Jump to content



Δεχομαι προτασεις για motherboards (ευχαριστω πολυ)


prasinos

Recommended Posts

παιδιά ψάχνω για motherboard (μπορεί να σα παιδέψω λίγο) αλλα δεν ξέρω τι???(σας κούφανα ε???) μπορώ να σας πω όμως ότι ένδειαφέρομαι πολύ για overclocking...... και θέλω LGA 775 και αν είναι δυνατόν να παίρνει μνήμες DDR(απλές όχι 2). ζητάω πολλά??? δεν ξέρω και για αυτό αναφέρομαι σε εσάς... thanks anyway!!!

Υ.Γ. θα βαλω επεξεργαστη intel pentium 4 3.0 Gh

Link to comment
Share on other sites

Hey πρασινε (εχω και ενα συμμαθητη με αυτο το επιθετο:)). Κατ αρχην, αφου καλα τα πηγαινες με τα Ελληνικα, τι μας τα χαλασες στο τελος με τα greeklish??

Καλυτερα να στραφεις σε asus. Τωρα ποιο μοντελο θα σε γελασω... Ασε με να ψαξω λιγο, αλλα σιγουρα θα σου πουν και οι κατοχοι απο τις εμπειριες τους!

Link to comment
Share on other sites

Hello Πράσινε!!! εγώ για overcloking θα σου πρότεινα Asus P5GD1. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή... Aμα δεν θες να κανεις overcloking πολύ καλές είναι οι Gigabyte...

A ξέχασα να σου πω η Asus παίρνει DDR...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.