Jump to content



SOS Βοηθεια, δεν λειτουργουν οι αντλιες του EXOS


spresv

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Πρωτο thread στον υδροψυκτο τομεα, και σιγα μην ηταν για καλο....

Επεσαν στα χερια μου τα κομματια της υδροψυξης αποενα κουτι της Koolance. Αποτελειται απο block cpu/chipset/vga, αλουμινενιο ψυγειο,και τις αντλιες. Και λεω τις αντλιες, γιατι μεσα σε ενα σφραγισμενο τανκ, υπαρχουν 2 αντλιουλες. μια in και μια out.

Το προβλημα ειναι το εξης. Καθως η πλακετουλα που κατανεμει το ρευμα εχει αποδημησει εις Κυριον, παω να την συνδεσω manualy στο ρευμα. Οταν ομως το κανω αυτο, ακουγεται ενα κλακ μεσα απο τις αντλιες, και δεν γινεται τπτ. Εαν κολλησω το αυτι μου στο τανκ, μου δινει την εντυπωση οτι κανει 2 στροφες, αργα ομως, και μετα σταματαει.

Διευκρινιστικα λεω οτι το συστημα ειναι γεματο με νερο, χωρις παραφλου και εχουν γινει ολες οι απαραιτητες ενεργειες. Τι γινεται??? Μηπως θελει περισσοτερο ρευμα????

Σας παρακαλω βοηθηστε γιατι καιγομαι.

Link to comment
Share on other sites

Κατι θα παιζει με την πλακετα, για να την ειχε την χρειαζεται γιαυτο δεν σου ξεκινανε manualy.

Βασικα νομιζω οτι η πλακετα εκανε οοοολα τα αλλα πραγματα, εκτος απο αυτο. εδειχνε θερμοκρασιες, εδινε ρευμα στα φανακια κλπ. Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως μεσω της πλακετας περνανε περισσοτερο ρευμα... Σε αυτην την περιπτωση εχεις δικιο....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.