Jump to content



5.1 Dolby Digital DVD Audio προσοχη.


Αναζητωντας

Recommended Posts

καλησπερα σε ολα τα ομορφα αγορια και κοριτσια. συνεβη κατι σημερα και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για να μην παθει κανεις το ιδιο .θα προσπαθησω να μιλησω απλα και κατανοητα με βαση τις ελαχιστες γνωσεις που εχω .Σημερα πηγα σε γνωστο καταστημα πωλησης οπτικων δισκων για να αγορασω καποιους τιτλους που ηθελα . μεταξυ των αλλων ηθελα να αγορασω και καποια dvd audio κλασσικης μουσικης .βρηκα αυτα που ηθελα . νομιζα οτι αγορασα αυτο που εγραφε . ομως εκανα λαθος γιατι δεν προσεξα με λεπτομερεια αυτο που εγραφε .με τα λιγα που γνωριζω .διαβαστε τα εξης original advanced resolution surround recording 5.1 dolby digital ac-3 and dts surround. πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα προσεχαν τις λεπτομερειες απο πισω .με τις δυο φρασεις τις προηγουμενες πιστευα οτι αγορασα dvd audio me 24bit sound kai 96khz etc το ποιο σημαντικο ειναι οτι γυρισα στην πισω οψη, σπιτι μου και διαπιστωσα οτι this recording was originally made and MIXED ΙΝ SURROUND sound at 48 khz . δηλαδη ο ηχος ηταν μιξαρισμενος σε 5.1 καναλια ηχου και οχι ηχογραφημενος εξ αρχης σε 5.1 . ο παραγομενος ηχος δηλαδη δεν ειχε 5.1 καναλια ηχου με το καθε καναλι να παιζει ξεχωριστες συχνοτητες . επειδη θεωρω σημαντικο οτι και ο ηχος πρεπει να ειναι εξισου προσεγμενος οπως και τα γραφικα μας για αυτο το λογο θεωρω οτι πρεπει να τονισω σε οσους ασχολουνται η σκοπευουν να αγορασουν τετοιος ειδος ηχητικου μεσου να προσεξουν τα εξης . ΑΡΧΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΕ 5.1 ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕς ΣΥΧΝΟΤΗΤΕς ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ MIXED IN SURROUND SOUND ,ΟΧΙ ΣΕ 48ΚΗΖ ΑΛΛΑ ΣΕ 96 ΚΗΖ ΚΑΙ γενικα να προσεξουν την παραμικρη λεπτομερεια σε αυτο το ηχητικο πολυμεσο . δυστυχως αυτο που εγινε προκειται για παραπλανηση αλλα ακομα πιο δυστυχως εχουν δικιο . γιατι πρεπει να κοιτας παντου πριν αγορασεις . σε ολη την επιφανεια του δισκου .και νομοτυπικα εχουν δικιο . πουλησαν ενα δισκο dvd audio 5.1 καναλια ηχου που στην ουσια τα δυο πισω παιζαν οπως τα μπροστα.γιατι κανεις δεν σου λεει οτι σου δινουν πεντε κομμα ενα ανεξαρτητα καναλια ηχου. εσυ το νομιζεις δεδομενο . οντως αυτοι σου πουλανε οτι σου λενε απλα 5.1 καναλια ηχου .ποσοτικη αναφορα δηλαδη και οχι ποιοτικη . . σαν να εισαι στον αρχοντα των δαχτυλιδιων και πισω στο κινηματογραφο να ακουγονται τα ιδια βελη οπως και μπροστα . και να χανεται η ηχητικη διαδρομη στο χωρο . καπως ετσι . συγνωμη που σας κουρασα αλλα πιστευω οτι επρεπε να το μοιραστω μαζι σας. και κατι τελευταιο . το δευτερο dvd aydio video που αγορασα για βιντεο ειχε απλα εικονες σαν να κανεις παρουσιαση . αυτα . συγνωμη και παλι . 5.1 :022: :022: :022: :022:

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το βρίσκω λογικό. Τουλάχιστον για παλιότερες ηχογραφήσεις που έχουν μεταφερθεί σε DVD Audio. Και εφόσον στο οπισθόφυλλο το γράφει καλύπτονται πλήρως και δεν νομίζω ότι παραπλανούν κανέναν. Απλά όπως είπες θέλει προσοχή.

Link to comment
Share on other sites

τα καναλια πεντε κομμα ενα συνηθως εννοουν ανεξαρτητα καναλια ηχου και οχι μιξαρισμενα . ειδικα τα σηματα dts kai dolby αυτο συνυποδηλωνουν . ανεξαρτητα καναλια ηχου . ηχος στον χωρο και οχι ψευτικος δηθεν τρισδιαστατος ηχος. καταχρηστικα το γραψανε απο πισω . :020: :020: :020: θελω να ακουσω την αληθεια . γιατι δεν με αφηνουν ???? θελω 5.1 γιατι δεν με αφηνουν .?? η καταρα της dolby με ακολουθει ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ότι δεν σε αφήνουν. Δεν σου έχει κλείσει κάποιος τα αυτιά, ούτε σου έχει βραχυκυκλώσει τα ηχεία. Απλά αυτό έχουν να σου δώσουν αυτό σου δίνουν. Είτε διότι τους είναι ποιο οικονομικό, είτε διότι δεν θέλουν για τον Α ή Β λόγο, είτε διότι δεν μπορούν. Από την στιγμή που το αναφέρουν στο πίσω μέρος του κουτιού και όχι π.χ. μέσα δεν μπορείς να πεις ότι φταίνε σε κάτι.

Ότι πάντως μπορεί να την πατήσεις στις λεπτομέριες είναι γεγονός. Και μάλιστα παντού. Π.χ. Κάρτες γραφικών. Χαιρετίσματα αν δεν ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις.

Το κακό είναι ότι όταν αγοράζουμε κάτι που θέλουμε πολύ, στο μυαλό μας κατασκευάζεται μια σχεδόν τέλεια εικόνα του προιόντος αυτού και τα μικρά γράμματα τα διαβάζουμε όταν πλέον είναι αργά.

Link to comment
Share on other sites

η παραπλανηση και οι τεχνικες για να κανεις τον αλλο να αγορΑΣΕΙ το προιον σου ειναι κατακριτεες . αλλα το λαθος ειναι δικο μου . οι δυνατοτητες ενος βλακα ειναι απεριοριστες . αυτο φανηκε χθες . και παλι λαθος εχεις . οπως και στα συμβολαια τα μικρα γραμματα και που καμια φορα υπογραφεις χωρις να τα διαβασεις και μπορει να σου αναιρουν τα παραπανω που υπεγραψες λεγονται καταχρηστικοι οροι του συμβολαιου και θεωρουνται ακυροι με βαση αποφασεις ανωτατων ακυρωτικων δικαστηριων της χωρας . αυτα . διαβασε και λιγο καποιες διαταξεις δικαιου και θα καταλαβεις τι εννοω . η υποκρισια ο εξυπνακισμος και η δηθεν παγιδευση ειναι κατακριτεα απο ολους ειτε συμφωνεις ειτε οχι . ειτε το γραφουν μπροστα ειτε πισω ειτε ειναι αποθηκευμενο σε ψηφιακη μορφη μεσα στα μορφοποιημενα δεδομενα του οπτικου δισκου .

Link to comment
Share on other sites

οπως και στα συμβολαια τα μικρα γραμματα και που καμια φορα υπογραφεις χωρις να τα διαβασεις και μπορει να σου αναιρουν τα παραπανω που υπεγραψες

Όλη η ουσία είναι σε αυτό που τονίζω στο κείμενό σου.

Όσο λάθος και αν είναι η έμεση παραπληροφόρηση, από την στιγμή που δεν προστατεύουμαι μόνοι μας τον εαυτό μας η ευθύνη είναι δικιά μας.

Αν πεις στον άλλο " Δεν ξέρω τίποτα. Δεν σκαμπάζω τίποτα. Βοήθησέ με. "

τότε ναι αν σε εκμεταλλέυτηκαν και σε παραπληροφόρησαν είναι για πολλά βρισίδια. Αλλιώς. Μετά την απομάκρινση από το ταμείο....

Ο άλλος έχει σαν δουλειά να σου πουλήσει το προιόν και όχι να σου πει λόγους για να μην το πάρεις. Και από την στιγμή που γενιόμαστε και ακούμε συνέχεια ότι:

- πρέπει να προσέχουμε τα μικρά γράμματα

- η διαφήμιση δεν είναι τίποτα άλλο από παραπληροφόρηση κατά 99,9%

ποιος μας φταίει?

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά όταν αγόραζες τα συγκεκριμένα audio dvd ήξερες ακριβώς τι αγόραζες? Τι εvνοώ για να μην παρεξηγηθώ. Αν παράδειγμα πάω και πάρω ένα audio dvd με εκτελέσεις απο τον Καζαντσίδη και λέει 5.1 φυσικό και αυτονόητο το θεωρώ ότι θα είναι μιξαρισμένο 5.1 και όχι live εγγραφη σε 5.1, απο την άλλη και εφόσον ανεφέρουν την εξής λεπτομέρεια έστω και στο οπισθώφυλλο η εταιρεία κυκλοφορίας δεν φέρει καμμιά ευθύνη για το αν εσύ δεν κατάλαβες καλά. Kανένας λοιπόν δεν σε κορόιδεψε... μην κατηγορείς λοιπόν τους άλλους για δική σου αμέλεια. (εκτος και αν πηγες στον πωλητή και τον ρώτησες είναι σε εγγραφή 5.1? και σου απάντηση ρητά ναι!. Και σε αυτή την περίπτωση πάλι δεν φταίει η εταιρεία αλλά ο πωλητής)

P.S.

οπως και στα συμβολαια τα μικρα γραμματα και που καμια φορα υπογραφεις χωρις να τα διαβασεις και μπορει να σου αναιρουν τα παραπανω που υπεγραψες λεγονται καταχρηστικοι οροι του συμβολαιου και θεωρουνται ακυροι με βαση αποφασεις ανωτατων ακυρωτικων δικαστηριων της χωρας
αυτό ισχύει όταν κάνεις αγωγή στον συντάξα το συγκεκριμένα έγραφο - συμβόλαιο και η απόφαση τότε εκδικάζεται απο το πρωτοδικείο χώρις να ξέρεις αν είναι θετική η αρνητική. Οπότε μην το αναφέρεις λες και τέτοιες περιπτώσεις χρίζουν αυταπάγγελτης κατηγορίας....

Αν λοιπόν είσαι τόσο σίγουρος ότι έπεσες θύμα πλάνης γιατί δεν καταφεύγεις στα δικαστήρια. Βοήθεια μπορείς να ζητήσεις και απο την ένωση καταναλωτών Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ που ίσως σε βοηθήσουν στην προσπάθεια προς μια συλλογικη αγωγή κατά της συγκεκριμένης εταιρείας

----- και το ότι δεν έχουμε όλοι μας νομικές γνώσεις δεν σημένει ότι πρέπει να διαβάσουμε όλο τον αστικό κώδικα και το ποινικο και εμπορικο δίκαιο

Link to comment
Share on other sites

απαντηση για το ποστ 6 .πρωτον το προστατευουμε γραφεται με εψιλον. δευτερον και τελευταιον .ο καθε πωλητης γνωριζει δεν γνωριζει κατι, πρεπει να φερεται στον καθε πελατη σαν να μην γνωριζει απολυτως τιποτα ο πελατης, για αυτο που προκειται να αγορασει. δυστυχως οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα . και προσεξτε γραφει με μεγαλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ original advanced resolution surround recording .για δωστε και σε εμενα να καταλαβω .το SURROUND RECORDING τι σημαινει ???? εγω καταλαβαινω οτι η εννοια του surround περιεχει το νοημα του περιβαλλοντος ηχου , του τρισδιαστου ηχου δηλαδη 5.1 καναλια ανεξαρτητου ηχου- ανεξαρτητου το τονιζω- και οχι καναλια μιξαρισμενα με μη ανεξαρτητο ηχο . και ξαναρωταω . εσεις αν βαλετε το στερεοφωνικο σας με τα δυο ηχεια -2.0- και βαλετε και αλλα δυο ηχεια με παρακαμψη και παιζετε το σημα σε 2 επι 2.0 θα εχετε SURROUND SOUND ?ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ . αυτο το πραγμα λεγεται αν δεν κανω λαθος virtual 3d sound kai oxi surround sound . νομιζω οτι εχω δικιο . αν ακομα δεν συμφωνειτε ισως ειμαι πολυ λαθος εγω τι να πω . η εννοια του περιβαλλοντος ζωντανου ηχου αυτο δεν περιεχει ? αληθοφανεια οχι ψευτο 3d ηχο .

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε να εννοεί 4.1 ήχο. Ή 7.1 ή δεν ξέρω τι.

Από εκεί και πέρα οι τύποι μπορεί στα πίσω ηχεία να έχουν γράψει μεν τον ήχο των μπροστινών, αλλά αφού πρώτα τον πέρασαν ένα απλό μικρό φίλτρο ή του πρόσθεσαν κάποιο εφε. Ποιο είναι αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Απλά πλέον οι τύποι είναι 100% καλυμμένοι και για αυτό που λες.

Ο κάθε πωλητής από εκεί και πέρα δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα. Και από την στιγμή που δεν τα γνωρίζει όλα δεν μπορεί να "προστατέψει" τον πελάτη. Αν τώρα ο τυφλός πελάτης πάει νύχτα και ζητάει από τον στραβό πωλητή που ξέχασε και τα γυαλιά του να του εξηγήσει με το ν και με το σ την διαφορά Virtual και κανονικού Dolby Surround... χαιρετίσματα!!!

Υ.Γ. Βάζουμε και κανέναν τόνο, έτσι!!! :D ( αντίποινα!!! )

Link to comment
Share on other sites

απαντηση για το ποστ 6 .πρωτον το προστατευουμε γραφεται με εψιλον. δευτερον και τελευταιον .ο καθε πωλητης γνωριζει δεν γνωριζει κατι, πρεπει να φερεται στον καθε πελατη σαν να μην γνωριζει απολυτως τιποτα ο πελατης, για αυτο που προκειται να αγορασει. δυστυχως οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα . και προσεξτε γραφει με μεγαλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ original advanced resolution surround recording .για δωστε και σε εμενα να καταλαβω .το SURROUND RECORDING τι σημαινει ???? εγω καταλαβαινω οτι η εννοια του surround περιεχει το νοημα του περιβαλλοντος ηχου , του τρισδιαστου ηχου δηλαδη 5.1 καναλια ανεξαρτητου ηχου- ανεξαρτητου το τονιζω- και οχι καναλια μιξαρισμενα με μη ανεξαρτητο ηχο . και ξαναρωταω . εσεις αν βαλετε το στερεοφωνικο σας με τα δυο ηχεια -2.0- και βαλετε και αλλα δυο ηχεια με παρακαμψη και παιζετε το σημα σε 2 επι 2.0 θα εχετε SURROUND SOUND ?ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ . αυτο το πραγμα λεγεται αν δεν κανω λαθος virtual 3d sound kai oxi surround sound . νομιζω οτι εχω δικιο . αν ακομα δεν συμφωνειτε ισως ειμαι πολυ λαθος εγω τι να πω . η εννοια του περιβαλλοντος ζωντανου ηχου αυτο δεν περιεχει ? αληθοφανεια οχι ψευτο 3d ηχο .

1. Δεν υποστήριξα ότι γνωρίζω ορθογραφία

2. Εδώ είναι forum εκθέτουμε τα παραπονά μας αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε και το πως λειτουργούν τα πράγματα

3. Θα ξαναπώ ότι αν πιστεύεις ακράδαντα ότι έχεις δίκιο τότε κάνε αγωγή στην εταιρεία.

4. Κοιτάμε λίγο και τον εαυτό μας πριν κρίνουμε και κατηγορήσουμε τους άλλους (βλέπε "πρωτον το προστατευουμε γραφεται με εψιλον")

Link to comment
Share on other sites

1. Δεν υποστήριξα ότι γνωρίζω ορθογραφία

Don't worry σε μένα πήγαινε η αναφορά του για την ορθογραφία. Πάλι καλά που δεν είμαι φιλόλογος!!!

Άλλωστε το λέει. Post No6!!! :D

Link to comment
Share on other sites

δεν εκρινα κανεναν απλα περιγραψα τι ειδα .εισαι λαθος john dr . ψέματα αυτα που δηλωσανε .δεν ειναι καλυμενοι . surround = αυτο που περιεγραψα πιο πανω . δηλωνεις αυτο που δηλωνεις . οι πραξεις μετρανε . οταν λες μηλο δεν πρεπει να σου βγει αχλαδι . αυτοι γραψανε surround 5.1 ενω ειχαν στερεο surround 2χ2.0. αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα δεν φταιω εγω . ευχαριστω παντως για την κατανοηση και την υπομονη .να αγαπατε αλληλους . οπως και εγω τις εταιριες και τους υπαλληλους τους .:051: :051:

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αν δ κατάλαβα καλά αλλά εσύ ήθελες κάποιο original κομμάτι πχ του

Μπετόβεν ναναι σε 5.1? Αφου δέν είχαν τέτοιο πράγμα τότε πώς είναι δυνατόν

να σου το δώσουν? Σου ξεχώρισαν λοιπόν με την σημερινή τεχνολογία σε κανάλια

κ με όσο το δυνατόν καλύτερη πιότητα το αρχικό κομμάτι..τι άλλο θα μπορούσε να

γίνει?

Δηλαδή ένα δίσκο ας πούμε πολυ παλιό που δέν υπήρχε παρα μόνο σε βινύλιο πχ

που βγαίνει σε cd digitally remastered με τον ηχο καθαρισμένο κλπ κλπ κλπ δέν αξίζει να τον πάρεις δηλαδή επειδή απλά κ μόνο δέν είναι γραμμένος εξαρχής σε cd quality?

Πήρες λοιπόν το συγκεκριμένο πράγμα που ήθελες με την καλύτερη δυνατη ποιότητα

βάση της σημερινής τεχνολογίας, μια χαρά είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Με κάλυψε ο Maynard.

Από εκεί και πέρα κατάλαβε και εσύ ότι 5.1 ήχος δεν σημαίνει ότι θα λές:

Α! από το πίσω δεξί ακούσω τα βιολιά!

Α! από το πίσω αριστερό το κοντραμπάσο!

Α! από ....

Σε 5.1 ήχο μπορείς να έχεις σχεδόν παραπλήσιους ήχους σε κάθε ηχείο. Κάποιες στιγμές μπορεί 2 ή και περισσότερα ηχεία να παίζουν ακριβώς την ίδια πληροφορία. Αυτό δεν είναι κακό και μερικές φορές, προκειμένου να έχεις σωστό ήχο, αναγκαίο.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά όταν αγόραζες τα συγκεκριμένα audio dvd ήξερες ακριβώς τι αγόραζες? Τι εvνοώ για να μην παρεξηγηθώ. Αν παράδειγμα πάω και πάρω ένα audio dvd με εκτελέσεις απο τον Καζαντσίδη και λέει 5.1 φυσικό και αυτονόητο το θεωρώ ότι θα είναι μιξαρισμένο 5.1 και όχι live εγγραφη σε 5.1,
Συγνώμη αν δ κατάλαβα καλά αλλά εσύ ήθελες κάποιο original κομμάτι πχ του

Μπετόβεν ναναι σε 5.1? Αφου δέν είχαν τέτοιο πράγμα τότε πώς είναι δυνατόν

να σου το δώσουν? Σου ξεχώρισαν λοιπόν με την σημερινή τεχνολογία σε κανάλια

κ με όσο το δυνατόν καλύτερη πιότητα το αρχικό κομμάτι..τι άλλο θα μπορούσε να

γίνει?

Άντε χρυσοστομε μιας που δεν σκαμπάζει αν του τα πεις μια ελπίζω να το εμπεδώσει με την 2η

P.S. μάλλον το παράδειγμα του Μπετόβεν είναι πιο τρανταχτο! :110:

Don't worry σε μένα πήγαινε η αναφορά του για την ορθογραφία. Πάλι καλά που δεν είμαι φιλόλογος!!!

Άλλωστε το λέει. Post No6!!!

Eμμμμ λάθος στο μέτρημα και που να έλεγε 36ο post. Πάλι καλά που δεν είμαι μαθηματικός :044:

Link to comment
Share on other sites

αγαπητοι moderators και αναζητητες του παραδεισου ναι ενα κομματι του betoven μπορω να το παρω σε συγχρονη εκτελεση . γιατι εχει μονο ηχο μελωδιες και ρυθμο απο οργανα και οχι συχνοτητες παραγομενες απο ανθρωπινες χορδες . και εσυ μπορεις να παιξεις αυτη την συμφωνια εαν εχεις την ικανοτητα και μια συγχρονη ορχηστρα ,ξερεις συγχρονη με ανθρωπους ,σαν εσενα και εμενα ,με ματια μυτη χειλια να ζουν στον δικο μας χωροχρονο και οι δικια τους σταθερα -αναλογια των χρονων- να πλησιαζουν κοντα στην μοναδα για να βρισκομαστε στο ιδιο περιβαλλον .και δεν μπορεις να λες σε καποιον που εχει αχρωματοψια αν ξεχωριζει δυο χρωματα αφου δεν μπορει να τα ξεχωρισει. αφου john dr δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις εννοιες stereo surround and 5.1 surround δεν φταιω εγω . να εισαι καλα δρ.σε ευχαριστω .

Link to comment
Share on other sites

London Phiilharmonic Tchaikovsky's Swan Lake 2001 Silverline όσο για το Russian State Symphony (Yablonsky) - ‘Tchaikovsky: Swan Lake’ μεταφέρω αυτό

Unfortunately, the sampling rate is only 48kHz (also like the other releases in this series), rather the 96kHz which should be standard for the DVD-Audio multi-channel format. (The Abravanel, like most releases so far in the Silverline Classics reissue series is 96kHz, derived from the original Vanguard analogue tapes. However, Abravanel’s ‘Swan Lake’ is the one item in the Utah Symphony series so far where the DVD-Audio authoring seems not to have been applied correctly, resulting in gaps of silence and/or hesitations between some sections spanned by more than one track.)

---------

Πηγές 1. http://216.239.59.104/search?q=cache:nvYMTI9Qi9MJ:www.euronet.nl/~mgw/music/dvda_collection.html+swan+lake+tchaikovsky+london+philarmonic+silverline+&hl=el

2. http://216.239.59.104/search?q=cache:17j9SLB9UX4J:www.highfidelityreviews.com/reviews/review.asp%3Freviewnumber%3D11420261+swan+lake+tchaikovsky+highlights+russian+state+symphony+orchestra+naxos+company&hl=el

Link to comment
Share on other sites

ακριβως τωρα αρχιζεις να συνειδητοποιεις τι εννοω ?????? και το κακο ειναι οτι δεν αναφερει αυτο που αναφερω την διαφορα στις δυο πλευρες του δισκου σε ευχαριστω για τα Link ενδιαφεροντα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.