Jump to content


Συνδυασμος ram


Necro

Recommended Posts

θα πρεπει να ειναι ακριβως τα ιδια (chip&pcb) τα dimmακια μνημης,λιγο δυσκολο αν τα παρεις σε διαφορετικες χρονικες στιγμες.αυτο ειδικα αν θα μπουν σε dual channel,αν τα βαλεις σε single τοτε θα υπαρχει περιπτωση να συνεργαστουν και διαφορετικα dimms

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας. Το ερωτηματικό μπαίνει σε dual channel όπου ίσως θα μπορούν να συνεργαστούν σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες.

Απλά η ποιο αργή μνήμη θα καθυστερεί κατά κάποιο τρόπο την ποιο γρήγορη.

Ο Jimmyfox έχει dual channel λίγο πάνω από τα 200MHz με μια DDR333 και μια DDR400.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι όμως ίδιες. Αν π.χ. η Geil πάει στα 240 και η Kingston στα 220 τότε στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχεις 220 max error free λειτουργία και μάλιστα σε single channel. Dual channel ίσως να είναι ακόμα χαμηλώτερα.

Η πιθανότητα να μην συνεργάζονται υπάρχει. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι μεγάλη. Μάλλον μικρή. Όπως και με κάθε συνδιασμό hardware.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις ακομα να κανεις το πιο απλο! Να περιμενεις λιγο παραπανω οποτε να παρεις 1gb ram μαζι οποτε να μην εχεις το αγχος για τυχον προβληματα που αναφερθηκαν πιο πανω...!

Link to comment
Share on other sites

αν πάρω τώρα ας πούμε 512ddr400 geil/ότι να ναι! και πάρω στο μέλλον(καλοκαίρι) άλλη μια 512ddr400 geil/ότι να ναι! δε θάναι εντάξει?Για dual channel τώρα δε νομίζω με P4 και αυτή τη mobo....όταν πάρω άθλον64 τα λέμε για dual channel:)

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ. Είχα πάρει δύο Twinmos τον Οκτώβρη οι οποίες είχαν συνεχόμενα serial numbers από το εργοστάσιο. Δηλαδή ποιο όμοιες από αυτές δεν θα μπορούσα να βρω που να τις ψάχνω με το τουφέκι.

Έλα όμως που στην ASUS με το NForce2 δούλευαν με το ζόρι στην ονομαστική τους ταχύτητα.

Το να σου πούμε τώρα ότι θα δουλέψουν ή ότι δεν θα δουλέψουν είναι απλά εικασίες και όχι κάτι το σίγουρο. Μπορεί π.χ. 1 stick Geil να τραβάει στην μητρική σου αλλά με δύο να έχει πρόβλημα. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν σου κάτσει ασυμβατότητα ή οτιδήποτε χαιρετίσματα.

Αν δεν θέλεις να αγχώνεσαι πήγαινε και πάρε 2 με την μία. Αν θέλεις να είσαι ποιο άνετος στο οικονομικό πάρε μία τώρα και την άλλη όταν μπορέσεις.

Αν όμως θέλεις να πάρεις μνήμες για να πας ψηλά τότε πάρε και τις 2 μαζί τώρα ή όποτε θέλεις.

Πάντως 100% ασφαλή απάντηση για το αν θα σου δουλέψουν και το πόσο καλά θα σου δουλέψουν δεν θα την βρεις σε κανένα forum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.