Jump to content



2700 Again..


ThorLite

Recommended Posts

Πριν απο λιγο μπηκα σπιτι και ειπα να βγαλω το αχτι μου στον mobile Barton μετα απο διαφορα που εγιναν σημερα.... :094: :021:

Λοιπον αποφασισα να ξαναδω 2700 και να τα αποτελεσματα ο Barton αυτος χρειαζεται 2.072V με πολυμετρο(Η Abit στα 2.1V στο BIOS)και 20C θερμοκρασια δωματιου για να παιξει στα 2701 για την ακριβεια......

Eβγαλε 32M SuperPi(H Θερμοκρασια δεν περασε τους 49.5)το Prime95 εκανε fail μετα απο 1 ωρα και 55 λεπτα ο Barton ειχε αγγιξει τους 52.4C απο το θερμιστορ μετρημενο το mbm monitor ελεγε 49C..

Δεν ειμαστε απολυτα σταθεροι δηλαδη ουτε με τα 2.072V αλλα παραπανω με αερα δεν δινω. :111:

post-80-1442173764,0922_thumb.jpg

post-80-1442173764,2324_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

ετσι καφτωνα!ωραιος!και εγω που δεν εχω barton αλλα intel northwood του εχω δωσει 1.72 και ουτε που με νοιαζει βεβαια δεν δειχνει ουτε να καιγεται αλλα αντιθετα ειναι σταθεροτατος!

Link to comment
Share on other sites

Βάρβαρε!!!! Έχω χειροπιαστές αποδείξεις που δείχνουν το μέγεθος της βαρβαρότητάς σου στους γλυκούς και αθώους επεξεργαστές της AMD. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Ακούς εκεί ούτε 2 ώρες Prime.......

Link to comment
Share on other sites

Καλά του έκανες Κώστα!

Άντε πούλα τον τώρα και εσύ να πάμε σε νέες περιπέτειες.

Πάρε και κανα screen πιο ψηλά να έχεις να θυμάσε γιατί εγώ την έκανα την παπαριά μου και σε ένα format έσβησα τα ψηλά τα screenshots.

Good job πάντως. Δεν πίστευα οτι αυτό το κομμάτι που έχεις τώρα θα πήγαινε τόσο καλά.

Link to comment
Share on other sites

Λογω πολλων νευρων σημερα και το γεγονος οτι μετραει μερες πλεον ο Barton ειπα να τον ξεκατινιασω τον ατιμουλη αλλα δεν καταλαβε τιποτα παντως εμενα με καλμαρε LOL(Οι Barton σαν ηρεμιστηκα ειναι απιθανοι).Να θυμισω οτι τον ψυχω με μια ταπεινη SLK-800,ισως δοκιμασω και για παραπανω μονο για ενα screenshoot.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.