Jump to content



δεν μπαίνει στο bios


Piratis

Recommended Posts

ξαφνικά στο δεύτερο μηχάνημα δεν με αφήνει να μπω στο setup του bios. για την ακρίβεια μπαίνει αλλά δεν δουλεύει, βγάζει μαύρη οθόνη με κέρσορα στην κορυφή και μία λεπτή μπλε λωρίδα στο κάτω μέρος της οθόνης.

ο υπολογιστής δουλεύει, από αυτόν γράφω, οπότε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα corruption το βιος. μπορώ να φλασάρω άλλο bios με επιτυχία, ήδη έχω δοκιμάσει το d26, d27 kai d26mantarayXT χωρίς να εμφανίσει σφάλμα και χωρίς δυστυχώς να λυθεί το πρόβλημα. το cleacmos έχει δοκιμαστέι και δεν κάνει τίποτα.

δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια περίπτωση και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. τι άλλo θα συναντήσουμε στα PC???

H μητρική είναι NF7-s rev2 και η CPU mobile barton 2500 και τώρα δουλεύει στα 600 Mhz καθώς δεν μπορώ να το αλλάξω.

Link to comment
Share on other sites

αυτή τη στιγμή σίγουρα όχι δεν είναι κλοκαρισμένο. πριν είχε ένα χαλαρό στα 2400 με 1,65 τάση default Ουσιαστικά για barton. η ουσία είναι ότι όλα δουλεύουν αλλά δεν δουλεύει το setup του bios

Link to comment
Share on other sites

κλεισε το διακοπτη του τροφοδοτικου για μερικα δευτερολεπτα, ανοιξε το παλι και ανοιξε το pc πατωντας το insert στο 99% των περιπτωσεων θα bootαρει το pc με τα default settings, και στη συνεχεια δοκιμασε να μπεις στο bios. επανελαβε τη διαδικασια μεχρι να αναγνωριστει σωστα ο επεξεργαστης σου, δοκιμασε να κανεις το ιδιο (πατωνας παντα το Insert) με reset η με το power button. To ιδιο ειχα παθει και εγω στον semprom με NF2 μητρικη οταν τον εβαλα βα δουλεψει στα 800MHz για να μη δουλευω τον ανεμηστηρα του και κανει θορυβο...

Link to comment
Share on other sites

τελικά λύθηκε το πρόβλημα βγάζοντας το καλώδιο τις τροφοδοσίας του ανεμιστήρα της CPU από την μητρική και συνδέοντάς το απευθείας στο τροφοδοτικό. ήταν γνωστό πρόβλημα από παλιά με τις NF7.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.