Jump to content


CPU undervoltage


MADKiller7

Recommended Posts

γεια σας παιδια αν και αργα για τοπικ(4:00πμ) αλλα μολις τελειωσε το prime και εγω απο τα ουζα.σημερα σαν κομπιουτερακιας,ηταν ακομα μια μερα για να πειραξω το pc μου,λοιπον επεζα με το cpu vcore,μετα απο μερικα ελαφρα τεστ και ενα 7 ωρο prime95(το εβαλα πριν βγω),ειδα την cpu να δουλευει σαν βραχος στα 1,55 χωρις καμια διαφορα πουθενα.νομιζα οτι δεν μπορω να δωσω ρευμα κατω απο το εργοστασιακο,και τελικα το δεχτηκε,με μια πτωση 5 βαθμων στην θερμοκρασια συμφωνα με το ΜΒΜ.θα ηθελα την αποψη σας.

Link to comment
Share on other sites

Απο τη στιγμη που το συστημα σου ειναι rock stable και με αυτη την ταση εισαι παρα πολυ καλα αφου μιλας για πτωση θερμοκρασιας κατα 5 βαθμους που δεν ειναι και λιγο.

Απο εκει και περα, αν η CPU σου εχει περιθωρια ανοδου με παραπανω τασεις και οι θερμοκρασιες που εχεις δεν ειναι περιοριστικες φροντισε να το τσιμπισεις λιγακι προς τα πανω...

Link to comment
Share on other sites

@Linos80

ξεχασα να πω,το συστημα ειναι της υπογραφης,προς το παρων θα το εχω ετσι γιατι μου φαινεται αρκετα γρηγορος,οταν καταφερω να βαλω νερακι τοτε θα το τσιμπησω.

κανονικα μπορουμε να αλλαξουμε τις τασεις προς τα κατω η απλως εμενα μου ετυχε αυτο????

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι καθόλου παράξενο.

Αφού μπορείς να ανεβάσεις συχνότητα με default voltage και να είσαι σταθερός, λογικό είναι να κατεβάσεις voltage με default συχνότητα και να είσαι σταθερός. Είναι σχεδόν βέβαιο πια οτι και η AMD αυτό έκανε με τους γνωστούς mobile. Ήταν ακριβώς ίδιοι με του 2500+, αλλά ήταν διαλεγμένα κομμάτια που πιάναν τα 1866 mhz με 1,45v αντί των 1,65v των desktop barton.

Link to comment
Share on other sites

ακομα και στα 1,525 ημουν σταθερος που το δικιμασα για λιγο αλλα επιτηδες το αφησα λιγακι παραπανω,στα 1,50 εκενε restart μετα απο λιγο prime.τι εχω κανεναν transformer desktop->mobile.αξιζε η πτωση θερμοκρασιας παντως.ευχαριστω παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.