Jump to content



Μεταφορά video


TRoboCop

Recommended Posts

Γεια σας, θέλω να μεταφέρω video από μια ψηφιακή βιντεοκάμερα στο PC. Τώρα τελευταία το έκανα αυτό χρησιμοποιώντας την κάρτα TV αλλά η ποιότητα του ήταν χάλια. Γι αυτό θέλω να μου πείτε ποιοι τρόποι υπάρχουν να μεταφέρω video χωρίς να υπάρξει μείωση ποιότητας.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι είδα η κάμερα σου είναι mini DV.

Ρίξε μια μάτια αν βγάζει έξοδο IEE1394 (firewire) ή USB

Αν έχει μόνο αναλογικές εξόδους έλεγξε σε πια ανάλυση κανείς capture

Επίσης αν κανείς επιτόπου (real time) συμπίεση δες σε τι bit rate την κανείς και πιο forma χρησιμοποιείς.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς η ταχύτητα του USB δεν είναι αρκετή για να μεταφέρει video.

Χρειάζεσαι μια καρτούλα ΙΕΕ 1394 (fire wire) και ένα καλώδιο από την έξοδο DV της κάμερας σου ως την θύρα firewire του υπολογιστή σου. Από εκεί και πέρα με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο κανείς την μεταφορά.

Δεν είχε κανένα συνοδευτικό CD η κάμερα σου? Εκεί θα πρέπει να βρεις κάποια βασικά προγράμματα για να κανείς τη δουλεία σου.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Έχει μια έξοδο για την τηλεόραση, μια USB και μία DV. Αλλά όταν την συνδέω με την USB δεν μπορώ να μεταφέρω video παρά μόνο εικόνες. Γιατί???

κανονικα οι καμερες μεσα στο κουτι εχουν software και ετσι σου επιτρεπει να μεταφερεις βιντεο μεσο usb!η δικια μου παντως ειχε, το εγκατεστησα και εκανα τη δουλεια μου μεσω usb

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.