Jump to content



καμοια προταση για καρτα γραφικων;


prasinos

Recommended Posts

θέλω προτάσεις για κάρτες γραφικών γιατί γενικός το pc που έχω τώρα είναι για τα σιδερα...όσο για το αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το τι θέλω μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα πάρω επεξεργαστή intel pentium 4 3,0 Gh. όσο για mobo...ψάχνομαι και για αυτή(για όσους έχουν δει στις motherboards) οποτε αν θέλετε προτείνεται και καμια mobo... (αν ειναι δυνατον να αναγράφεται και περίπου σε ποια οικονομικά πλαίσια κατατάσσονται αυτά που προτείνεται θα ήταν καλο. thanks a lot!!!

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερεσαι και για κανενα παιχνιδακι, ή κατι πιο απλο?? Αν θες και κανενα παιχνιδακι, πηγαινε σε μια 6600GT ειτε σε agp ειτε σε pci-e. Υπολογιζε γυρω στα 200, και θα εχεις πολυ αξιοπρεπεις επιδοσεις.

Link to comment
Share on other sites

Αν κοιτάς για κάτι οικονομικά αλλά που να αξίζει τα λεφτά του θα σου πρότεινα μια 6600 απλή ή κάποια μεταχειρισμένη 9600/5700 ή ακόμα και GeForce 4 Ti. Κάτι άλλο για μένα θα ήταν πέταμα χρημάτων.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια νομιζω οτι ξεφυγαμε με τις 6600gt γιατι το παιδι ζηταει κατι που να μην κοστιζει πανω απο 140 ευρω... εγω θα σου προτεινα απο τις δυο που σου εγραψε ο drizzt την sapphire... περιμενε ομως να ακουσεις και αλλες γνωμες σε αυτην την κατηγορια τιμης...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.