Jump to content



Προβλημα με Leadtek WINFAST PVR 2000 ????


crete

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Παρακολουθω το forum σας καιρο τωρα αλλα πρωτη φορα γραφω. Θελω να σας ευχαριστησω διοτι με βοηθησε πολυ στην αγορα του PC που συναρμολογησα προσφατα.

Εχω ομως ενα προβλημα που με εχει τρελανει τελειως :120: !!

Η Leadtek WINFAST PVR 2000 που αγορασα παιζει μονο εικονα στην απλη παρακολουθηση τηλεορασης!! Οταν εγγραψω κατι και το αναπαραγαγω μετα (με το ιδιο προγραμμα που εχει η καρτα) το παιζει με ηχο κανονικα!

To audio out της καρτας τo εχω συνδεσει στο CD IN port της μητρικης συμφωνα με το site της Leadtek. Απο οδηγους εχω τους τελευταιους.

Το εχει ξανακουσει κανεις σας??

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα το δεύτερο κυρίως που σου είπε και ο panoc.

Φρόντισε να έχεις διαλέξει σωστά και το Audio out control line πέρα από το Audio recording line που στην περίπτωσή σου είναι το CD IN. Αν δεν δεις φως δοκίμασε και το Line in/Aux in της κάρτας ήχου ( ή της onboard ) εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ και συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ημουν εκτος Αθηνών.

Το βρήκα τελικά. :041: Ηταν στο audio recording ηταν επιλεγμενο το "μικροφωνο" αντι για το "αναπαραγωγη CD".

Τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα βεβαια! :017: Μολις ανοιγω το προγραμμα αναπαραγωγης και εγγραφης της Leadtek τοτε αποεπιλεγεται το "αναπαραγωγη CD" και πρεπει να ανοιξω τις ιδιοτητες ηχου και να το επιλεξω καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα. :024:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.