Jump to content



sytem failed cpu test!!!!


merlin1442169096

Recommended Posts

1ο post και αφορα προβλημα... Τελος παντων, προσεχως καλυτερα... Συναρμολογησα χθες το καινουριο pc... :)

asus p4c800-e deluxe με pentium 4 στα 3.2 GHz. Παταω το κουμπι να κανω το πρωτο μπουταρισμα και αντι να τρεξει αρχιζει μια εκνευριστικη φωνουλα να επαναλαμβανει συνεχως απο τα ηχεια "system failed cpu test, system failed cpu test..." :mad: . Ουτε εικονα στην οθονη ουτε τιποτα. Μονο η φωνουλα. Εβγαλα και ξαναβαλα cpu και ψυκτρα, τα ιδια... Εβαλα την ψυκτρα που εδινε η intel μηπως δεν αναγνωριζει ψυκτρα η mobo, τα ιδια... :067: Τελικα μπηκα στο internet και ειδα τουλαχιστον 200 posts με το ιδιο προβλημα με την ιδια mobo, η οποια εχει καποια κακια κολληση στο κατω μερος, ξεκολλαει με την πιεση της ψυκτρας και βραχυκυκλωνει. Οποτε παμε για αλλαγη και μαλλον οχι ξανα asus... Sorry αν σας κουρασα :015: , απλα ηθελα να ενημερωσω για το συγκεκριμενο προβλημα της p4c800-e deluxe, το οποιο αν ψαξετε στο google θα δειτε ποσο διαδεδομενο ειναι.

Καμια προταση για αλλη mobo με socket 478?

Thanx guys!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Η δοκιμη εκτος κουτιου ηταν το επομενο σταδιο... παλι τιποτα... :093: Μονο η φωνη της κινεζας :076: Το pc πηγε πισω στο eshop σημερα το απογευμα. Ελπιζω μονο να ειναι σοβαροι και να μου αλλαξουν τη mobo γρηγορα και χωρις προβληματα. Το θεμα ειναι οτι κοιταξα και δεν εχουν μητρικη αλλης εταιριας με τοσο καλα χαρακτηριστικα οσο της asus με socket 478. Οποτε η ξαναβαζω την ιδια η παω σε καποια με socket 775 και χρειαζομαι αλλαγη cpu, και μαλλον καρτας γραφικων για να μπαινει σε pci express, ασε που χλωμο να μου τα αλλαξουν ολα αφου δεν ειναι ελαττωματικα... Ψαχνοντας online ειδα οτι η asus p4c800-e deluxe εκανε το ιδιο προβλημα και σε αλλους ξαφνικα και αφου λειτουργουσε καλα μεχρι και επι 1,5 χρονο! Φαινεται οτι εχει κατασκευαστικο λαθος και δεν αντεχει την πιεση της ψυκτρας του επεξεργαστη. Μου ακουγεται τελειως κουφο η asus να εχει κανει τοσο χοντρη λαλακια, αλλα το ψαξιμο στο google εκει καταληγει. Anyway, αυτα προς το παρον, ιδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

Gigabyte ofcourse, και αν θές ντε και καλά 875Ρ τότε πάρε την Gigabyte 8KNXP με DPS-2 κτλπ... πολύ πλουσιότερος εξοπλησμός και όχι χαζές φωνές... άκου φωνές... θα ξεχάσουμε και τα BIOS beep με την Asus ;p

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναβάλουν το ίδιο μοντέλο.Ελπίζω να κράτησες το σειριακό αριθμό μην έχεις πάλι τα ίδια να πας και να φωνάξεις.

Συμφωνώ απόλυτα. Φίλε έχεις μία απο τις κορυφαίες μητρικές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι είναι άμμεση επιλογή για overclocking ποιοτικό και τα σκόρ επίσης που έχουν γίνει με αυτό το mobo. Το ποιόν των έταιρων παρατρεχάμενων και λοιπών αδελφών στην συγκεκριμένη πλατφόρμα (άλλο 875 άλλο NForce X) το έχουμε δεί. Εντάξι σου έκατσε μια στραβή, μην κάνεις 180 μοιρών στροφή...και εμένα μου χαλάσανε καλές μητρικές αλλά δεν έτρεξα να πάρω elite απ του Dicky (Πουλιάδης) να παίζω default να συλέλθω απ το σόκ....κάθε εμπόδιο για καλό λένε.

Link to comment
Share on other sites

και εμένα μου χαλάσανε καλές μητρικές αλλά δεν έτρεξα να πάρω elite απ του Dicky (Πουλιάδης) να παίζω default να συλέλθω απ το σόκ....κάθε εμπόδιο για καλό λένε.

LOL Μαλλον εχεις δικιο... Θα μεινω στην αρχικη μου επιλογη που μαλλον ειναι και η πιο ποιοτικη και ελπιζω το επομενο post να ειναι για τις καλες εντυπωσεις απο την asus.

Παντως αυτη η κινεζα που σκουζει σπαει λιγο νευρα... lol

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.