Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 5.1 SPEAKERS:HELP!!!


JefaSs
 Share

Recommended Posts

Γεια σας... :047:

Σήμερα αγόρασα τα 5.1 ηχεία της Creative Inspire T5900 και έχω ένα πρόβλημα.

Το κεντρικό ηχείο όταν ακούω μουσική δεν λειτουργεί, ενώ όταν κάνω το test της Creative λειτουργεί κανονικά!!!!!!!! :072:

Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω??? :009:

Link to comment
Share on other sites

Σε μουσική αν αυτή δεν είναι 5.1 δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργεί το κεντρικό ηχείο. Εξαρτάτε από το τι εφέ χρησιμοποιεί σε αυτή την περίπτωση ο εκάστοτε οδηγός προκειμένου να φτιάξει ένα κάποιο virtual surround.

Link to comment
Share on other sites

Σε μουσική αν αυτή δεν είναι 5.1 δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργεί το κεντρικό ηχείο. Εξαρτάτε από το τι εφέ χρησιμοποιεί σε αυτή την περίπτωση ο εκάστοτε οδηγός προκειμένου να φτιάξει ένα κάποιο virtual surround.

OK!!! Τώρα κατεβάζω ένα plug-in για το winamp... :024:

Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά για μουσική δεν θεωρώ καλή ιδέα το κεντρικό ηχείο. Χαλάει ολίγον την στερεοφωνική εικόνα.

Link to comment
Share on other sites

Σε Live 5.1 μπορεις να το κανεις αυτο ενεργοποιωντας το CMSS.

Σε Audigy το κεντρικο παιζει παντα...

Μιλαω για προγραμματα που δεν εχουν 5.1 υποστηριξη γιατι σε ταινιες παιζει κανονικα :)

Link to comment
Share on other sites

Σε Live 5.1 μπορεις να το κανεις αυτο ενεργοποιωντας το CMSS.

Σε Audigy το κεντρικο παιζει παντα...

Μιλαω για προγραμματα που δεν εχουν 5.1 υποστηριξη γιατι σε ταινιες παιζει κανονικα :)

Ούτε στις ταινίες παίζει το κεντρικό... :093:

Μέχρι τώρα έχει παίξει μονο στο HalfLife2! :(

Link to comment
Share on other sites

Ούτε στις ταινίες παίζει το κεντρικό... :093:

Μέχρι τώρα έχει παίξει μονο στο HalfLife2! :(

Mε τι προγραμμα βλεπεις τις ταινιες?

Για δοκιμασε powerdvd , windvd και το nero show player και πες

ΥΓ Εννοειται πως στις ρυθμισεις ηχου βαζεις σε ολα 6 ηχεια,ε?

Link to comment
Share on other sites

Ούτε στις ταινίες παίζει το κεντρικό... :093:

Μέχρι τώρα έχει παίξει μονο στο HalfLife2! :(

Πρόβλημα με τους drivers? Κάποια λάθος ρύθμιση στον mixer? Π.χ. μπορεί να έχεις στον mixer μηδενισμένη την ένταση ήχου για το κεντρικό αλλά το HL2 όταν ξεκινάει να αλλάζει αυτόματα τις εντάσεις και όταν το σταματάς να τις επαναφέρει ( κουφό αλλά ποτέ δεν ξέρεις ).

Link to comment
Share on other sites

Kαλα το HL ουτε καν surrount εχει...απαραδεκτο game..τεσπα..

Για δοκιμασε powerdvd , windvd και το nero show player και πες

Δοκιμασε ενα απο αυτα(το 1ο ειναι πολυ καλο).

Link to comment
Share on other sites

Πρώτον:Το HL2 μαμάει!!! :098:

Δεύτερον:Χρησιμοποιώ Power DVD.Θα κοιτάξω τις ρυθμίσεις και θα σας πω..

THANX για το ενδιαφέρον σας..! :):):)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά όλα ok! :045:

Άλλαξα τις ρυθμίσεις και παίζει το κεντρικό αν και το άφησα στα 4 speakers γιατί όπως είπε κάποιος ο ήχος δεν μοιράζεται τόσο σωστά και η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή...

Αυτά!

Thanx. :035:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...