Jump to content



AGP2X σε AGP4X?


michalo

Recommended Posts

Εξαρτάται ποια είναι η μητρική. Αν η μητρική υποστρίζει μέχρι agp 4x τότε σίγουρα θα υποστηρίζει και 2χ. Αν υποστηρίζει μέχρι 8χ τότε παίζεται αν θα υποστηρίζει και 2χ. Πάντως δε νομίζω να καεί αφού η τροφοδοσία του 2χ είναι 3,3V ενώ του 4χ 1,5V και του 8χ 0,8V οπότε κατά πάσα πιθανότητα το πολύ πολύ να μη δουλεύει.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς αν η μητρική δεν έχει universal agp slot δε θα μπαίνει καν, είναι διαφορετικά τα pins. Ακόμα όμως κι αν μπορεί να μπει θα έλεγα να μην το επιχειρήσεις, ρισκάροντας την κάρτα αλλά ενδεχομένως και τη μητρική σου! Κάρτα 4χ βρίσκεις σχεδόν τσάμπα πλέον και θα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από την 2χ (σταμάτησαν να βγαίνουν πριν πολυυύ καιρο, τι μοντέλο να'ναι; )

Link to comment
Share on other sites

Μια 2Χ μπορεί να κάψει μητρική με υποδοχή AGP 8Χ.

Αν η μητρική έχει, όπως υπόθηκε, υποδοχή με max 4X τότε κατά 99% δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βέβαια η ποιο γρήγορη και σίγουρη απάντηση βρίσκεται στο manual της μητρικής που ακόμα και αν δεν υπάρχει έντυπο θα υπάρχει στο site του κατασκευαστή ως PDF.

Link to comment
Share on other sites

Έχω μια GF3 Ti200 και κάθεται. Αλλά έχει πρόβλημα στο TV out όπου τα πάντα έχουν χάσει το χρώμα τους!!! Λύση υπάρχει μεν με ένα εξωτερικό κουτάκι της KWorld που έχω, αλλά δεν πάυει να είναι μια μικρή φασαρία. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μυνηματάκι...

Link to comment
Share on other sites

Κάρτα agp2x δουλεύει μονο σε board που έχει agp 4x.Αν την βάλεις σε board που υποστηρίζει agp 8x θα καεί η μητρική(συνήθως δεν παθαίνει κάτι η κάρτα γραφικών) εκτος από ελάχιστες μητρικές που έχουν κύκλωμα προστασίας.Το μονο chipset που έχει agp 8x και υποστήριζε και agp 2x κάρτες ήταν το via KT333 για άθλον χρ.Επίσης η κάρτα agp 2x μπαίνει στο agp 8x (γιατί κάποιος είπε ότι δεν μπαίνει καν) γι αυτο προσεχε.Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.