Jump to content



ποια καρτα Τν να παρω?


torolos

Recommended Posts

θελω να αγορασω μια καρτα Τν. Εχω 17αρα αθονη κ δε ξερω τι παιζει με την αναλυση των καρτων.Θελω να βλεπω Τν σε ολη την οθονη.Επισης ξερετε τι παιζει ωστε να μπορω να μετατρεπω ταινιες VHS σε DVD μεσα απο τετοια καρτα? Μιλαμε παντα για εξωτερικες καρτες Τν ωστε να μπορω να βλεπω Τν με κλειστο υπολογιστη

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβα το τελευταιο σημειο, δηλαδη το "να βλεπεις TV με κλειστο τον υπολογιστη".

Δε νομιζω να γινεται κατι τετοιο. Διαφορετικα δε θα λεγοταν και καρτα TV για υπολογιστη.

Οσον αφορα τωρα το ποια να προτιμησεις θα ελεγα να δοκιμασεις κατι σε Leadtek κι αν την θες εξωτερικη, τοτε πολυ απλα παρε την usb εκδοση της.

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται αλλά τέτοιες υλοποιήσεις είναι είτε ακριβές είτε άχρηστες μιας και ουσιαστικά είναι ένας μετατροπέας του τηλεοπτικού σήματος σε σήμα VGA. Ούτε εγγραφές μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα.

Υπάρχει για παράδειγμα αυτό:

AVERMEDIA TV BOX 5

Αλλά τι να το κάνεις? Στα ίδια λεφτά πας και παίρνεις μια 14-21" TV και είσαι και πολύ καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Ο μόνο τρόπος είναι με την κάρτα που είπε ο John dr. Και μάλιστα έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα , έχω 2 από αυτές. Αλλά πρόσεξε...

ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με το Υπολογιστή πέρα από ότι μοιράζονται το ίδιο μόνιτορ.Δελαδή δεν θα μπορείς να γράψεις στην υπολογιστή σου κάποιο πρόγραμμα τηλεόρασης ούτε θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα Η/Υ και Τν ( minimized) και να τα βλέπεις ταυτόχρονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Παιδιά έκανα κακή επιλογή.. Πήρα την MSI MEGA PC TV TUNER CARD η οποία είναι πολύ καλή, αλλά είναι μόνο για όσους έχουν το MSI MEGA PC (το barebone της MSI) :089: .. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά δεν έχει τηλεκοντρόλ (η σύνδεση είναι εσωτερική για να δουλεύει με το τηλεκοντρόλ του MEGA PC) και δεν έχει εξωτερικό tv-out (είναι εσωτερικό για να συνδέεται με το εσωτερικό line-in της κάρτας ήχου του MEGA PC) :022: .. Έχει κανείς το MSI MEGA PC??? Να του τη δώσω κανά 10€ πιό κάτω από όσο το πήρα (ολοκαίνουρια είναι η κάρτα) και να πάρω τη Leadtek WinFastTV2000Expert.. :100:

Link to comment
Share on other sites

Την πάτησες φίλε aliendna51. H πιο συμφερουσα αγορα είναι η Ladtek

Επίσης πολυ καλή και ακριβη είναι και τις Τerratec

Y.Γ : Υπάρχει ανάλογο θέμα στο thelab και υποστηρίζουν οτι 2-3ς ότι η Pinnacle είναι πολυ καλές και δεν έχουν προβλήματα και ότι αυτα που γράφω είναι υπερβολές και φήμες. Ελεος!! John και Orthodox δεν πάτε να πείτε τις εμπειρείες σας. Είναι 3 και είμαι ένας .

Link to comment
Share on other sites

Τι να πεις για τις Pinnacle? Ότι είναι πανάκριβες? Ότι έχουν ασυμβατότητες? Ότι τα πακέτα παρόλα τα λεφτά που σκας δεν είναι και τόσο πλήρη? Ότι ότι ότι...

Μόνο σαν hardware αξίζουν. Αλλά πόσο αξίζει το hardware χωρίς software?

Πάντως στην θέση του AlienDNA θα την πήγαινα πίσω. Και μάλιστα αν μου κάναν νερά θα απαιτούσα να μου εξηγήσουν γιατί δεν με ενημέρωσαν για το ότι η κάρτα δεν είναι πλήρως λειτουργική αν δεν χρησιμοποιηθεί με το MegaPC.

Link to comment
Share on other sites

Εχμμμ.. Από e-shop.gr το πήρα.. Ορίστε η σελίδα τι γράφει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702350 . Να τους πω τι για να μπορώ να το γυρίσω τώρα που το έχω ανοίξει? Έπρεπε και μένα να μου κινήσει την περιέργεια το όνομα.. Επίσης στη σελίδα της MSI δεν υπάρχει με αυτό το όνομα, οπότε έψαξα με το σειριακό του (ΜS-8606) και ορίστε ποιά κάρτα μου έβγαλε: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=TV@nywhere_Master&class=vga . Μιά χαρά θα ήμουν με αυτή.. Δεν ξέρω.. Τι να κάνω ρε παιδιά? Πάντως η πρόταση συνεχίζει να ισχύει αν κάποιος έχει MEGA PC..

Link to comment
Share on other sites

"MPEG4 Real-time encode TV programs" Αυτό που το βρήκαν ήθελα να ξερα...!!!

Όπως είπε και ο φίλος "blkik" την πάτησε...!!!

Κοίτα αν μπορείς να κάνεις κάτι με το e-shop, πες τους ότι το "MS-8606" που γράφουν στην ιστοσελίδα τους είναι διαφορετικό από αυτό της MSI (την αλήθεια δλδ)...

Link to comment
Share on other sites

Πλέον την έχουν "δει" όλοι ανεξαρτήτος οι κατασκευαστες. Από την στιγμή που οι επεξεργαστές είναι στο 90% των συστημάτων ταχύτατοι, όλοι διαφημίζουν το sofware encoding ως real time encoding. Και με mpeg4 μάλλον εννοούν το software encoding σε DivX ή παρόμοιο.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι μπορείς να το επιστρέψεις πίσω εντος 10 ημερων(αν δεν κατέστρεψες την συσκευασία) πάντως δοκίμασε, εκφοβισε τους και λίγο ότι παραπλανούν τον κόσμο αφού άλλο προιον γράφουν και άλλο πουλάνε αναάφερε τιποτα ΙΝΚΑ να δούμε πως θα αντιδράσουν.

βιαστικες λίγο να αγοράσεις.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι και μόνο που δεν αναφέρουν ότι η κάρτα ΔΕΝ είναι πλήρως λειτουργική χωρίς το Mega PC αρκεί. Πουλάνε μέσω Internet. Και να το γράφει η συσκευασία ο πελάτης δεν το γνωρίζει την ώρα που την παραγγέλνει.

Αλλά πολύ περισσότερο αν μιλάμε και για άλλη κάρτα και όχι αυτή στο site της MSI και στην σελίδα του e-shop μάλλον σου χρωστάνε και συγνώμη από πάνω.

Πάντως μιλάμε για το e-shop. Οι άνθρωποι είναι στο 99% των περιπτώσεων πολύ σωστοί στην συμπεριφορά τους. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Η βλακεία είναι ότι ο κωδικός του προϊόντος είναι όντως MS-8606, ο σωστός δηλαδή.. Όμως γράφει ξεκάθαρα στη συσκευασία "For MSI Barebone Series".. Θα στείλω e-mail να τους το πω και αν μπορώ να την αλλάξω..

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς η εποχή των email πέρασε.Τουλάστιχον υπήρξε.

Λίγο δύσκολο να μη σε εξυπηρετήσουν .Μην ξεκινήσεις με απειλές.Χαλαρά ,απλά ανέφερε το πρόβλημα και δε θα έχουν πρόβλημα ειδικά αν δεν ζητήσεις χρήματα πίσω αλλά αρκεστείς σε πιστωτικό

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.