totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 Ως αφετηρία βάλτε την Αγία Παρασκευή ή τον σταθμό του μετρό στο Χαλάνδρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Θα σε γελασω, παντως ο στοχος ειναι τα σιδερα χαλανδριου. Για νουμερα λεοφωριου ρωτα καποιον στο μετρο λογικα θα ξερει να σου πει. Το eshop βρισκεται διαγωνια απεναντι απο το envy club (aisxos) στην κηφησιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αγία Παρασκευή? Νομίζω δεν είναι μακριά από εκεί. Και αν δεν κάνω λάθος το 421 που παίρνω από τους Αγίους Αναργήρους κάνει τέρμα στην Αγία Παρασκευή...Βασικά πας www.oasa.gr ανοίγεις και κανένα www.driveme.gr να δεις που ακριβώς είναι το e-shop και καθάρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Πήγα χτες και τελικά έκανα έναν μεγαααααααααααλο κύκλο... Μιας και ο άνθρωπος που ρώτησα μου είπε να κατεβω στο τέρμα... αλλά πλέον το τέρμα ήταν στο πολύδροσο... Τεσπα. Μπορείς να πάς από πατήσια με το 444 ή από αγία παρασκευή με το 441 (για να νούμερα δεν είμαι σίγουρος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Τους παίρνεις ένα τηλέφωνο στο 185, τους λες αφετηρία και τερματισμό και σου λένε τι λεωφορεία μπορείς να πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.