 αν είναι συμβατό...

Link to comment
Share on other sites

Ποια devices ειναι αυτα τελικα, μπορεις να μου πεις μηπως βγαλω καμια ακρη?

Οι καινούργιοι drivers την αναγνωρίζουν ως 2 κάρτες. Τώρα γιατί το βγάζει και με τους official 4.9 δεν ξέρω. Δοκίμασε τους forsage που σου λέει ο kallileo

Link to comment
Share on other sites

Τελικα παιδια βρηκα τι φταιει. Το λεει μεσα και η ιστοσελιδα της ΑΤΙ. Στην περιπτωση μου (RADEON 9600 XT) θελει να εγκατασταθουν και οι wdm drivers αφου πρωτα εγκαταστησουμε στο pc μας του Microsoft .NET Frame ταδε 1.1 ... (γυρω στα 22 mb)

Το προβλημα λυνεται αυτοματα.

Προτεινεται πρωτα να βαζουμε τους wdm και μετα τους catalyst και τελος το control panel.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...