Jump to content



AMD dual cores to be superfast !


JimmyFox

Recommended Posts

Tα πρώτα Dual Cores της AMD είναι ήδη έτοιμα προς παραγωγή αφού δοκιμάστηκε ένα sample στα 2.4GHz το οποίο εξέπληξε με τις επιδόσεις του αλλά και με το γεγονός οτι έφερε production bar code.

http://www.theinquirer.net/?article=21531

:041:

Link to comment
Share on other sites

Η AMD απέδειξε εδώ και πολύ καιρό αυτό που η Apple είχε αποδείξει πολύ πιο πολύ καιρό πριν. Οτι η συχνότητα δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας προσδιουρισμού της ταχύτητας.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο διπύρηνος της AMD ήταν θετικότατες και προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου στα πόσα MHz θα τρέχει εφ'όσον οι πραγματικές επιδόσεις είναι υψηλές και μέσω του κατάλληλου software μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις πολυεπεξεγασικές του ικανότητες.

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα πάντως είναι οτι η ΑΜD οδηγεί και πάλι τις εξελίξεις στον χώρο των επεξεργαστών για PC.

Link to comment
Share on other sites

H πλάκα θα είναι κάνει η AMD ότι της έκανε η Intel πριν 1,5 χρόνο περίπου, όταν μια μέρα πριν την ανακοίνωση των Athlon64s είχε βγει ο €xtreme€xpensive Pentium 4.

Φαντάζεστε μια μέρα πριν την ανακοίνωση των Dual cores της Intel να ανακοινωθούν ξαφνικά οι dual core Athlons. Λόγο και Hypertransport θα πέσει πολύ κλάμα στο στρατόπεδο της Intel ( που λέει ο λόγος – λεφτά έχουν με το τσουβάλι και cpus πάλι θα πουλάνε με το .... τσουβάλι ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.